OKT
za 9 okt / 14.30 uur / €0.-

Swing Inn – I believe
 

za 9 okt / 14.30 uur / €0
Liefde, chaos en doelstellingen staan centraal in deze voorstelling. Drie verschillende dames die voor hun zelf, liefde, chaos en doelen moeten uitzoeken en vaak hard moeten vechten om hetgeen te behalen wat ze willen. Liefde speelt een grote rol in hun leven en belemmert ze dan ook om hun eigen kleine probleempjes volledig op te lossen. De een is verliefd de andere heeft veel chaos en de andere droomt van performen en veel dansen. Maar er is een ding dat opvalt: Ze dansen allemaal met dezelfde jongen…… Zal dit toeval zijn of is alles wat je ziet eigenlijk een droom?

Laat je meeslepen in een verhaal met diverse dansstijlen en invloeden van Moderne & Klassiek dans

Scenario/Regie: Romello Mathilda

Kaartjes zijn te bestellen/reserveren via het e-mailadres: infoticketsswinginn2021@gmail.com. Kaartjes kunnen alleen, via dit emailadres besteld worden, en dus niet via andere emailadressen, de instructeurs etc.

Geef in de email de volgende gegevens door:
Voor – en achternaam.
Het aantal kaarten dat je wilt reserveren.
Voor welke show wil je de kaarten reserveren, show 1 (14.30), show 2 (19.30) of beide.

Het aantal kaarten kan niet meer gewijzigd worden na het versturen van de mail. De reservering annuleren of veranderen in minder kaartjes is dus niet meer mogelijk. Wil je toch nog meer kaartjes bestellen, is het noodzakelijk om hier een nieuwe mail voor te sturen!