Veelgestelde vragen

Kaarten
Wij werken met 'vrije zit', dit houdt in dat u bij het reserveren of kopen van uw kaarten geen keuze voor een zitplaats kunt maken. Het is ook niet mogelijk een specifieke plaats te reserveren.

E-tickets

Na reservering ontvangt u van ons een e-mail met daarin als bijlage uw e-ticket(s). De e-mail zelf is dus géén geldig toegangsbewijs, u dient het e-ticket dat u in de bijlage vindt te printen. 

Een e-ticket mag gevouwen worden, zolang de scancode niet gevouwen wordt. De unieke code op het e-ticket kan slechts éénmaal gescand worden, daarna verliest het ticket zijn geldigheid. Kunt u thuis niet printen? U kunt uw e-ticket ook tonen op uw smartphone.

Bent u verhinderd, dan kunnen wij helaas u gekochte E-tickets niet terug nemen. 

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar het kopje ''online ticketing''. 

Annulering voorstelling

Wanneer een voorstelling geannuleerd wordt, wordt hier over een bericht geplaatst op onze website en Facebookpagina. Voor zij die minder digitaal bereikbaar zijn, zullen wij altijd een bericht op de voordeur achter laten. Uiteraard hopen wij ten alle tijden dat dit niet voor hoeft te komen. Verkochte e-tickets worden automatisch geretourneerd. U ontvangt dan uw geld terug op uw rekening en een e-mail over de annulering, hier hoeft u niks voor te doen.

Cultuurhuis Heerlen en de AVG wet

Ook Stichting Cultuurhuis Heerlen moet zich aan de AVG wet houden. In kader van deze wet vindt u onze privacy verklaring hier

In verband met deze wet, attenderen wij u er via deze weg op, dat er in en om het gebouw gefotografeerd en/of gefilmd kan worden voor promotie doeleinde.