DEC DEC 2019

CHOOSE YOUR DANCE
Diverse dansworkshops!  

Dans is voor iedereen en iedereen is uniek!

CHOOSE YOUR DANCE is het evenement gemaakt om unieke dansstijlen, die niet snel voorkomen in de regio, ‘in het zonnetje te zetten’. Hierbij verzameld Cultuurhuis Heerlen diverse dansvormen op één plek voor een dag vol workshops.

In Parkstad is een divers aanbod van dansstijlen verspreid over de verschillende dansscholen. Deze dansstijlen variëren en hebben meerdere vormen! Sommige waarvan je misschien nog niet gehoord hebt, zoals K-pop of Afro. Ook zijn er dansstijlen die je wel kent, maar weet je niet zeker of deze in Parkstad gegeven worden, bijvoorbeeld Buikdansen of Dance specials (voor mensen met een verstandelijke beperking). Verder zijn Burlesque en Bachata voorbeelden van dansstijlen die nog niet veel voorkomen in de regio.

Heb je nog nooit gedanst, een beginneling, een expert of gewoon nieuwsgierig? Kom kijken naar de unieke dansstijlen die Parkstad te bieden heeft. En dat allemaal onder een dak! Tijdens Choose Your Dance kan jij kennismaken met meerdere dansstijlen om te kijken welke er bij jou past.

Datum: Zaterdag 14 december
Tijd: 12:00 – 17:15 uur
Workshops:
• 12:30 - 13:30 Dance specials (speciaal voor mensen met een verstandelijk beperking)
• 12:30 - 13:30 Feminine Class
• 13:45 - 14:45 Buikdansen
• 15:00 - 16:00 Afro
• 15:00 - 16:00 Burlesque
• 16:15 - 17:15 Bachata
• 16:15 - 17:15 K-pop (VOL!)

Tussendoor kun je ook een drankje en een hapje halen bij het gezellige theatercafé. Breng je vrienden en familie mee en maak er een dansdag van!

Wil je weten welke dansstijlen bij je passen? Kom ze hier GRATIS uitproberen!

Meld je snel aan voor de workshops via info@cultuurhuisheerlen.nl
Stuur een mail met als onderwerp Choose your dance, vermeld hier in je naam en met welke workshop(s) je mee wilt doen.
Of bel naar 045-5612121 (ma t/m vrij)
DEC DEC 2019

The Art of Burlesque de 'Welcome to Burlesque' kersteditie
 

Helemaal in Burlesque kerstsfeer presenteert The Art of Burlesque de 'Welcome to Burlesque kersteditie.

Dit is niet zomaar een burlesque show! We maken er een gezellig evenement van met een hapje en een drankje en met diverse standjes, passend bij de vintage stijl. De standjes zullen de foyer aankleden waar de standhouders hun diensten en producten aanbieden.

Deze burlesque show staat in het teken van kerst en de bevrijde vrouw met verschillende burlesque artiesten in allerlei stijlen en verschillende categorieën.

We hebben deze avond een aantal speciale gastoptredens waaronder die van Madame Romanova en Miss Behave.

De acts worden afgewisseld door zang en amusement van onder andere onze host Shabby BOB. Hij zal jullie deze avond samen met onze stagekitten vermaken met zijn speciale manier van presenteren.

Stay in touch!
Don't miss it and get your ticket soon…

Deuren open vanaf 21:00 uur
Show start om 21:30 uur