JAN
zo 19 jan / 14.30 uur / €8.-
Bestel tickets

The Recoveries & Lu's Legacy
Muziekcafé  

zo 19 jan / 14.30 uur / €8
Bestel tickets
Tijdens de 'traditionele' muziekcafé avonden en middagen speelt er meestal één band of artiest. Vandaag doen we het weer eens een keer anders. De bands The Recoveries en Lu's Legacy brengen elk op zijn beurt een gezellig sfeer en goeie muziek naar het 'Muziekcafé'!

The Recoveries
Regelmatig krijgt een bandlid de vraag: “Wat voor muziek maken jullie nou eigenlijk?” In plaats van uit te leggen dat het gaat om onbekende covers van bekende artiesten uit de americana-, country-, blues-, en soulhoek; is het antwoord steevast: “Gewoon lekkere muziek!”
Daar is overigens niks aan gelogen: het repertoire ligt lekker in het gehoor en is uiterst swingend. Het plezier en het enthousiasme dat de muzikanten op het podium uitstralen, is gevaarlijk aanstekelijk!

Lu's Legacy
Lu’s Legacy is een Americanaband, v.n. tributeband Lucinda Williams, daarbij spelen wij o.a. duetten van haar met Don Henley, Steve Earle, Bruce Springsteen, Elvis Costello, Glenn Campbell, en covers van Danielle Nicole, ZZ TOP, David Bowie, Neil Young, Allman Brothers, Willie Nelson. Country, Rock en Blues zijn de ingrediënten waar Lu’s Legacy mee speelt. Alle muzikanten hebben veel bandervaring in deze muziekstijlen.

Foto: The Recoveries

Online voorverkoop €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

LET OP! In het programmaboekje staat een drukfout. Deze voorstelling begint om 14.30 uur en NIET om 20.30 uur.