Massada & Somethin' Fresh 20 april 2019

Zaterdag 20 apri 2019, hebben wij volop kunnen genieten van twee bands, namelijk; Massada en Somethin’ Fresh. We hebben met ze alle een feestje gebouwd in een uitverkocht Cultuurhuis.

Wij vroeger Ferry van de band Somethin ‘ Fresh om een stukje tekst te schrijven over hoe hij 20 april heeft ervaren.

Ik ben ferry Tanamal en ik ben de gitarist van de band ‘Somethin’ Fresh’. Het was een geweldige avond samen met Massada, zeker een om niet te vergeten! We hebben allemaal erg genoten om op het podium te staan. Daarbij was het goed georganiseerd door het Cultuurhuis en we voelde ons helemaal op onze plek. Ik help altijd een beetje mee met het organiseren, omdat ik het leuk vind om te doen. En na wat telefoontjes en gesprekken stond het dan vast. Zaterdag 20 april 2019 zou het allemaal gaan gebeuren.

Massada is een band die ik al lang persoonlijk ken, en zodoende heb ik de band hier naar het zuiden van Limburg gehaald, in samenwerking met het Cultuurhuis. Het idee was er al een tijdje, en toen hebben wij het toch uiteindelijk doorgezet. De muziek wat Massasa en wij maken doet het goed in deze regio, en het was een feest voor iedereen. Massada is een bekende band uit de jaren 70, en veel mensen uit de regio hier kent de band maar al te goed. Wij vonden dat de muziek ook naar het zuiden van het land gebracht moest worden, en zo gezegd zo gedaan. Het was de perfecte combinatie van Latijns-Amerikaanse ritmes, percussierock en dé soul-disco band uit het zuiden van Limburg.

Al met al was het een geweldige avond die je niet had willen missen. Het is zeker voor herhaling vatbaar na alle positieve reacties die wij hebben ontvangen. Even samengevat: Goede sfeer, lekker eten van Spencer’s Saté, top personeel en natuurlijk een avond om niet te vergeten!