AUG
vr 31 aug / 20.30 uur / €7,50
WONNA presenteert

Black Pearl - VERPLAATST NAAR EEN ANDERE DATUM
Cultuurhuis Heerlen & WONNA presenteren  

vr 31 aug / 20.30 uur / €7.5
WONNA presenteert
Beste Pearl Jam liefhebbers,
We hebben helaas een belangrijk bericht!
Wegens het uitvallen van één van de gitaristen door een bedrijfsongelukje waardoor hij voorlopig even niet kan spelen, zijn we helaas genoodzaakt het optreden van Pearl Jam tribute, Black Pearl te verplaatsen. De nieuwe datum voor deze te gekke tributeband wordt zodra bekend gecommuniceerd. Wij wensen Arie een spoedig herstel!

----------------------------------------------------------------------------
Supervette sound alike tribute to Pearl Jam

Pearl Jam, de bekende rock band uit Seattle USA, is sinds het begin van de negentiger jaren niet meer weg te denken uit de wereldwijde rock historie. De band groeide snel uit tot een van de beste rock bands na het uitkomen van debuutalbum TEN. Nog altijd speelt Pearl Jam hun energieke liveshows op grote podia en op festivals over de gehele wereld.

Black Pearl presenteert een top tributeshow. De bandleden zijn weliswaar geen look alikes maar ‘they defenitely sound alike!’ Deze vijf Brabanders zetten op hun eigenzinnige en altijd enthousiaste manier een zeer overtuigende Pearl Jam beleving neer.

Over één ding kunnen we het allemaal eens zijn. Nummers als Alive, Black en Jeremy, maar ook Betterman, Corduroy, Animal en State of love and trust zijn stuk voor stuk rockklassiekers die iedereen (her)kent. Tijdens een optreden van Black Pearl komen ze allemaal voorbij!

VVK €7.50 avondkassa €10