JUL
zo 12 jul / 14.00 uur / €0.-

Zomerpop!
GANNULEERD!  

zo 12 jul / 14.00 uur / €0
Evenementen vormen een risico op te snelle en te brede verspreiding van het corona virus, oordeelt het kabinet. En dus wordt het verbod op evenementen met vergunnings- en meldplicht verlengd tot 1 september. Dat geldt dus niet alleen voor de grote festivals maar ook voor kleine festivals en dus ook voor Zomerpop.

Zomerpop 2020 zou in de huidige vorm voor het laatst plaatsvinden en we wilden er daarom natuurlijk een mooi feestje van maken maar helaas en begrijpelijk ook kan deze laatste editie niet doorgaan. We zullen de inmiddels benaderde artiesten wel in ons reguliere programma proberen op te nemen, daarvoor gaan we de bands nog contacten en we hopen natuurlijk dat we in het nieuwe theaterseizoen deze fijne bands alsnog aan ons publiek voorstellen.

Zomerpop zal dus niet meer terugkeren echter we gaan natuurlijk wel, net als voorgaande jaren, ons theaterseizoen afsluiten met een speciaal evenement waarin we ons publiek zullen trakteren op een bonte verzameling van wat het Cultuurhuis te bieden heeft. Breder van opzet en nog steeds gratis toegankelijk natuurlijk. Een feestje dus! Tot dan, blijf gezond en hou rekening met elkaar, blijf zoveel mogelijk thuis en let op elkaar. We zien elkaar graag weer terug in het nieuwe theaterseizoen.