JUN
za 9 jun / 20.00 uur / €0.-
Cultuurhuis Heerlen en Via Zuid presenteren

Mami Izumi en Rochanak Morrowatian
Cultuurhuis Heerlen en Via presenteren nieuw talent  

za 9 jun / 20.00 uur / €0
Cultuurhuis Heerlen en Via Zuid presenteren
The high point of civilization is that you can hate me and I can hate you but we develop an etiquette that allows us to deal with each other because if we acted solely upon our impulse we'd probably go to war. - Stanley Crouch

Faux pas (werktitel) gaat over beleefdheid. In onze huidige maatschappij komen de beleefdheidsregels van verschillende culturen samen. Wat in de ene cultuur gepast is, kan in een andere als faux pas worden gezien. Is er een universele vorm van beleefdheid? Hebben we als mens een natuurlijk gevoel voor harmonie en respect? Of zijn we afhankelijk van bepaalde voorgeschreven regels?

Mami Izumi en Roshanak Morrowatian onderzoeken de vragen door middel van hun eigen achtergrond, ervaringen en observaties.

VIA ZUID verbindt podiumkunstenaars, partners, opdrachtgevers, speelplekken en publiek, binnen en buiten de culturele wereld met als doel dat jonge talenten uit de podiumkunsten zich verder kunnen ontwikkelen. Vanaf dit jaar ontwikkelt VIA ZUID een broedplaats in het Cultuurhuis. Talenten van VIA ZUID krijgen de ruimte om twee weken in het Cultuurhuis te werken en tonen daarna het resultaat aan het publiek! Nieuwsgierig naar het werk van aanstormend talent? Bezoek dan een van de presentatieavonden. Deze keer met GOTRA members: Mami Izumi en Rochanak Morrowatian.

Entree: Pay what you want!