APR APR 2019

Deng Boy - We gaan gaan gaan
Theatervoorstelling  

In onze nieuwe voorstelling “We gaan gaan gaan” gaan wij, Ronny & Eric jou uitleggen wat gaan gaan is. Als je dat begrijpt, gaan we je vertellen wat gaan gaan gaan is. Volg je het nog? Vast niet.. maar dat gaan we je in deze gloednieuwe show uitleggen.

Aan de hand van sketches met oude en nieuwe typetjes gaan wij op zoek naar de overeenkomsten, maar vooral de verschillen tussen de Surinaamse en de Nederlandse gemeenschap. Dit zorgt natuurlijk weer voor hilarische situaties.

Online voorverkoop €12,50
Reserveren of kassa €15
MEI MEI 2019

Gék van Paarden
Paardencabaret  

Tot grote verrassing van de pasgetrouwde zakenman MKdeManvan bleek zijn charmante echtgenote gek van paarden. Hij was in een hippisch huwelijk terecht gekomen! Sindsdien brengt hij alle vrije uurtjes door met grote en kleinere hinnikende dieren, assisteert hij op wedstrijden waar hij werkelijk niets van begrijpt, doet hij zijn best om het ‘paardenjargon’ ooit te beheersen en hoopt hij eens, ondanks menige blauwe plek en pijnlijke spier, het rijden op deze edele dieren ook onder de knie te krijgen. Zijn spaarrekening geeft een neerwaartse spiraal aan terwijl hij zich afvraagt hoe het kan dat er steeds meer zadels, trailers en paarden op zijn erf verschijnen. Gék van paarden wordt MK de Manvan, maar met geheven hoofd en de neus dicht (tijdens het uitmesten van de stallen) weet hij zich een weg te banen in de wereld van de paardenliefhebbers.

Over zijn belevenissen schrijft hij als MK de Manvan al jaren hilarische columns voor paardenmagazines in binnen- en buitenland, waarbij hij paardenvrouwen een spiegel voorhoudt en hun echtgenoten hoop geeft.
MK de Manvan brengt een nieuw genre: paardencabaret. Hij vertelt droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt op uiterst muzikale wijze prachtige songs over een leven met paarden ten gehore.

Bestel kaarten via de bovenstaande knop 'Bestel tickets'.
Reserveer is ook mogelijk via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij, 10-17 uur).