Gilde Plus aanpak

Samenwerken en leren van elkaars kwaliteiten. Dat is het idee achter Gilde Plus, een moderne variant van de middeleeuwse gilden. Nieuw is dat Gilde Plus zich niet beperkt tot een enkel vak of ambacht maar verschillende disciplines samenbrengt. Het delen van kennis en ervaring geeft kruisbestuiving, waardoor deelnemers op nieuwe ideeën komen en samen projecten anders kunnen uitwerken en leren aanpakken. Zo ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden en netwerken. En andere oplossingen dan gebruikelijk.

Vanuit twee locaties - Cultuurhuis Heerlen en de Butting Inn- gaat Gilde Plus aan de slag in Heerlen. In twee ontmoetingscentra midden in woonwijken dichtbij bewoners. Met alle denkbare voorzieningen: van verse koffie en wifi tot werk en vergaderplekken waar ondernemende leergierige mensen elkaar kunnen ontmoeten. Om samen kennis te maken en aan de slag te gaan met maatschappelijke opgaven of betaalde opdrachten. Gericht op het versterken en aanvullen van elkaar qua werk en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 Gilde Plus is een praktisch antwoord op verschillende maatschappelijke vraagstukken. We zorgen samen voor:  

·        meer betaald werk voor werkzoekenden

·        een broedplaats/kraamkamer voor sociale innovatie en nieuwe concepten

·        een professionele en gratis werkomgeving waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten


Kijk op www.gildeplus.nl, mail of nog beter: loop eens binnen bij Butting-Inn of Cultuurhuis Heerlen op een van de GildePlusdagen. Of laat je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking: info@gildeplus.nl of 06 48336765.

NB: de werkplekken van Gilde Plus zijn ook bedoeld voor medewerkers van maatschappelijk werk, gemeente of andere (overheids)organisaties. Voor iedereen met behoefte en belangstelling voor ontmoeting en nieuwe vormen van samen werken en leren.

 

OF KOM GEWOON MET ONS KENNISMAKEN?

Elke maandagmiddag vanaf 13:00 uur zijn we aanwezig om je wegwijs te maken. En we zijn ook erg benieuwd naar jouw expertise en plannen voor 2023. Aanmelden hoeft niet. Mag wel via info@buzzychain.nl