NOV
di 10 nov / 20.30 uur / €8.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Eugene Ruffolo
muziekcafé op dinsdag  

di 10 nov / 20.30 uur / €8
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
De in New York woonachtige singer/songwriter Eugene Ruffolo, valt op door fraaie songs en zijn glasheldere stem en prachtige gitaarspel... en een vergelijking met die van James Taylor is al snel gemaakt.
´Zijn stem klinkt mannelijk, doch gevoelig en zeer elegant tegelijkertijd. Een intrigerende stem die zich in je hoofd nestelt´, aldus Rolling Stone Magazine. Vandaar ook dat hij zo vaak als studio muzikant gevraagd wordt en o.a. heeft samengewerkt met Garth Brooks, Run DMC, Kenny Loggins,Tony Bennet, Lori Lieberman en Spyro Gyra.
Veelal geprezen voor de 7 albums die hij tot dusver heeft uitgebracht, waarbij zijn debuutalbum ‘A fool for every season’ werd binnengehaald als een “folk rock masterpiece”.

Met zijn aankomende release ‘Ten good sermons’ verkent hij weer nieuw en baanbrekend terrein.
Vertrekkend vanuit bekende thema’s als liefde en verlies overgaand naar een spirituele wereld. Met tien songs die thema’s als vergeving, kostbare vriendschappen en de zoektocht naar de existentiële waarheid verkennen.
Tien songs met elk een unieke boodschap, uitgedrukt in de persoonlijke en intieme stijl zoals we die van Eugene gewend zijn.

- Online voorverkoop €8,-
- Reserveren of kassa €9,50
- Knipkaartvoorstelling

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

Voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=kTA2dgLOXDk