MEI MEI 2019

Dè tijdrace voor de gezondheidstitel!
Kindervoorstelling  

Toby, de superhippie, krijgt in de jaren 60 onverwacht bezoek van de almachtige aartsengel Rudiël. Hij is door Rudiël uitverkoren om de mensheid in de toekomst te redden van welvaartsziektes. Toby moet daarvoor op zoek gaan naar de 5 voedselgeboden.
Met een supersonische tijdmachinefiets gaat hij op een knotsgek avontuur. Zijn reis brengt hem naar de oertijd, de Romeinse tijd , de riddertijd, de piratentijd, de Tweede Wereldoorlog, en natuurlijk het heden. Lukt het Toby om de mensheid te redden ?

Komt allen kijken naar de dappere strubbelingen in diverse tijdperken van een hippie met een slechte conditie en een beenmergloze ruggengraat!!!

Voorprogramma; Ruud Aarden, stand-up comedy.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
JUN JUN 2019

“Het sterrenhuis”
Studio het Podium presenteert  

In “het Sterrenhuis” waar directeur Stijkel, met harde hand, sterren denkt te maken van de inwonende weeskinderen gebeuren vreemde dingen. Ieder kind is natuurlijk bijzonder, maar sommige zijn extra speciaal. Het blijkt namelijk dat enkele kinderen bepaalde gaven hebben. De eveneens begaafde poetsvrouw van het weeshuis neemt deze kinderen onder haar hoede. Als Stijkel ontdekt dat de poetsvrouw een diamant bezit, smeed hij snode plannen en is vluchten onvermijdelijk. Alles draait om geld bij hem. Wil jij weten hoe dit verhaal afloopt? Kom dan naar onze musical kijken.

Gespeeld door kids van 7-17 jaar.