JUL
zo 18 jul / 19.00 uur / €12,50
Cultuurhuis Heerlen, LUDIQUE! en Filmhuis de Spiegel presenteren
Bestel tickets

LUDIQUE! From BERLIN with Love!
Royal Theater Heerlen  

zo 18 jul / 19.00 uur / €12.5
Cultuurhuis Heerlen, LUDIQUE! en Filmhuis de Spiegel presenteren Bestel tickets
Unieke Filmvertoning
Na het overweldigende succes van het onlineconcert met alle hoogtepunten uit de succesvolle muziektheatervoorstelling ‘From BERLIN with Love’, zal deze unieke theater registratie, ter afsluiting van het culturele seizoen, eenmalig op het witte doek van Royal Theater Heerlen worden vertoond op zondag 18 juli 2021.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt in samenwerking met Cultuurhuis Heerlen en Filmhuis De Spiegel een uniek evenement gepresenteerd, waarbij het publiek op geheel eigenzinnige wijze wordt meegenomen op een persoonlijke, muzikale reis door de Wonderlijke Wereld van LUDIQUE!.
Van BERTOLT BRECHT tot HILDEGARD KNEF, van MARLENE DIETRICH tot NINA HAGEN, van BROADWAY naar BERLIJN!

Heerlen is de stad waar Marlene Dietrich in 1944 het podium van Cinema Royal beklom om de troepen in de net bevrijde stad toe te zingen en een hart onder de riem te steken. LUDIQUE! keert speciaal voor deze bijzondere eenmalige filmvertoning in Cinema Royal ook naar Heerlen terug en staat voor het eerst in deze bijzondere en buitengewone tijden weer samen met een live publiek garant voor een unieke belevenis.

Over ‘From BERLIN with Love’
Met uit het leven gegrepen liederen, van klassieke aria’s tot eigen gecomponeerd werk, afgewisseld door luisterrijke anekdotes, verbinden zij moeiteloos schijnbare tegenstellingen en presenteren zij u een muzikaal hoogtepunt waarin u verrassend veel herkenning zult ervaren. Een liefdesverklaring en hedendaagse ode de aan de liefde in de breedste zin van het woord, geïnspireerd door stad van de vrijheid die LUDIQUE! het hart gestolen heeft: BERLIJN!

Tijdens de internationale tournee van ‘From BERLIN with Love’ loven pers en publiek de puurheid van de voorstelling, LUDIQUE!’s eigenzinnige theatraliteit en de muzikale bewerkingen waarin de warme bas-baritonstem van Gerald Drent en Martijn Mulders’ heldere, lyrische tenorstem samensmelten en u mee terug nemen naar het Berlijn van de jaren ’30, in de kracht van het nu.

„Der Queere Erfolg aus Amsterdam bezaubert BERLIN!“ (Siegessäule Magazin)
„LUDIQUE! geht unter die Haut!” (Berliner Morgenpost)
“…Uitbundig en betoverend in één!” (De Gelderlander)
”In ’From BERLIN with Love’ creert LUDIQUE! een eigen wereld waarin tijd of gender niet van belang zijn.” (DelftFringReview)

Deze voorstelling is onderdeel van ons programma Preview Cultuurhuis Heerlen op het Maanplein in Heerlen.

LET OP: Deze voorstelling vindt plaatst in Royal Theater Heerlen!

Reserveren verplicht !

Online via ticketlink: €12,50