JUN JUN 2019

Humor in Heerlen
Zomer editie!  

Na 4 keigave en hilarische edities van Humor in Heerlen sluiten wij het seizoen 27 juni af met een speciale zomer editie! Trek je zomerkleding uit de kast en smeer je maar goed in want we brengen weer comedy met hoge temperaturen! In de line-up staan o.a. Hella de Boer (winnares jury en publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2017), De Vlaamse stand-up comedy duizend poot Sergej Lopouchanski, Cabaretier Hermes Ahmadi (finalist Puck’s talent cabaret 2019), buuttereedener / tonprater Peter Vaassen (voormalig Buutte Kampioen) en nog vele andere grappige artiesten!

De presentatie van deze avond valt in handen van Sjoerd Janssen en Arjan Evertz.
Zin in een zomers avondje lachen onder het genot van een koel drankje, kom dan 27 juni naar Humor in Heerlen!!!

Volledige line up: Sergej Lopouchanski, Hella de Boer, Peter Kluppels, Sebastiaan Auer, Hermes Ahmadi, Peter Vaassen

Online €5
kassa €7,50
DEC DEC 2019

HaHaHa Fijne Feestdagen
UNIEK NIEUWERWETS GEZELLIG KERSTCABARET!  

Hahahaleluja! De één is er dol op, de ander heeft een kerstkransfobie, hoe dan ook... we kunnen er niet omheen: kerst! Zeg nou eerlijk, een stressvrije kerst... zou dat niet heerlijk zijn?! Kool zorgt ervoor dat je dit jaar met een vette glimlach de feestdagen door komt. Wat doen we met de schoonfamilie? Gaan we gourmetten of kalkoenen? Wel of geen piek? Hoe vertel je een kerstverhaal zonder dat je zelf in slaap valt?? Hoe klinkt ‘O Denneboom’ met een volle zaal? Alle clichés en kersttradities komen voorbij in deze muzikale cabaretvoorstelling. Met medewerking van practical joke koning/schrijver Maikel Steur en muzikale begeleiding van Nicolaas Duin.

“Super sprankelende voorstelling. Een voorstelling om te lachen, maar ook om over na te denken!”

OVER MADELIJNE KOOL
Kool op het podium is beschouwend, energiek en altijd zoekend naar de grap en tragiek in de dagelijkse dingen. Dat doet ze met gezond pragmatisme om de complexiteit van het bestaan wat te verlichten op een manier die je laat lachen, verrast, spiegelt en ontroert. Daarnaast zingt ze de sterren van de hemel.

Kool studeerde politicologie en communica- tiewetenschappen. Ze won als reclamemaker o.a. diverse Effies en schreef liedjes voor Disney, ‘het Kleine Grote Geluk Boek’ en Robin’s Wonderlijke Reis naar Love Station 22’. In 2013 maakte ze met cabaretier Richard Kemper haar eerste programma en een jaar later met John Ewbank haar eerste single. In 2017 kwam haar album ‘Kool komt Binnen’ uit.
I.s.m. wijnschrijver Harold Hamersma speelt ze op verzoek de voorstelling ‘Van Wijn ga je Zingen’. Kool speelde ook in België, Zwitser- land, Polen, Rusland, Dubai en Curacao.

Voorverkoop €10,50
Avondkassa €12,50

Promo: https://www.youtube.com/watch?v=Bgk1cL2xrIg