JUN JUN 2020

Dixie Rose & MALA
GEANNULEERD  

Dixie Rose is een project opgericht door het Belgisch-Limburgse songwriters koppel Dag Luyten en Anniek Raedschelders. De nummers die ze schrijven zijn geïnspireerd door leven en liefde, persoonlijke zoektochten en de vreugde of tegenslagen die dit met zich meebrengt....emoties die herkenbaar zijn voor iedereen. Verwacht invloeden uit country, pop, americana en blues.

Om hun muziek volledig tot zijn recht te laten komen omringt het duo zich met een voltallige band. Zo worden hun oprechte teksten verder begeleidt door prachtige arrangementen en meerstemmige zangpartijen die je meevoeren in de verhalen die ze vertellen.

De band bestaat uit: Anniek Raedschelders (lead vocal), Dag Luyten (guitar), Kevin Bloemen (guitar and backing vocals), Toon Meuris (keys and backing vocals), Michaël Boonen (bass and backing vocals), Nico Camps (drums and backing vocals)

Ook op ons podium vanavond: MALA!

Mala (Mala music) is het alter ego van singer-songwriter Martina Lucic, geboren in Kroatië en opgegroeid in Nederland. Het woord ‘mala’ vertaalt zich het beste vanuit het Kroatisch naar het koosnaampje ’meissie’, zoals haar vader haar altijd noemt.

In 1994 tijdens de Joegoslavische burgeroorlog is Martina samen met familie naar Nederland gevlucht. Hoewel ze geen herinneringen aan de oorlog heeft, heeft ze wel de pijn en het verdriet van haar familie sterk gevoeld, maar ook alle hoopvolle momenten en eindeloze liefde voor elkaar. De tijd is nu gekomen om dit emotionele verhaal te delen als een ode voor haar moedige familie.

“Mensen hebben allemaal hun eigen reden om naar muziek te luisteren. Als je naar mijn muziek luistert, hoop ik dat je op dat moment iets voelt dat voor jou betekenis heeft.” - Mala

De muziek is persoonlijk, maar universeel met invloeden uit de country en folk. een echte aanrader!
Vanavond treedt Mala op met voltallige band.

links:
www.dixieroseband.com /> www.facebook.com/dixieroseband/ /> www.malamusicpage.com
www.facebook.com/malamusicpage


Online vvk €8,- (ticket link spoedig online)
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling
Reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma t/m vr)
JUN JUN 2020

‘Abacadabra’
OGESCHORT nieuwe datum volgt  

Wat doe je tegen pestkoppen?....precies wraak nemen. De vriendinnen in dit verhaal vinden wel een hele bijzondere plek om hun probleem op te lossen.
Een spannend magisch verhaal met zang en dans voor en door kinderen van 7-9 jaar.
JUN JUN 2020

‘Slaapfeestje, het experiment’ & ‘De escaperoom’
OPGESCHORT nieuwe datum volgt  

‘Slaapfeestje, het experiment’ voor de pauze.
Sarah heeft niet veel vriendinnen maar toch wil ze graag een slaapfeestje houden. Onder het mom van een experiment worden totaal verschillende kinderen van haar school anoniem uitgenodigd voor haar verjaardag. Gaat dat niet botsen?
Gespeeld door de groep van 10-13 jaar.

‘De escaperoom’ na de pauze.
Een groep tieners die elkaar wel kent maar zeker niet bevriend zijn komen samen vast te zitten in een escape room. Speelt het verleden nog steeds een rol in deze kamer?
En lukt het hieruit te komen als je eigenlijk niet wilt samenwerken?
Het verhaal in deze musical is bedacht door de spelers van het stuk.
Gespeeld door de groep van 14-18 jaar.
JUN JUN 2020

Relics - EP presentatie
GEANNULEERD  

Relics is een vintage rockband uit het zuiden van Limburg. Een band met potentie, blijkt ook uit de recensie van 3Voor12.
‘’De nummers worden op een ontspannen en authentieke manier gebracht. Het zijn vooral de eigen nummers die goed in elkaar zitten. Kortom Relics blijkt een groeibriljant! ‘’

Relics staat garant voor een energieke show, met goed in elkaar overlopende gitaar riffs en ondersteund door stevige drums. Zeker niet te vergeten; de zang die juist alles tot elkaar brengt, als een mooi geheel. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een show, die je terugneemt in de tijd. Maar hun eigen sound staat centraal, en dat is juist wat Relics uniek maakt!

