FEB
do 25 feb / 20.30 uur / €9.-
Bestel tickets

Paulus Schäfer Trio & Dominique Paats
GEANNULEERD!  

do 25 feb / 20.30 uur / €9
Bestel tickets
Paulus Schäfer en Dominique Paats vinden elkaar in de gezamenlijke universele taal van de jazz improvisaties, waarin zij op indrukwekkende wijze heer en meester zijn op hun instrument met bezielende melodieën en aanstekelijke swing. Alles messcherp neergezet met de bijzondere bezieling en diep doorleefde emotionele intensiteit, die kenmerkend is voor de ‘jazz manouche’.

De strakke tandem van ritmegitarist Martin Limberger en Noah Schäfer op contrabas geeft de solisten een swingende basis om te excelleren. Zij geven impulsen, stuwen de spanning met intense grooves, laten de thema’s ademen in ‘half time’, en trekken de teugels strak in sportief snelle up tempo nummers. Zij zijn de secondanten, die alert de spetterende solo gitaar en accordeon feilloos aanvoelen. Een ritmesectie als springplank voor melodieuze invallen en een pulserend ruggengraat in telepathisch naadloos samenspel.

Instrumentale muziek van een bijzonder hoog artistiek niveau, die het ‘Hot Club de France’ gevoel van Django Reinhardt en Stéphane Grapelli vertaalt naar een onweerstaanbaar toegankelijk, maar tevens zeer artistiek hedendaags jazz idioom.

Reserveren verplicht !
Online via ticketlink: €7,50
via mail of telefoon reserveren €9,-
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
Knipkaartvoorstelling