DEC
vr 14 dec / 20.30 uur / €9.-
Bestel tickets

Indicolite, A Minor Problem & CelineShanice
'An Acoustic Night'!  

vr 14 dec / 20.30 uur / €9
Bestel tickets
Laat je oordopjes maar thuis! Female fronted rockband INDICOLITE vervangt elektrische gitaren en drumstel door een akoestische setup. Ze nemen de energieke rockers van 'A Minor Problem' en CelineShanice mee, die ook hun akoestische skills laten horen! Kortom, 'An Acoustic Night'!

INDICOLITE
Laat je door INDICOLITE meenemen naar een wereld vol power vocalen, catchy riffs en massieve ritmes! Mysterieus maar ook heavy -ze zullen je verassen! In 2015 startte de band als school project in Limburg (NL). Tijdens het schrijven van hun muziek -geïnspireerd door bands als Tool, Alter Bridge, Halestorm en Evanescence- creëerden ze een geheel unieke sound. Met Anne & Sharyné als front, versterkt door de mannen, ben je verzekerd van een geweldige show! Deze hechte groep heeft net hun debut EP ‘INSANITY’ gereleased! Na een mooi festivalseizoen, staat in december & januari een akoestische lokale tour op het programma!

A MINOR PROBLEM
Plezier. Dat is het eerste woord dat in je opkomt wanneer je naar A Minor Problem luistert. De band maakt rock met invloeden van o.a. Weezer, Green Day en Flogging Molly en doet dit met de energie van tien blikjes Red Bull. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de live optredens van de band bekend staan om hun enthousiaste, hyper-energieke sfeer en de grote interactie met het publiek. Mede dankzij deze live reputatie heeft de band naast haar eigen drukbezochte optredens ook het podium gedeeld met bands als Flogging Molly, De Staat, Ferocious Dog en Traumahelikopter. De band bracht in 2015 haar EP 'Houston, We Have A Minor Problem' uit, die door 3voor12 werd beschreven als 'een genot voor de oren'. Deze EP werd in 2016 gevolgd door de single 'Accidents Exist', als voorproefje op nieuw materiaal dat in 2018 zal verschijnen.

CELINESHANICE
CelineShanice is een singer-songwriter die samen met haar akoestische gitaar en haar stem zorgt voor een liefdevol sfeertje. In haar songs kun je invloeden horen van John Mayer en Maria Mena. In september heeft ze haar eerste EP uitgebracht genaamd CelineShanice & Friends, die ze samen met haar band heeft opgenomen. Deze avond is ze echter niet met haar volle band bezetting aanwezig maar zal ze met een kleinere samenstelling komen.VVK €7,50 avondkassa €9
Reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121