Cultuurhuis Heerlen is een (culturele)accommodatie en theater waar je kan genieten van diverse optredens en voorstellingen op het gebied van muziek, dans, theater en andere culturele evenementen op een steenworp afstand van het centrum, NS station en Maankwartier.

Cultuurhuis Heerlen biedt een podium aan amateurkunstenaars uit (Eu)regio. Een organisatie die doorgroeimogelijkheden biedt aan bands en theaterorganisaties. Daarnaast is het ook vooral een ontmoetingsplek voor muzikanten, muziek en theaterliefhebbers.

Als culturele organisatie leggen we de focus op laagdrempeligheid en zijn graag betrokken bij de bezoekers als ook de omgeving. Door die laagdrempeligheid bieden wij iedereen uit de omgeving een kans, om in aanraking te komen met het de diverse facetten van cultuur.

Cultuurhuis Heerlen vaart vanaf januari 2020 een nieuwe koers. Met een nieuwe personeelsindeling staan wij voor u klaar.

Petra Pijls Bedrijfsvoering/ administratie/ programma coördinatie

Sjon Mobers Programma muziek/ PR & marketing

Myra von Berg Programma theater (dans/toneel) PR & marketing

Sanne Stephan Sponsoring/ crowdfunding/ secretariaat

Kaj Kelderman Regie techniek

Niels Langen Facilitair (horeca)/ techniek

Debby Kerkhof Horeca

Kevin van der Ven Interieurverzorging

Naast onze vaste werknemers, hebben wij ook een actief team vrijwilligers die Cultuurhuis Heerlen versterkt. In het mogelijk maken van de uitvoering van evenementen en ondersteunende werkzaamheden binnen het gebouw.

Vrijwilligers:

Yvonne, Ferry, Greet, Antoinette, Marion, Hans, Dionne, Kevin en Luana. 

Samen zijn wij Cultuurhuis Heerlen!