SEP SEP 2019

Humor in Heerlen
 

Afgelopen jaar hadden we 5 hilarische edities van Humor in Heerlen! En we gaan gewoon weer verder met het in de watten leggen van uw lachspieren! De gehele line up is nog niet bekend maar een tipje van de sluier krijgt u vast al: aanstormende talenten Luc Berbers uit Hoensbroek en de Vlaamse stand upper Jorn Meeusen en trommelgeroffel... een Limburgse Buutreedner, niemand minder dan Gilbert Petit!

De mc van deze avond is comedian Arjan Evertz die tevens wat nieuw materiaal van zijn 3e cabaret show “laten we er maar om lachen”gaat try-outen. Houd onze website in de gaten om erachter te komen welke comedians deze avond u nog komen laten lachen gieren brullen!

Online vvk €5,- reserveren of kassa €7,50
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)
NOV NOV 2019

Humor in Heerlen
 

Het is weer zover de donkere dagen komen eraan! Wilt u zich alvast beschermen tegen een eventuele herfst / winter depressie? Kom dan naar Humor in Heerlen en daar geven wij u een Humor injectie! Verschillende comedians uit Nederland en België, jong en oud talent komen u deze avond lekker aan het lachen maken. De line-up is nog niet bekend maar een klein tipje van de sluier kunnen we alvast geven: Comedians Sammy van der Vaart en Arjan Evertz gaan debuteren als het duo Okselbroeders! En niemand minder dan Roger Lataster zal deze avond de presentatie op zich nemen op zijn eigen kolderieke wijze!

Houd onze website in de gaten om erachter te komen welke comedians deze avond u nog meer komen laten lachen gieren brullen!!

Online vvk €5,-
Reserveren of kassa €7,50
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)
DEC DEC 2019

HaHaHa Fijne Feestdagen
UNIEK NIEUWERWETS GEZELLIG KERSTCABARET!  

Hahahaleluja! De één is er dol op, de ander heeft een kerstkransfobie, hoe dan ook... we kunnen er niet omheen: kerst! Zeg nou eerlijk, een stressvrije kerst... zou dat niet heerlijk zijn?! Kool zorgt ervoor dat je dit jaar met een vette glimlach de feestdagen door komt. Wat doen we met de schoonfamilie? Gaan we gourmetten of kalkoenen? Wel of geen piek? Hoe vertel je een kerstverhaal zonder dat je zelf in slaap valt?? Hoe klinkt ‘O Denneboom’ met een volle zaal? Alle clichés en kersttradities komen voorbij in deze muzikale cabaretvoorstelling. Met medewerking van practical joke koning/schrijver Maikel Steur en muzikale begeleiding van Nicolaas Duin.

“Super sprankelende voorstelling. Een voorstelling om te lachen, maar ook om over na te denken!”

OVER MADELIJNE KOOL
Kool op het podium is beschouwend, energiek en altijd zoekend naar de grap en tragiek in de dagelijkse dingen. Dat doet ze met gezond pragmatisme om de complexiteit van het bestaan wat te verlichten op een manier die je laat lachen, verrast, spiegelt en ontroert. Daarnaast zingt ze de sterren van de hemel.

Kool studeerde politicologie en communica- tiewetenschappen. Ze won als reclamemaker o.a. diverse Effies en schreef liedjes voor Disney, ‘het Kleine Grote Geluk Boek’ en Robin’s Wonderlijke Reis naar Love Station 22’. In 2013 maakte ze met cabaretier Richard Kemper haar eerste programma en een jaar later met John Ewbank haar eerste single. In 2017 kwam haar album ‘Kool komt Binnen’ uit.
I.s.m. wijnschrijver Harold Hamersma speelt ze op verzoek de voorstelling ‘Van Wijn ga je Zingen’. Kool speelde ook in België, Zwitser- land, Polen, Rusland, Dubai en Curacao.

Voorverkoop €10,50
Avondkassa €12,50

Promo: https://www.youtube.com/watch?v=Bgk1cL2xrIg