DEC
za 8 dec / 20.30 uur / €7,50
Bestel tickets

Re-Fuse & Friends
A night 2 remember!  

za 8 dec / 20.30 uur / €7.5
Bestel tickets
Re-Fuse is een (voornamelijk) pop-rock- coverband die is opgericht in 2010. Sinds Augustus 2014 bestaat de band uit de huidige formatie. We zijn een enthousiaste 5-koppige band met een uitgebreid repertoire die iedere kroeg, zaal of tent op de kop zet ! Pop, Rock, Blues, Disco en een vleugje Soul! Van Janis Joplin tot Pink, van AC/DC tot Nena en van Alanis Morissette tot Anouk.

Naast Re-Fuse zullen een 2-tal bevriende cover-bands het podium voor u betreden, op de eerste plaats is dat Cramp. Cramp is een Classic-Rock, Pop en Partyband. Bij iedere soort van gelegenheid is deze band in staat om het publiek mee te sleuren door een waanzinnige gig!
Cramp speelt 100% live, zonder enige midi, tape of sample en dit staat hoog 8n het vaandel bij deze Live! Rock Band! De Band werd in 1991 opgericht met als doel een goede mix te maken tussen populaire top 40 nummers en bekende evergreens!

Eveneens mag u genieten van coverband Off-limits. Off Limits speelt de beste rock/pop classics en ballads uit de jaren 80/90, met uitstapjes naar de nieuwe klassiekers van morgen. De combinatie van deze Brabantse en Limburgse top muzikanten heeft geleid tot de vette rock coverband Off Limits. Laat je verrassen door hits van onder andere Toto, Alanis Morissette, Editors, Joan Jett, Prince en Bon Jovi. Ben je muziek liefhebber, dan moet je Off Limits gezien en beleefd hebben.

Entree: voorverkoop 5,-, dagkassa 7,50