NOV
zo 1 nov / 15.00 uur / €7,50
Heerlen Jazz Presenteert
Bestel tickets

Haesen & Breidenbach
i.s.m. Heerlen Jazzt  

zo 1 nov / 15.00 uur / €7.5
Heerlen Jazz Presenteert Bestel tickets
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen, is besloten de Jazzkirmes te annuleren. Hiervoor in de plaats hebben Haesen & Breidenbach.

Het duo Haesen & Breidenbach is een jazz / pop / chansonsformatie bestaande uit zangeres Charlotte Haesen en gitarist Philip Breidenbach. Samen combineren ze moeiteloos muzikale invloeden van over de hele wereld tot hun eigen hartelijke en authentieke sound. Met hun verbluffende en ontroerende composities nemen Haesen & Breidenbach hun publiek - elke keer opnieuw - mee op een muzikale reis rond de wereld.

Na een muzikaal verleden van vijftien jaar in verschillende projecten, zullen Haesen & Breidenbach pas in 2019 hun krachten bundelen om aan hun eigen muziek te werken. Ze laten zich inspireren door de verhalende kracht van muziek als verbindend element en de culturele uitwisseling die muziek kan bewerkstelligen.

Hun eerste EP "Autour du monde" werd uitgebracht in mei 2019 op Challenge Records Int. Een gelijknamige debuutalbum verschijnt in april 2021. Elf soulvolle originele composities gezongen in 4 verschillende talen (Frans, Nederlands, Engels, Mandarijn) vertellen over menselijke gevoelens en de zoektocht naar identiteit.

Philip Breidenbach (1985) begon op achtjarige leeftijd met gitaarspelen. Na het afronden van zijn muziekstudie heeft hij als gitarist, componist en producer gewerkt aan meer dan 30 cd-producties van verschillende genres en heeft hij concerten gegeven over de hele wereld.

De identiteit van de Frans / Nederlands / Burundese-Rwandese zangeres Charlotte Haesen (1987) kent vele facetten die terugkomen in de klank van haar stem. Ze won meerdere prijzen (Eujazz Awards, Concours de la chanson Française des Pays-Bas) en werd gevierd als chansonnière met haar project Café des Chansons.

Aanvang: 15:00 uur

Reserveren verplicht !
Online via ticketlink: €7,50
via mail of telefoon reserveren €7,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur