Cultuurhuis Heerlen & LUDIQUE! gaan samen de strijd aan tegen een eenzame kerst en presenteren u vol trots ‘’LUDIQUE! at Home for Christmas’’.

Met deze unieke online kerstvoorstelling brengen wij van 24 december 2020 tot en met 6 januari 2021 het theater naar uw huiskamer. Zo bent u op afstand toch met elkaar verbonden en kunt u ieder in uw eigen huiskamer genieten van theater. Laat u onderdompelen in de kerstsfeer die de laatste dagen van het jaar altijd zo bijzonder maken. Zeker nu het helaas toch niet toegestaan is om in een groter gezelschap de kerstdagen door te brengen is dit DE manier om toch ook in 2020 gezamenlijke herinneringen te maken. Laat u door LUDIQUE! meenemen in hun Winter Wonderland, waarin zij u betoveren met bekende en onbekende melodieën, maar waar zij bovenal hun hart laten spreken en brengen zij de liefde bijna tastbaar naar u toe.

Om “LUDIQUE! At Home for Christmas’’ te kunnen zien, koopt u in plaats van een kaartje, een link waarmee u de voorstelling dan kunt streamen op uw laptop, computer of televisie. 

U kunt kiezen voor diverse mogelijkheden, om de voorstelling één keer of wellicht ook vaker te bekijken. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een dierbare deze voorstelling cadeau te doen. Dan ontvangen zij een email met daarin alle details, opdat u ook op afstand samen deze theaterbeleving kunt delen om na afloop samen de voorstelling te bespreken. Wat was uw favoriete lied? Welk moment wist u het meeste te raken? 

Zo beleven wij op afstand kerst 2020 toch samen, vol theater, muziek, maar bovenal hartverwarmende liefde!

Wij wensen u en uw dierbaren een liefdevolle kerst! LUDIQUE! Team Cultuurhuis Heerlen