MEI
di 8 mei / 20.30 uur / €15.-
Bestel tickets

Saman Amini - Samenloop van Omstandigheden
Kaarten uitsluitend te koop bij Parkstad Limburg Theaters  

di 8 mei / 20.30 uur / €15
Bestel tickets
Een persoonlijk verhaal waarin alle universele thema’s samenkomen tot het punt waar ze een individu vormen. Een Samenloop van Omstandigheden.

De Parade
Saman Amini, een van de hippe acteurs uit Jihad, de voorstelling zingt, speelt en vertelt in dit freudiaans portret over zijn leven, zijn moeder en vader en de liefde en alles wat nodig is om overeind te blijven als er niks meer overeind staat. In de zomer van 2017 was Samenloop van Omstandigheden voor het eerst te zien op reizend festival De Parade. Saman Amini heeft zijn autobiografische liedjesvoorstelling met liveband, anekdotes en projecties nu uitgebreid tot een avondvullende soloperformance.

Over Saman Amini
De uit Iran afkomstige acteur Saman Amini vlucht samen met zijn moeder en zusje op 11 jarige leeftijd naar Nederland. Hier komt hij al op jonge leeftijd in aanraking met Theatergroep DOX. Hij blijkt een groot talent en stroomt moeiteloos door naar de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht. Saman is medemaker en speler in de theaterhit Nobody Home en Jihad, de voorstelling en heeft onder andere gespeeld in televisieseries Flikken Maastricht en Van God Los.

De pers over Samenloop van Omstandigheden
‘Laatst zag ik in een tentje op De Parade de voorstelling Samenloop van omstandigheden van Saman Amini, Iraanse vluchteling, nu theatermaker in Nederland. Een half uurtje theater dat alles en iedereen door elkaar schudde’ - de Volkskrant
‘Indringend, maar steeds ook met humor, met liveband en mooie projecties’ - de Volkskrant

Kaarten uitsluitend te koop bij Parkstad Limburg Theaters 045-5716607