P.J Thegels (zang & basgitaar), Killian Mous (gitaar) en Niek Senden (drums), zijn in september 2019 de studio ingedoken. Samen met Angelo Bombrini, hebben ze in Husky Studio’s een mooie EP in elkaar gezet.

De presentatie van ''Relics'' vindt op zaterdag 11 april plaats in Cultuurhuis Heerlen. De deuren openen om 19.30 uur. De EP is op die avond voor tien euro te koop. De band Morganas Illusion speelt in het voorprogramma.

Kaarten zijn te reserveren via: info@cultuurhuisheerlen.nl of bel: 045 - 561 2121
JUL JUL 2020

Compañía Maria “la Serrana” - Santuario
 

Flamenco gezelschap María “la Serrana” is na lange tijd weer terug in Cultuurhuis Heerlen! Danseres María “La Serrana” leerde dansen van vele grote meesters, altijd in ziguenerstijl . Maar wie de flamenco goed kent, ziet dat zij doorkneed is in de stijl van de Farruco familie. Haar stijl is daardoor vinnig, sensueel en puur.

In Santuario gaat María op zoek naar de oorsprong en de ziel van de flamenco. De kunst ontstond als hartekreet van de Andalusische bevolking en was het antwoord op de vervolging van de Joden, Moren en Zigeuners. Vooral bij de zigeuners is de flamenco het plakmiddel geworden dat hun gemeenschap bijeen houdt. Het leven en de dood werd bezongen, in de familie, op straat en in (geloofs) bijeenkomsten. Veel momenten in het leven worden bovendien op een andere manier als heilig beschouwd, en voor elk is een speciale zang- en dansvorm. In deze gedurfde voorstelling gaan we deze intieme, intense stijlen voor het eerst allemaal samen op een podium. Samen met de razend populaire zigeuner danser Antonio Moreno “Polito”, neemt María ons mee op een reis naar binnen, met als leidraad altijd de zuivere en gepassioneerde flamenco.

Juan José Amador zang
Pepe de Pura zang
María “la Serrana” dans
Luis Amador gitaar
Antonio Moreno “Polito” special guest dans
Marta Flendrig local especial guest

Online vvk €19,50 reserveren of kassa €23,-
JUL JUL 2020

Zomerpop!
GANNULEERD!  

Evenementen vormen een risico op te snelle en te brede verspreiding van het corona virus, oordeelt het kabinet. En dus wordt het verbod op evenementen met vergunnings- en meldplicht verlengd tot 1 september. Dat geldt dus niet alleen voor de grote festivals maar ook voor kleine festivals en dus ook voor Zomerpop.

Zomerpop 2020 zou in de huidige vorm voor het laatst plaatsvinden en we wilden er daarom natuurlijk een mooi feestje van maken maar helaas en begrijpelijk ook kan deze laatste editie niet doorgaan. We zullen de inmiddels benaderde artiesten wel in ons reguliere programma proberen op te nemen, daarvoor gaan we de bands nog contacten en we hopen natuurlijk dat we in het nieuwe theaterseizoen deze fijne bands alsnog aan ons publiek voorstellen.

Zomerpop zal dus niet meer terugkeren echter we gaan natuurlijk wel, net als voorgaande jaren, ons theaterseizoen afsluiten met een speciaal evenement waarin we ons publiek zullen trakteren op een bonte verzameling van wat het Cultuurhuis te bieden heeft. Breder van opzet en nog steeds gratis toegankelijk natuurlijk. Een feestje dus! Tot dan, blijf gezond en hou rekening met elkaar, blijf zoveel mogelijk thuis en let op elkaar. We zien elkaar graag weer terug in het nieuwe theaterseizoen.
SEP SEP 2020

Zomerconcert van de Muziekkamer
 

Door de uitbraak van het corona virus hebben we het Lenteconcert dat op 22 maart eerder dit jaar zou plaats vinden destijds moeten annuleren.

Het concert onder leiding van Hanneke Wester-Tomassen is ieder jaar weer een feest, en nu al voor de vijfde keer in het Cultuurhuis, vandaar dat we het concert hebben verplaatst en vindt dit dus vandaag plaats maar dan onder de meer toepasselijkere naam Zomerconcert.

