SEP
di 22 sep / 20.30 uur / €9,50
Bestel tickets

Martinus
Muziekcafé Op Dinsdag  

di 22 sep / 20.30 uur / €9.5
Bestel tickets
Melancholisch, melodieus en meeslepend. Zo kan de muziek van Martinus worden omschreven. De Limburgse band brengt een samensmelting van indie rock en americana. Geïnspireerd door artiesten als Neil Young, The National en The War on Drugs vertelt Martinus op eigen wijze verhalen uit het alledaagse leven. Hopend op betere dagen. Puttend uit herinneringen hoe het ooit was. Wensend dat het ooit weer zo zal zijn.

In het voorjaar van 2020 zou het nieuwe album van Martinus verschijnen. Deze langverwachte opvolger van de goed ontvangen debuut EP “Martinus” liet helaas nog even op zich wachten. Ook zou de band op Zomerpop staan, omdat De corona crisis dat verhinderde nodigden wij hen uit voor onze anderhalve meter sessies en staan ze vanavond alsnog in ons theater. Wellicht een mooie gelegenheid om vandaag in elk geval met het album live kennis te maken. De single ‘Sidewalk’ van het album is in elk geval al te beluisteren via de verschillende online streamingdiensten zoals Spotify en iTunes.
De Zomerpop Anderhalve Meter Sessies is te zien en te beluisteren via ons YouTube kanaal: :https://www.youtube.com/watch?v=luuruBp1c7I

Martinus is:
Aäron Steps - acoustic guitar, backing vocals
Ashwin Steps - lead vocals, acoustic guitar
Bram Peters - drums, percussion
Dirk Larue - electric guitar, acoustic guitar, harmonica
Ingo Jetten - electric guitar, pedalsteel, backing vocals
Jesse Hanssen – bass

Reserveren verplicht !
Online via ticketlink: €8,-
via mail of telefoon reserveren €9,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
Knipkaartvoorstelling