SEP
ma 23 sep / 19.30 uur / €0.-
Mondriaan presenteert
Reserveer

Als alcohol je leven beheerst...
Themabijeenkomst van Mondriaan  

ma 23 sep / 19.30 uur / €0
Mondriaan presenteert Reserveer
Alcoholverslaving raakt niet alleen de persoon in kwestie, maar het hele gezin en omgeving.
Schaamte, schuldgevoel en een verminderd gevoel van eigenwaarde vormen een groot probleem. Ze verminderen de kwaliteit van leven en welbevinden en zijn een grote belemmering voor deelname aan de samenleving. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat stigmatisering van alcoholverslaving er voor zorgt dat mensen met een alcoholprobleem niet altijd de aandacht en de zorg krijgen die ze nodig hebben. Daarom organiseert Heerlen STAND-BY! op 23 september de themabijeenkomst ‘Als alcohol je leven beheerst….’

Wat is alcoholverslaving? Hoe werkt het in de hersenen? Wie wordt er verslaafd en welke factoren hebben daar invloed op? Wat zijn de gevolgen voor iedereen en wat kunt u eraan doen?

Meer over de bijeenkomst
Tijdens deze bijeenkomst geeft Monique Bongaerts, verslavingsarts bij Mondriaan een antwoord op dergelijke vragen rondom het thema alcoholverslaving. Daarnaast vertelt Dick Heus over zijn eigen ervaringen met alcoholverslaving.

Meer informatie en aanmelden
De themabijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten over het thema Alcoholverslaving.
Deze gratis toegankelijke bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 september 19.30u-21.30u in het Cultuurhuis, Sittarderweg 145 Heerlen.

Klik op de knop reserveer en meld je aan voor de bijeenkomst of bel naar Mark Ahsmann: 088 - 506 9413.