MRT
di 19 mrt / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Brian Chartrand Trio
Muziekcafé op dinsdag  

di 19 mrt / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Het trio van de Amerikaanse singer-songwriter en gitarist Brian Chartrand (The Sweet Remains), komt terug naar Nederland voor een reeks concerten. Na een aantal succesvolle Europese tours en met meer dan 20 miljoen views op Spotify, heeft de band een loyale aanhang, zowel in de VS als in Europa. Vorig jaar stond Brian ook in Cultuurhuis met zijn succesvolle tour "Live from Laurel Canyon".

De muziek van het BRIAN CHARTRAND TRIO is een verfrissende mix van de West Coast sound en Folk Rock. Tijdens deze tour zal voornamelijk het eigen werk van Brian Chartrand en zijn band The Sweet Remains centraal staan. Voor liefhebbers van akoestische muziek en loepzuivere meerstemmige zang is dit trio een lust voor het oor. De muziek laat zich het best vergelijken met de stijl van John Mayer, The Eagles, Venice en Crosby,Stills & Nash.

De avond belooft een programma van topklasse, gebracht met de nodige humor en verhalen. Naast Brian Chartrand (gitaar/zang) bestaat het trio uit Peter Day (bas / zang) en Jeff Vallone (Percussie / zang).

Online voorverkoop €8
Reserveren / kassa €9,5
Knipkaartvoorstelling