MEI
zo 3 mei / 15.00 uur / €0.-
Heerlen Jazz Presenteert

Impuls | Heerlen Jazzt
GEANNULEERD!  

zo 3 mei / 15.00 uur / €0
Heerlen Jazz Presenteert
In verband met de corona crisis is de opening van deze foto expositie welke al in maart j.l. zou plaatrs vinden verplaatst naar deze datum. Vooralsnog blijft het programma overeind. eventuele wijzigingen hierin zullen we tzt hier bekend maken als ook op onze Facebook pagina.

Heerlen Jazzt, oftewel de November Jazzmaand, een hele maand een uitgebreid programma van concerten met alle vormen van jazz en varianten daarvan. Professionele podium concerten door internationale, nationale en regionale topmusici, in en rondom de binnenstad en culturele centra. De Jazzmaand wordt van opening tot afsluiting vastgelegd door de fotografen Nicole Bolton en René Bradwolff en nu samengevat in een bijzondere expositie van dit culturele muziek evenement in Heerlen.

Tijdens de opening van de expositie video kun je ook genieten van live muziek van Meatschell, winnaars Maastricht Jazz Award. Germaine Sijstermans, Foppe Jacobi en Marcel Coenen,

Tevens kun je de video art bekijken van Roger van de Poel en Maiko van Geffen en live action painting van Miriam Vleugels - Visual Artist.

Het geheel vindt plaats onder noemer van Urban & Nature Projects, een project dus van Jazz in Heerlen in samenwerking met Pro 2 en SLIM (Stichting Limburg Geïmproviseerde Muziek)

Het wordt zekere een interessante happening en de opening en optredens zijn gratis te bezoeken.