AUG AUG 2019

Zomerstop
19 juli t/m 18 augustus  

Van 19 juli t/m 18 augustus houdt Stichting Cultuurhuis Heerlen een Zomerstop. Hierdoor zijn wij slechter tot niet bereikbaar.

Kaartjes kopen
Koop jouw tickets in de tussentijd online, door naar de pagina van de voorstelling of het concert te gaan en vervolgens op 'bestel tickets' te klikken. Of reserveer via info@cultuurhuisheerlen.nl. Bij een reservering ontvangt u een bevestiging na 19 augustus.

Ruimte huren
Interesse in het huren van een ruimte na 18 augustus? Zorg er voor dat u uw aanvraag heeft gedaan voor vrijdag 19 juli. Latere aanvragen worden vanaf 19 augustus behandeld.
SEP SEP 2019

Deel je verhaal
Entree naar draagkracht  

Deel Je Verhaal wil laten zien dat zo iets ‘eenvoudigs’ als openheid een wereld kan veranderen. Want juist in tijden van crisis/ uitdagingen blijkt dat de kracht van mensen naar boven komt. Wat helpt jou of wat heeft jou geholpen deze periode? Hoe ga je om met deze situatie? Of welke oplossingen heb jij gevonden voor de grootste uitdagingen in je leven?

Deel Je Verhaal biedt een platform om jouw verhaal te delen. Want soms is het ‘delen’ al voldoende om nieuwe inzichten te krijgen of te geven. Dus heb jij behoefte aan een verrassende avond? Kom dan luisteren naar verhalen van mensen zoals jij.

Entree naar draagkracht!
NOV NOV 2019

Deel je verhaal
 

Deel Je Verhaal wil laten zien dat zo iets ‘eenvoudigs’ als openheid een wereld kan veranderen. Want juist in tijden van crisis/ uitdagingen blijkt dat de kracht van mensen naar boven komt.
Wat helpt jou of wat heeft jou geholpen deze periode? Hoe ga je om met deze situatie? Of welke oplossingen heb jij gevonden voor de grootste uitdagingen in je leven? Deel Je Verhaal biedt een platform om jouw verhaal te delen. Want soms is het ‘delen’ al voldoende om nieuwe inzichten te krijgen of te geven. Dus heb jij behoefte aan een verrassende avond? Kom dan luisteren naar verhalen van mensen zoals jij.

Entree naar draagkracht