NOV
di 20 nov / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Martinus
Muziekcafé op dinsdag  

di 20 nov / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Eigenlijk zou vandaag Uncle Joe optreden, maar door omstandigheden kan hij helaas niet aanwezig zijn. Gelukkig hebben we een waardige plaatsvervanger gevonden, de band Martinus! Uncle Joe zal in 2019 terug keren naar Cultuurhuis Heerlen.

Martinus is een Limburgse band die een samensmelting van melancholische roots, rock en Americana brengt. Met de samenklank van akoestische en elektrische gitaren, meerstemmige zang en pedalsteel vertelt Martinus verhalen uit het alledaagse leven.

Martinus begon in de zomer van 2012 als een huiskamerproject, waarbij vier bevriende muzikanten starten met het opnemen van een demo. Tijdens de opnames¬ bleek meteen dat er een chemie was, wat genoeg reden gaf voor het stichten van de band en het uitbreiden van hun repertoire. In 2014 verscheen hun in eigen beheer uitgebrachte debuut EP Martinus. Deze EP is te beluisteren op de verschillende online streamingdiensten zoals Spotify en iTunes. Na het bestormen van diverse poppodia, theaters en festivals legt Martinus op dit moment de laatste hand aan de langverwachte opvolger van hun debuut EP. Op 20 november geeft de band in het Cultuurhuis alvast een voorproefje op deze nieuwe langspeelplaat.

Online voorverkoop €7,50
Reserveren / kassa €9
Knipkaartvoorstelling