Oproep: Cultuurhuis Heerlen zoekt verhalen voor jubileumvoorstelling

Cultuurhuis Heerlen blaast in 2021, 100 kaarsjes uit!

Dat Cultuurhuis Heerlen dit jaar 100 jaar bestaat, moet natuurlijk gevierd worden. Door middel van een jubileumvoorstelling gaan wij terug in de tijd, en halen we samen herinneringen op. Herinneringen aan het gebouw, mensen en gebeurtenissen.


Wat zoeken wij?

Verhalen door de jaren heen over Cultuurhuis Heerlen. Of deze herinneringen nu in het gebouw plaatst gevonden hebben, zoals een bruiloft, een leuke anekdote van een moment of juist een voorstelling waar iets bij gebeurde wat bijgebleven is, of dat Cultuurhuis Heerlen de verbindende factor was in het verhaal. Beide scenario’s zijn bruikbaar!  

Op basis van deze verhalen zullen wij, Cultuurhuis Heerlen i.s.m. Cultuurhuis Producties, een productie ontwikkelen, dat zorgt voor herkenning, binding en verbinding. Dit stuk is aan het einde van dit jaar, om precies te zijn; zaterdag 11 december, te bewonderen in de theaterzaal van Cultuurhuis Heerlen. Muziek, dans, theater en cabaret kruisen elkaar bij deze jubileumvoorstelling.
U kunt de verhalen mailen naar: myra@cultuurhuisheerlen.nl of als u geen mail heeft, mag dit ook per post opgestuurd worden. Adres: Sittarderweg 145, 6412 CD Heerlen.

Meer informatie omtrent deze productie zal te vinden zijn op onze website www.cultuurhuisheerlen.nl of op onze Facebook en Instagram-pagina.

*Heeft u vragen rondom deze oproep? Neem dan contact met ons op via: mail myra@cultuurhuisheerlen.nl of bel naar 045 – 561 21 21