JUN
vr 26 jun / 20.30 uur / €5.-

Relics - EP presentatie
GEANNULEERD  

vr 26 jun / 20.30 uur / €5
Relics is een vintage rockband uit het zuiden van Limburg. Een band met potentie, blijkt ook uit de recensie van 3Voor12.
‘’De nummers worden op een ontspannen en authentieke manier gebracht. Het zijn vooral de eigen nummers die goed in elkaar zitten. Kortom Relics blijkt een groeibriljant! ‘’

Relics staat garant voor een energieke show, met goed in elkaar overlopende gitaar riffs en ondersteund door stevige drums. Zeker niet te vergeten; de zang die juist alles tot elkaar brengt, als een mooi geheel. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een show, die je terugneemt in de tijd. Maar hun eigen sound staat centraal, en dat is juist wat Relics uniek maakt!

P.J Thegels (zang & basgitaar), Killian Mous (gitaar) en Niek Senden (drums), zijn in september 2019 de studio ingedoken. Samen met Angelo Bombrini, hebben ze in Husky Studio’s een mooie EP in elkaar gezet.

De presentatie van ''Relics'' vindt op zaterdag 11 april plaats in Cultuurhuis Heerlen. De deuren openen om 19.30 uur. De EP is op die avond voor tien euro te koop. De band Morganas Illusion speelt in het voorprogramma.

Kaarten zijn te reserveren via: info@cultuurhuisheerlen.nl of bel: 045 - 561 2121