Beste cultuurliefhebber,

Eerder meldden wij al dat ten gevolge van de corona crisis en de daaromtrent genomen maatregelen door de overheid zijn tot 1 juni niet alleen alle voorstellingen in ons Cultuurhuis geannuleerd dan wel uitgesteld. Ook is het Cultuurhuis tot die datum gesloten voor publiek. Dat geldt ook voor alle (dans)cursussen en alle vergaderingen en bijeenkomsten van derden. 

Alle activiteiten in het Cultuurhuis zijn inmiddels afgelast! Het Cultuurhuis is tot 1 juni ook gesloten voor alle bezoekers en externe gebruikers.

Wij hebben tevens besloten dat ook alle voorstellingen na 1 juni tot 1 juli worden opgeschort. De kaartjes blijven vooralsnog geldig. Mochten voorstellingen onverhoopt niet opgeschort kunnen worden, krijgt u restitutie van uw aankoopbedrag.

In de maand juli mag het Cultuurhuis open zijn voor voorstellingen tot 100 personen met inachtneming van de corona maatregelen vastgesteld door de overheid. Dit betekend dat we nog enkel;e voorstellingen kunnen programmeren. (tot 18 juli) Zie hiervoor onze programma pagina. Nieuwe evenementen zullen zo snel mogelijk worden toegevoegd. Hou ook onze Facebook pagina in de gaten voor de meest actuele aanvullingen in ons programma.

Samengevat is het theaterseizoen wat betreft voorstellingen en optredens ten einde en vooralsnog start ons nieuwe theaterseizoen op 1 speptember 2020.

Omtrent de (dans)cursussen en alle vergaderingen en bijeenkomsten van derden kunnen we vooralsnog niet aangeven wanneer deze weer zullen worden opgestart. Een en ander is afhankelijk van de maatregelen welke de regering in overleg met het RIVM in de nabije toekomst zal nemen en dan werpt zich natuurlijk ook de vraag op hoe we ons zullen moeten aanpassen aan de zogheten 'anderhalve meter samenleving'. We zullen tegen die tijd hieromtrent protocollen opstellen.

Het zal even duren voordat we voor alle evenementen een nieuwe datum hebben, we hopen dat u begrip hebt als het niet meteen duidelijk is.

Hou onze website in de gaten en sociale media voor nieuwe informatie.

Team Cultuurhuis