Beperkingen door 'corona maatregelen' 

Weliswaar met een beperkt aantal aan bezoekers (30) maar we zijn blij dat we ons programma vorm kunnen geven en de voorstellingen zoals die gepland waren mogen uitvoeren. 

De huidige maatregelen betekenen dat wij open mogen blijven en voorstellingen kunnen doorgaan met een maximaal aantal bezoekers van dertig personen zonder horeca faciliteiten.

Let op: vanaf 1 december geldt in het Cultuurhuis de mondkapjesplicht. Dat wil zeggen bij binnenkomst en tijdens het verplaatsen in ons gebouw is het dragemn van een mondkapje verplicht. Wanneer u plaats heeft genomen mag het mondkapje af.

Heeft u een ticket voor een van de voorstellingen welke zijn geannuleerd of verplaatst, dan bent u op de hoogte gebracht via mail of is er telefonisch contact met u opgenomen. Is dit niet het geval, neem dan even contact met ons op: info@cultuurhuisheerlen.nl of telefonisch via: 045 - 561 21 21 (ma t/m vrij 10.00 -17.00 uur). 

Hou voor actuele wijzigingen ook onze Facebook pagina in de gaten.
Cultuurhuis Heerlen is vanaf 18 november ook weer open voor commerciële verhuur en dans en toneelgroepen kunnen dan weer repeteren in het gebouw. Dit alles in een veilige omgeving en conform de maatregelen van de overheid en het RIVM. dus ook tijdens onze commerciële activiteiten en cursussen geldt de mondkapjes plicht en zijn er geen horeca faciliteiten beschikbaar. 

Wij doen er tevens alles aan om u als bezoeker de mogelijkheid te bieden om te genieten van cultuur. 

We houden u op de hoogte over de eventuele aanpassingen.

Tot zover d.d. 1-12-2020

Volg ons ook op: 

Facebook, Instagram en Twitter 

voor het laatste nieuws.