SEP SEP 2019

Lief Leven
Combo koor MozaiK  

“Combo Koor Mozaïk” is in 1969 opgericht onder de naam “Gospelkoor Hulsberg”. Het koor bestaat uit ongeveer 50 zangers en zangeressen variërend in leeftijd tussen 18 en 70 jaar afkomstig uit heel Zuid-Limburg.

De instrumentale ondersteuning is in handen van een eigen combo. Dit alles onder de leiding van dirigent Paul Lemmens.

Het koor zal in 2019 het 50-jarig bestaan vieren. Dat gebeurt middels een concertreeks met als titel “Lief Leven”. Een concert over het leven, omlijst met teksten, dansen, maar bovenal muziek. Een reis door het leven van geboorte tot dood, leven met alles wat erbij hoort: liefde, geluk, verdriet en hoop.

Online vvk €8,- reserveren of kassa €10,-
DEC DEC 2019

The Man Comes Around
 

The Man Comes Around speelt nummers van Johnny R. Cash in een minimale bezetting. Het repertoire van het Heerlense trio bestaat enkel uit nummers van The American Recordings.

The Man Comes Around zijn Maurice
Hermans op slidegitaar, Marcel van der Heyden (gitaar en zang) en Hans Keuls op drums. Sinds de
toevoeging van de ritmes van Keuls op snare, bass en high-hat is er ruimte voor experiment, maar ook de mogelijkheid om minder te doen en de nummers van Cash zo puur mogelijk te brengen. De band brengt echte luisterliedjes dus, met de nodige dynamiek en hier en daar ondergedompeld in een heerlijke, slepende grove.

Online voorverkoop €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)