JUN
za 16 jun / 20.00 uur / €10.-
Bestel tickets

Met Thirdwing naar Urban up!
Het inspirerende verhaal over Parkstad  

za 16 jun / 20.00 uur / €10
Bestel tickets
Dit jaar staat er een onvergetelijke muzikale reis op het programma voor iedereen die Parkstad Limburg een warm hart toedraagt. Voel en beleef de dynamiek tijdens Urban up!

Popkoor Thirdwing en SCHUNCK* Muziek en Dans o.l.v Mischa Hendriks en Gwen Moust hebben hiervoor de handen in elkaar geslagen. Het ritme en de onweerstaanbare zang, dans en theater krijgen je hoe dan ook te pakken. Je voelt de cadans, de energie van de dans, de flitsende beelden. Als je je ogen sluit, is het net alsof je aan de andere kant van de wereld bent. In een wereld waarin je moet bewegen. Stilzitten is onmogelijk. Dat is wat Urban up! met je doet.

Tijdens Urban Up, de muzikale reis door Parkstad, gaat het dak eraf. Hoe kan het ook anders met wereldhits van Lorde, Bruno Mars/ Mark Ronson, O’g3ne of Dotan als Royals, Uptown Funk, Magic of Home. Maar ook Lune van Richard Cocciant, por una Cabeza Carlos; de tango uit de film scent of a Woman of Lieve God met Paul van Loo en Ivo Rosbeek. Muziek en een showdans van de leerlingen en Performance groep van Schunck, een live band, de jongleur Gerardo Solo, vioolensemble Asia, begeleiding door een accordeonist, een harpiste, allemaal artiesten van hoog niveau. Feest mee tijdens deze bruisende muziekreis.

Urban up, een zinderende beleving waarin verhaal, zang, dans en projectie je meenemen door de urbanisatie van Parkstad. Er is keuze uit twee voorstellingen op zaterdag 16 juni om 20.00 uur en Zondag 17 juni 2018 om 14.30 uur.

Tickets € 10,-via www.cultuurhuisheerlen.nl of 045-561 2121