SEP SEP 2017

Arjan Evertz
Mijn WC eend houdt van bruinbrood  

In deze cabaretshow neem Arjan u mee in de gedachtekronkels van een schoonmaker op zoek naar innerlijke rust en sanitaire reinheid. Ook is de show een excuus om Arjan te herintroduceren in de wereld van cabaret! De show zit vol absurde sketches, gortdroge grappen, aparte typetjes af en toe een lekker liedje en meerdere rode draden. Humor is divers, dus verwacht een potpourri van verschillende stijlen humor! Dit is de 2de one man show van Arjan (de 1e speelde hij nog in het oude Lexor). En momenteel gaat hij zo veel mogelijk theaters in Nederland en België af.
NOV NOV 2017

DE AANBOUW (try-out cabaret/muziektheater)
 

Miriam heeft er een. Carla wil er een. Noodzaak, vindt Miriam. Noodzaak, vindt Carla. Vindt Miriam niet. In DE AANBOUW komt alles langs. Vrijwilligers, mantelzorgers, stichtingen, serviceclubs, care- en contactclowns. Koffie en oliebollen, man en kind, liefde en dood. En een fruitige jonge gitarist.
Een programma met grappen, karakters, muziek, toneel en poëzie in overvloed.
Kom erin, want hij staat er nu toch. Aan DE AANBOUW verander je niks meer. Miriam Wijnen won de persoonlijkheidsprijs Groninger studenten cabaretfestival, schrijft, regisseert en zingt. Carla en Miriam wonnen samen de Pythische spelen, het Limburgse cabaretfestival, stonden in de finale van Cameretten en maken theater op maat. Sjors van der Mark studeerde af als Master aan Conservatorium Tilburg en speelt in verschillende formaties.