NOV NOV 2021
za 6 nov / 14.00 uur / €0.-
Cultuurhuis Heerlen i.s.m. Best 4 Kids

'Out Of The Box'
Best 4 Kids  

za 6 nov / 14.00 uur / €0
Cultuurhuis Heerlen i.s.m. Best 4 Kids
Kinderen beschikken over de natuurlijke gave om de wereld om zich heen ‘out of the box’ te benaderen. Hun verbeelding kent – als we ze de ruimte en uitdagende materialen bieden – vrijwel geen grenzen. Laten we alledaagse materialen nu eens op een andere manier bekijken, zoals kinderen dat doen. Kijk eens wat er gebeurt als we ‘wegwerpmaterialen’ eens in een iets andere context aanbieden of in een hele grote hoeveelheid? Wat als we kinderen materialen aanreiken zodat ze daarmee hun eigen wereld kunnen creëren? Welkom in de wereld van Best 4 Kids.

Kinderen van 0-13 jaar kunnen samen met hun (groot)ouders op zaterdag 6 november de korte voorstelling “Out Of The Box” bijwonen. Na afloop wordt men uitgenodigd om in twee zalen onder leiding van pedagogisch medewerkers bijzondere ‘werelden’ te verkennen. Daar kunnen kinderen en hun ouders spelend hun verbeelding de vrije loop laten, met materialen die vaak gratis en voor niets te verkrijgen zijn of voor het oprapen liggen.

Ouders kunnen zich inschrijven voor de sessie van 14.00 uur, 15.00 uur of 16.00 uur. Na afloop van de speel-workshops is er een mogelijkheid om de expositie ‘Out Of The Box’ te bekijken en iets te drinken in het café van het Cultuurhuis.

Best 4 Kids biedt bijzondere kinderopvang en buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 0-13 jaar. De kinderen genieten dagelijks van de omliggende natuur en krijgen een rijk cultureel aanbod. Natuur, kunst & theater staan centraal. De inrichting, verzorging en de activiteiten zijn geïnspireerd door de Reggio Emilia-pedagogiek uit Italië. Tijdens de door Best 4 Kids verzorgde middag kunnen álle kinderen uit de regio proeven aan de magische wereld en de ongekende mogelijkheden van hun eigen verbeelding.

Reserveren via: info@cultuurhuisheerlen.nl of bel 045 - 561 21 21