FEB
za 23 feb / 20.30 uur / €10.-

Toeval bestaat? Drie eenakters toevallig op één avond
 

za 23 feb / 20.30 uur / €10
Duo Amigos del Teatro - Blauw leech
Dorien zwerft en Karina is een dame van stand. Deze twee totale uitersten raken in gesprek over hun leven. Veel zaken blijken zich te verhouden tot hun gekozen levenspad. Hun jeugd toont daarbij wel heel opmerkelijke overeenkomsten en toch is de uitkomst van hun leven totaal anders geworden. Hoe is dit gekomen? Wat bepaalt de ’juiste’ keuzes in ons leven?
Spel: Lizette Egas en Sharon Hegt
Tekst: Alwin Grijseels

Theatergroep Habbekrats - Hondenveldje
Het hondenveldje is de uitgelezen plek voor een dagelijks praatje. Over de buurt en de buren. Over de rassenvermenging en de gevolgen voor de soort. ‘Hondenveldje’ is een persiflage op platvloerse vrouw-onvriendelijkheid, sociaal geaccepteerd racisme en onverdraagzaamheid ten aanzien van anderen. Drie luchtige gesprekken op het uitlaatveldje laten je lachend maar met een opgelaten gevoel achter.
Spelers: Myrte Groeneveld en Saskia Nab
Regie: Annigje Primowees

Rezie Vrancken - Ich bèn oma!
Oma worden is een mijlpaal in je leven. Maar wat als het een ‘baan’ wordt met allerlei verplichtingen en opvoed-regels waar je je aan moet houden? Deze monoloog vertelt op ludieke wijze over het moderne oma-schap, over de verschillen met vreuger en over de steeds vaker voorkomende granny-burn-out.
Speler: Rezie Vrancken
Auteur: Phil Boonen

Reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121