APR APR 2020

Humor in Heerlen
GEANNULEERD!  

2 April zijn we er weer met humor in Heerlen! Het comedy evenement van Zuid Limburg dat je niet wilt missen. Ook deze editie zorgen wij voor een hilarische line up vol comedians. Deze keer met aanstormend Limburgse talent Kenny van Geijlswijk., aanstormend talent Karolien Segers uit Antwerpen, de Vlaamse stand upper Rik Bosman, de cynische Hagenees Jonathan Krispijn, de Vlaamse cabaretier Jeroen Maris, Leewarder cabaret festival en niemand minder dan de knotsgekke Buuttereedner Ger Frenken!
De Mcs deze avond zijn Arjan Evertz en Sammy van der Vaart aka Okselbroeders.

Kom en geniet van een avondje vol humor!

Online €5,-
Kassa & reserveren €7,50

Foto: Mikel Neij
MEI MEI 2020

Humor in Heerlen
GEANNULEERD!  

14 mei sluiten wij het seizoen van Humor in Heerlen af. En dat doen we met een knal! Veel kunnen we nog niet onthullen maar maak alvast een afspraak met u tandarts want u zult deze avond het cultuurhuis verlaten met pijn in uw kaken!

we mogen alvast verklappen dat op deze laatste Humor In Heerlen van dit seizoen een van de gasten Arie Koomen zal zijn, bekend van onder andere de Lama’s en Arie & Sylvester!
Het volledige programma voor deze editie volgt spoedig.
OKT OKT 2020

Gék van Paarden
Reprise  

Tot grote verrassing van de pasgetrouwde zakenman MKdeManvan bleek zijn charmante echtgenote gek van paarden. Hij was in een hippisch huwelijk terecht gekomen! Sindsdien brengt hij alle vrije uurtjes door met grote en kleinere hinnikende dieren, assisteert hij op wedstrijden waar hij werkelijk niets van begrijpt, doet hij zijn best om het ‘paardenjargon’ ooit te beheersen en hoopt hij eens, ondanks menige blauwe plek en pijnlijke spier, het rijden op deze edele dieren ook onder de knie te krijgen. Zijn spaarrekening geeft een neerwaartse spiraal aan terwijl hij zich afvraagt hoe het kan dat er steeds meer zadels, trailers en paarden op zijn erf verschijnen. Gék van paarden wordt MK de Manvan, maar met geheven hoofd en de neus dicht (tijdens het uitmesten van de stallen) weet hij zich een weg te banen in de wereld van de paardenliefhebbers.

Over zijn belevenissen schrijft hij als MK de Manvan al jaren hilarische columns voor paardenmagazines in binnen- en buitenland, waarbij hij paardenvrouwen een spiegel voorhoudt en hun echtgenoten hoop geeft.

MK de Manvan brengt een nieuw genre: paardencabaret. Hij vertelt droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt op uiterst muzikale wijze prachtige songs over een leven met paarden ten gehore.

Jacques 's Ancona in Dagblad van het Noorden (25-05-2018):
Het beeld van zaagsel, trailers en stro, het ergonomische hoofdstel, de zadelkamer, mesthoop en kruiwagen, zaken als beenbeschermers, afsponzen, paddock, rijlaarzen en dressuuroefeningen... het roept een wereld op die het publiek van welwillende lotgenoten vanzelfsprekend 'herkenbaar' noemt. Maar er is meer. MK heeft hetgeen hem overkwam met gepaste afstandelijkheid in taalgebruik geestig benaderd. Bovendien weet hij grappen onderkoeld en met ironie knap te brengen, zonder in voor de hand liggende woordspelingen uit de sector 'paard' te belanden.

Bestel kaarten via de bovenstaande knop 'Bestel tickets'.
Reserveer is ook mogelijk via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij, 10-17 uur).