DEC
za 1 dec / 20.30 uur / €0.-

Sjonnie & Anita presenteren
Drie van de dertig... CelineShanice, Nighthawker, Point Break  

za 1 dec / 20.30 uur / €0
SJONNIE & ANITA PRESENTEREN… DRIE VAN DE DERTIG

Drie kandidaten van de Limburgse popwedstrijd Nu Of Nooit!
Sjonnie en Anita presenteren vanavond drie kandidaten uit de voorrondes van de Limburgse popwedstrijd NU OF NOOIT 2018. Uit de voorronde zullen 5 kandidaten strijden in de Finale op 8 december in de ECI Cultuurfabriek voor een plek op Pinkpop 2019.

Het eerder vermelde optreden van Whybe tijdens Sjonnie & Anita Presenteren gaat helaas niet door, maar we hebben een meer dan waardige vervanger gevonden. Celine van Veldhoven (CelineShanice), ook bekend als zangeres van KORVO maar we kennen haar vooral natuurlijk van haar deelname aan de Voorronde van Nu Of Nooit in Poppodium De Nieuwe Nor met haar eigen band.

CELINESHANICE
Een singer-songwriter met 'feel good' songs en catchy deuntjes, al heel jong begonnen met liedjes schrijven op haar slaapkamer wat uiteindelijk resulteerde in de presentatie van haar eerste EP samen met haar eigen band op 8 juni j.l. in Cultuurhuis Heerlen.
Celine brengt voornamelijk eigen nummers maar trakteert ons zo af en toe ook met mooie covers van onder andere Ed Sheeran, Chef Special, Katie Melua en John Mayer. Ook reedt Celine vaker op als duo samen met Luuk Conemans, met wie ze, naast onder andere Niels Hochstenbach (Cal & The leaving Train, KORVO) en Sophie Janssen (Season On The Line) haar eigen band CelineShanice heeft gevormd.

NIGHTHAWKER
Nighthawker is een nieuwe Limburgse band die zich niet zomaar in één muzikaal hokje wil laten plaatsen. Van kleinere songs met focus op het lied, tot het stevigere rockwerk en invloeden van uiteenlopende genres. In juli bracht de band haar eerste EP "Escape The Hornets' Nest (Side One)" uit, bestaande uit vier nummers. Binnenkort volgt deel 2 van dit tweeluik, wederom met vier nummers. De band bestaat uit: Kiki Beemer op drums en zang (o.a. Crazy Cult Roadshow en Jick Munro), Steven van der Vegt op gitaar en zang (o.a. Crazy Cult Roadshow en Cherry Darling), Gwen Ummels op gitaar (o.a. Hunting Robin en Indicolite) en Brandon Spies op basgitaar en toetsen (o.a. The Quartermen en Green Easer). Nighthawker stond in de eerste voorronde van Nu Of Nooit in Muziekcentrum De Bosuil en sleepte daar alvast de ‘boeking van de avond’ in de wacht.

POINT BREAK
Het crossover geluid van Point Break bracht veroverde de afgelopen zomer al een plek op Park City Live. Rock, rap en funk verenigt in drie jonge gasten, een drumstel en een basgitaar. Muziek en teksten recht uit het hart. Calvin Janssen op vocals, Sven Krümmer op bas en Max Moonen op drums. Ook Point Break stond in De Bosuil tijdens de eerste voorronde van Nu Of Nooit 2018.

Gratis entree