JAN
za 12 jan / 20.30 uur / €13,50
Bestel tickets

Magic Music Night met de Basily Gipsy Band
Gypsy Night  

za 12 jan / 20.30 uur / €13.5
Bestel tickets
Gypsy Night met een optreden van de Basily Gipsy Band. De eerste Magic Music Night van 2019. Een nieuwjaarsconcert om naar uit te kijken. De Basily Gipsy Band stond al 4 x op North Sea Jazz en trad in Limburg o.a. op in het Parkstad Limburg Theater, Theater Aan het Vrijthof, CK Theater Roermond en het Openluchttheater Valkenburg. Ook speelden ze eerder in de vrijwel uitverkochte bovenzaal van het Cultuurhuis Heerlen (op uitnodiging van Heerlen Jazz).

De Basily Gipsy Band speelt over de hele wereld en mag zelfs The Rolling Stones tot hun fanschare rekenen. Zo speelden deze begenadigde artiesten (met als stralend middelpunt de onge-evenaarde solist Popy Basily) jaren geleden op de verjaardag van Ron Wood waar naast the Stones ook Jeff Beck te gast was. De mannen waren totaal astonisched door de kwaliteiten van deze sinti-family. De Basily Gipsy Band heeft n.a.v. dit optreden bij Ron Wood zelfs een nummer aan The Rolling Stones gewijd : "For the Stones".

Superlatieven schieten te kort voor deze absolute toppers binnen de hedendaagse gypsy-jazz scene. Ze putten uit eigen repetoir en natuurlijk komt er werk van Django Reinhardt voorbij. Luister naar hun opnames op youtube en check www.ap-artevents.nll voor meer info. Dat zegt meer dan duizend woorden.

VVK€13,50
Avondkassa €16
Reserveren kan via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, telnr + aantal kaarten).