JUN
vr 1 jun / 20.30 uur / €0.-

Geoff Wyld + supportact Ismena Goossen.
Sjonnie & Anita presenteren!  

vr 1 jun / 20.30 uur / €0
Sjonnie & Anita zijn altijd op zoek naar net dat bandje of die artiest die het naar hun mening wel eens kan gaan maken in de harde (pop)muziekwereld, omdat ze net boven het maaiveld uitsteken.
Ze willen die artiesten dan ook graag voorstellen aan het Heerlense publiek en op een zeer laagdrempelige manier en gratis toegankelijk. Zo waren eerder al onder andere te gast, bands als Audiofeel, Madi (Pinkpop 2011), Major Tom (Pinkpop 2012), Lapschwanz en The Ten Bells (Pinkpop 2017). Welke band/artiest deze editie centraal staat is nog niet bekend maar houd onze website en sociale media in de gaten!

Geoff Wyld
Leroy Huis (bas/gitaar/zang), Patrick Claessens (gitaar/zang) en Jacko Franzen (drums/zang) zijn drie muzikale kerels jonge twintigers en vormen Geoff Wyld, een groovy alternatieve rockband, met vleugje Indy en een scala aan diversiteiten. Gestart in het voorjaar van 2016, met als basis het zuidelijkste puntje van Limburg Vaals, heeft de band inmiddels ervaring mogen opdoen in projecten als ‘Nu of Nooit’ en ‘Young Pioneers’. Met een lading aan positieve energie en passie gaat Geoff Wylde een vast en zeker een geweldige set neer zetten op het podium van Sjonnie & Anita in ons Cultuurhuis!

De avond wordt geopend door Ismena Goossen.
Ismena schrijft melancholische en dromerige folk nummers. Haar stemgeluid is te vergelijken met die van Melanie Safka en ze laat zich inspireren door onder andere Tom Waits en Nick Cave. Ze heeft optredens gehad op verschillende locaties waaronder Tivolli Vredenburg, de poppodium NIEUWE NOR, Muziekgieterij, 3FM en onlangs nog op de Pre pinkpop party 2018 georganiseerd door de The Key Sessions. Vanavond wordt Ismena begeleid door Julius Takacs op basgitaar. Julius is o.a. bekend als bassist van The Dynamics.