OKT
za 13 okt / 19.00 uur / €12,50
Bestel tickets

Ridder Florian 4+ - Frank Groothof
Cultuurhuis Heerlen & Parkstad Limburg Theaters presenteren  

za 13 okt / 19.00 uur / €12.5
Bestel tickets
Kom in je pyjama, mét je knuffel naar Ridder Florian kijken! Droombeelden om ademloos naar te kijken
Spelen voor de allerkleinsten bevalt Frank én de kinderen zo goed, dat hij een nieuwe voorstelling voor kleuters heeft gemaakt: Ridder Florian naar het bekende boek van Marjet Huiberts. Een prachtige voorstelling voor kleuters, ouders en opa’s en oma’s om samen een klein-groot muziektheateravontuur te beleven!

Het verhaal
Florian wil graag ridder zijn, draken verslaan en prinsessen redden. Daarom gaat hij op avontuur. Helemaal in z’n eentje… Knipselkunstenares Jose Vingerling brengt de avonturen van Florian in schaduwspel tot leven. De kinderen worden hierbij kinderen uitgedaagd om actief te delen in de magie die iedereen in zich heeft. De voorstelling wordt begeleid door oude Italiaanse muziek gespeeld op viola da gamba, theorbe en barokgitaar.

Schaduwspel
Frank Groothof: ‘Ik ga in Ridder Florian terug naar de magie van mijn eigen jeugd, waar mijn vader met een lamp of een kaarsje en twee handen een schaduwspel speelde: de eend, de wolf, de duif, het konijntje, mijn generatie kent ze nog allemaal. Droombeelden om ademloos naar te kijken....’


Kinderen € 12,50
Volwassenen €15