Cultuurhuis Heerlen 

is dé culturele huiskamer en ontmoetingsplek voor iedereen die affiniteit heeft met cultuur. Waar het publiek kan genieten van diverse optredens en voorstellingen op het gebied van muziek, dans, theater en andere culturele evenementen gelegen in het hart van Parkstad, op een steenworp afstand van het NS station, Maankwartier en Heerlen centrum.

Cultuurhuis Heerlen biedt een podium aan jong talent, theatermakers en amateurkunstenaars uit (Eu)regio. Een organisatie die doorgroeimogelijkheden biedt aan bands en theaterorganisaties. Daarnaast is het ook vooral een ontmoetingsplek voor muzikanten, muziek en theaterliefhebbers.

Als culturele organisatie leggen we de focus op laagdrempeligheid en zijn we graag betrokken bij makers, bezoekers als ook de omgeving waarin het Cultuurhuis is gevestigd. Door die laagdrempeligheid van de organisatie bieden wij iedereen uit Parkstad en omgeving, jong en oud, een kans om in aanraking te komen met de diverse facetten van cultuur.

Naast het rijke en gevarieerde culturele aanbod biedt het Cultuurhuis Heerlen ook de mogelijkheid om ruimtes te huren voor commerciële doeleinden, denk hierbij aan vergaderingen, symposiums, conventies, presentaties en meer.


Ook in het nieuwe theaterseizoen staan wij voor u klaar...

Petra Pijls Bedrijfsvoering/administratie/programma coördinatie

petra@cultuurhuisheerlen.nl

Myra von Berg Programma theater/dans/toneel / muziek & communicatie

myra@cultuurhuisheerlen.nl

Sarah-Faye Lombré Cultuurmakelaar Amateurkunsten

sarah-faye@cultuurhuisheerlen.nl

Sanne Stephan Sponsoring/fondsen werving/secretariaat

sanne@cultuurhuisheerlen.nl

Kaj Kelderman Regie techniek

techniek@cultuurhuisheerlen.nl

Niels Langen Facilitair(horeca)/techniek

Debby Kerkhof Horeca

Kevin van der Ven Interieurverzorging


Cultuurhuis Heerlen heeft ook een actief team vrijwilligers die Cultuurhuis Heerlen versterkt in het mogelijk maken van de uitvoering van evenementen en ondersteunende werkzaamheden binnen het gebouw.

Vrijwilligers:

Yvonne, Ferry, Antoinette, Gertie, Tom, Thijs, Hub Stassen  

Bestuur stichting:

Mirtel Gommans - Voorzitter

Dico IJzerman  - Penningmeester 

René Bijlmakers - Secretaris 

Peter Sak 

Jan van Hulten 
Samen zijn wij Cultuurhuis Heerlen!