JAN
do 25 jan / 20.00 uur / €0.-
Bestel tickets

Paul & Leo - Hinge gen Hergod's vót
 

do 25 jan / 20.00 uur / €0
Bestel tickets
Alweer de tiende versie van het onvolprezen vasteloavescabaret “Hinge gen Hergod’s vót”; een carnavalesk programma rond de liedjes van het Heerlense duo Paul & Leo. “Hinge gen Hergod’s vót” was de bijnaam van een café in de Heerlense binnenstad met de ingang verscholen achter een groot betonnen kruisbeeld. In de volksmond werd er gezegd dat alles wat zich daar afspeelde feitelijk achter de rug van Christus plaatsvond. Op smakelijk Heerlens plat werd de bijnaam van dat café al gauw “Hinge gen Hergod’s vót”. Dat café herleeft in deze voorstelling. In “de Vót” werd flink de draak gestoken met de lokale politiek, de maatschappij in het algemeen en natuurlijk ook met de vasteloavend zelf.

Met steeds weer verrassende gasten, een vaste cast van bekende en minder bekende spelers en livemuziek van Paul & Leo, begeleid door het snaarstrakke Toebak-combo, heeft “Hinge gen Hergod’s vót" een vaste plek gekregen op de agenda van het Cultuurhuis én van de rechtgeaarde Heerlense carnavalist.

LET OP!: Er zijn alleen nog enkele kaarten voor deze dag beschikbaar via paulenleo@gmail.com . Cultuurhuis Heerlen beschikt over geen kaarten meer voor deze dag.