JAN
do 27 jan / 20.00 uur / €19,50

HINGE GEN HERGOD’S VÓT || 13de editie
GEANNULEERD!  

do 27 jan / 20.00 uur / €19.5
HINGE GEN HERGOD’S VÓT 13 | Vasteloaveskabaret met Paul & Leo

Koop uw kaarten op tijd want dit wordt een heel speciale editie met… Beppie Kraft! en Sylvia Ramakers!

Alweer de dertiende uitvoering van het befaamde en steevast uitverkochte vasteloaveskabaret “Hinge gen Hergod’s Vót”, een avondvullend programma met en rondom liedjes van het Heerlense duo Paul (Münstermann) & Leo (Keularts) en hun gasten. Reserveer uw kaarten op tijd; de vraag is groot en de plaatsen beperkt want we gaan dit jaar maar drie avonden doen: dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 januari in de vertrouwde theaterzaal van ’t Cultuurhuis.

In de laatste versie was het dan eindelijk zover: na 11 voorstellingen straffeloos in zonde te hebben geleefd, is de verholen liefde tussen Suzy (de Laruelle), de uitbaatster van Heerlens meest roemruchte kroeg Hinge gen Hergod’s vót, en haar kostganger Nöl (Leon Fiddelaars) omgezet in huwelijkse trouw. De Burgemeester (Arno Deckers) moest er aan te pas komen om ervoor te zorgen dat dit keer niets mis zou gaan. Lewie (Roger Lataster), de man van twaalf ambachten en dertien ongelukken, moest met lede ogen aanzien hoe zijn liefde voor Karlijn (Münstermann) opnieuw onbeantwoord bleef. Maar met Miss Patty PamPam (Pieter Roberts) als levende taart, werd de bruiloft weer een traditionele puinhoop en voor de bezoekers dus een groot feest voor oog en oor.

Hoe “de vaan” er nu bij hangt, is te zien en te horen in deze weer geheel nieuwe voorstelling. Met een kolderieke verhaallijn van de hand van Fer Kousen, met de bekende cast en als gasten dit keer de in Limburg wereldberoemde Beppie Kraft en buuttekampioene Sylvia Ramakers, de live muziek van het Toebak Combo in sterbezetting onder de bezielende leiding van Joep Servais en dat alles onder de strakke regie van Arno Deckers en in de sfeervolle entourage van het Cultuurhuis, is Hinge gen Hergod’s vót de perfecte kleinkunst-tegenhanger van de grootschalige carnavalsevenementen.

Voorstellingen op 25, 26 en 27 januari 2022; entree € 19,50.

Kaarten zijn te bestellen via ons door op de knop ''Bestel Ticket'' te klikken of bel naar 045 561 2121 of mail naar info@cultuurhuisheerlen.nl om u kaarten te reserveren. Deze dienen vooraf betaald te worden aan de kassa bij Cultuurhuis Heerlen.

Kaarten zijn ook te verkrijgen door de mailen naar paulenleo@gmail.com.

Natuurlijk verlopen de voorstellingen geheel binnen de eisen die het Coronabeleid stelt. Uw QRcode moet groen uitslaan of u overlegt een recent verslag van een PCR test waaruit blijkt dat u de laatste 48 uur negatief bent getest.