NOV
do 21 nov / 20.00 uur / €7,50
Bestel tickets

Humor in Heerlen
6de editie!  

do 21 nov / 20.00 uur / €7.5
Bestel tickets
Het is weer zover de donkere dagen komen eraan! Wilt u zich alvast beschermen tegen een eventuele herfst / winter depressie? Kom dan naar Humor in Heerlen en daar geven wij u een Humor injectie! Verschillende comedians uit Nederland en België, jong en oud talent komen u deze avond lekker aan het lachen maken.

Deze zesde editie staan op het programma: Patrick van den Kiebooms (ervaren comedian uit Vlaanderen), Micheal Mars (boomlange comedian met lekkere zelfspot uit Amsterdam), Thijs van Litsenburg (de vlijmscherpe comedian met een goed gevoel voor improvisatie uit Eindhoven en finalist Hacculcup 2019) en Esther van den Voort (comedian uit Noordwijk). “Voor Esther is een dag pas geslaagd als mensen elkaar gevonden hebben op inhoud, in sfeer of in de lach.” Winnares o.a. van publieksprijs Talent Award International Comedy Festival Rotterdam

Comedians Sammy van der Vaart en Arjan Evertz gaan debuteren als het duo Okselbroeders! De mannen spelen een stuk uit hun Programma “angstzweet”. En niemand minder dan Roger Lataster zal deze avond de presentatie op zich nemen op zijn eigen kolderieke wijze!

Houd onze website in de gaten om erachter te komen welke comedians deze avond u nog meer komen laten lachen gieren brullen!!

De online tickets voor deze voorstelling zijn uitverkocht. Het is alleen nog mogelijk om te reserveren of aan de kassa kaarten te kopen. Let op! Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

Online vvk €5,- (UITVERKOCHT)
Reserveren of kassa €7,50
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

De volgende Humor in Heerlen vindt plaats op donderdag 23 januari 2020!