Hanneke geeft piano- en blokfluitles in haar muziekkamer en meestal zijn dat individuele lessen. Maar ze organiseert ook groepslessen als voorbereiding op de grootste groepsles, nu dus het Zomerconcert!
Alle leerlingen krijgen zo de kans podiumervaring op te doen. Er zal dan ook met veel plezier worden samengespeeld op de vleugel en de piano, en met zang, blokfluit, gitaar, viool en cello. Publiek is hierbij van harte welkom.

De Muziekkamer is te volgen op facebook, of klik rechtsboven op de 'meer informatie' knop.

Kaarten zijn te reserveren via: info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vr, 10-17 uur).
SEP SEP 2020
di 8 sep / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

The Cooder Connection
Opening muziekcafé-seizoen  

di 8 sep / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Volgens jarenlange traditie opent The Cooder Connection het Muziekcafé-seizoen 2020-2021.

Het zijn ondertussen legendarische avonden gebleken. In de huidige samenstelling groeit The Cooder Connection door naar professionele kwaliteit en krijgen ze steeds meer bekendheid buiten de regio. Met boekingen in Noord Limburg, Brabant, Zuid Holland en Drenthe in het verschiet wordt de band ondertussen landelijk opgepikt.

Vanavond dus een thuiswedstrijd op de voor de Cooder Connection vertrouwde plek bij hun vertrouwde publiek dat zij altijd trouw zullen blijven… warmte, genegenheid, intentie en virtuose gezelligheid met de muziek van Ry Cooder.

Online voorverkoop vvk €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

Voorproefje? Neem dan een kijkje op:
https://www.youtube.com/watch?v=KtgwNFlmWGc
SEP SEP 2020
za 12 sep / 11.00 uur / €0.-
Kom en geniet voor nop!

Net Iets Anders
 

za 12 sep / 11.00 uur / €0
Kom en geniet voor nop!
Net Iets Anders is een evenement dat je niet gewend bent van Cultuurhuis Heerlen. Met een markt waar je (strip)boeken en gezelschapsspellen kunt uitproberen en kopen, verschillende lezingen kunt volgen, over uiteenlopende onderwerpen en onder het genot van een hapje en drankje pauze kunt houden in het café. Ook is er nog een randprogramma voor de jongere bezoekers. Dus het hele gezin is welkom!

Er worden er auteurs uitgenodigd om lezingen te geven en zijn er boekhandels aanwezig op de markt.

Het programma begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Wanneer welke lezingen plaatsvinden, wordt spoedig bekendgemaakt.

Blijf op de hoogte over de verschillende activiteiten en gastsprekers op onze social media kanalen en zet je op aanwezig op het Facebookevenement.

Dan zien we jou graag op zaterdag 12 september in Cultuurhuis Heerlen!
SEP SEP 2020
di 15 sep / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Moonshine Whiskey
Muziekcafé op Dinsdag  

di 15 sep / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Terug van lang weggeweest. En het wordt een muzikaal feestje met veel akoestische instrumenten, lekkere vocalen, fijne nummers en veel gezelligheid.

Moonshine Whiskey is: Kristy Hollands, Teun Truijen, G.R. Harrison, Joep Larue, Camiel Deelen, Harm van de Mortel, Winand Bijlmakers, Rob Truijen, René Bijlmakers

Online voorverkoop €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 voor vrijdag 17.00 uur.
SEP SEP 2020

Autumn Leaves
 

Een groepje oudere-jongeren (gitaristen Roy de Jong, Gerard IJkema en cajonist Mien Mertens, en deze keer aangevuld met bassist Jos Pommé), die naar jaren van stemmen van de instrumenten besluiten om nu eindelijk maar eens wereldberoemd te moeten gaan worden. De uiterste houdbaarheidsdatum van de heren, bespreken ze liever niet, maar wilt men nog genieten van Autumn Leaves is enig spoed wel gewenst.

De muziek is te omschrijven als: Blues, Ballads, Beats & more en is een mix van eigen en bestaande nummers (vaak liedjes uit hun jeugd, die ze veelal een eigen draai geven). Akoestische gitaren, lichtelijk versterkt, slide-gitaar, mondharmonica, cajon, djembé, kazoo, zang, soms meerstemmig. Sinds kort ondersteund door de bas.

Autumn Leaves omschrijft hun kerntaak als: ‘Prettige muziek maken gelardeerd met enig humor en soms diepgang onder het mom van als U geniet genieten wij des temeer’.


Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 voor vrijdag 17.00 uur
SEP SEP 2020

Erwin Nyhoff
Legends from heaven  

“Over de doden niets dan goeds!” zegt Erwin Nyhoff die de komende tijd in het theater de overleden legendes van de popmuziek zal eren. Gewapend met zijn gitaar en fantastische stem zal Erwin op eigen pure en onnavolgbare wijze de schitterende songs vertolken en de fantastische muziek van deze grootheden opnieuw tot leven wekken. Legendes die zullen neerdalen vanuit de hemel zijn onder andere Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie om er maar eens een paar te noemen. Naast deze overzeese ‘legends’ zal Erwin ook onze vaderlandse legendes, zoals Hans Vermeulen, Herman Brood en Ramses Shaffy niet vergeten.

Dus komt dat zien! ‘ Legends from Heaven’ gezongen door de hemelse stem van Voice of Holland –finalist Erwin Nyhoff !

Erwin Nyhoff is naast The Voice Of Holland waar hij als finalist de derde plaats behaalde, ook bekend van zijn band The Prodigal Sons uit de jaren negentig waarmee hij in die tijd ook op het Pinkpop festival stond. Verder stond Nyhoff ook op Lowlands, Zwarte Cross en Oerol, werkte samen met Scotty Moore en DJ Fontana. (begeleidingsband Elvis Presley), Mick Taylor (Rolling Stones, Jack Bruce) en stond tevens in het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morissette. De afgelopen jaren trad Erwin op in meer dan 100 theaters in Nederland waaronder ook Theater Carré. Hoogste tijd natuurlijk om hem in ons theater te mogen ontvangen.

- Online voorverkoop €10,-
- Reserveren of kassa €12,50

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

Voorproefje: Erwin Nyhoff's optreden tijdens de door RTV Oost uitgezonden Quarantaineshow ivm uitbraak Coronavirus. Erwin bracht hier Heroes en Try Not To Cry Uitzenddatum 2020-03-21, https://www.youtube.com/watch?v=qC5B1ACRreM />

Website:
www.erwinnyhoff.nl /> Fotocredits: Stefan Kemper

SEP SEP 2020
di 29 sep / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag

Cajun Moon
Muziekcafé op Dinsdag  

di 29 sep / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
J.J.Cale is de factor die de muzikanten van Cajun Moon bindt.

Schijnbare eenvoud en ‘’laid back’’ spelen maakten hem tot voorbeeld voor grote namen uit de popmuziek en jazz. De songs van J.J. Cale worden door Cajun Moon zo bewerkt dat ze je aan het nadenken zetten, want het klinkt bekend, maar toch ook weer niet. Naast het werk van J.J. Cale speelt Cajun Moon relaxte muziek die je meeneemt naar het zuiden van de US.

Cajun Moon is:
Lars Murrer - Guitar & lead vocals
Baldu Theunissen - Guitar
Carijn Beumer - Alt sax & percussion
Robert Spronken - Keys & backing vocals
Jules Peters - Bass & backing vocals
Jos Vrinssen - Drums & percussion

Online vvk €8,- reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling
OKT OKT 2020

Gék van Paarden
Reprise  

Tot grote verrassing van de pasgetrouwde zakenman MKdeManvan bleek zijn charmante echtgenote gek van paarden. Hij was in een hippisch huwelijk terecht gekomen! Sindsdien brengt hij alle vrije uurtjes door met grote en kleinere hinnikende dieren, assisteert hij op wedstrijden waar hij werkelijk niets van begrijpt, doet hij zijn best om het ‘paardenjargon’ ooit te beheersen en hoopt hij eens, ondanks menige blauwe plek en pijnlijke spier, het rijden op deze edele dieren ook onder de knie te krijgen. Zijn spaarrekening geeft een neerwaartse spiraal aan terwijl hij zich afvraagt hoe het kan dat er steeds meer zadels, trailers en paarden op zijn erf verschijnen. Gék van paarden wordt MK de Manvan, maar met geheven hoofd en de neus dicht (tijdens het uitmesten van de stallen) weet hij zich een weg te banen in de wereld van de paardenliefhebbers.

Over zijn belevenissen schrijft hij als MK de Manvan al jaren hilarische columns voor paardenmagazines in binnen- en buitenland, waarbij hij paardenvrouwen een spiegel voorhoudt en hun echtgenoten hoop geeft.

MK de Manvan brengt een nieuw genre: paardencabaret. Hij vertelt droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt op uiterst muzikale wijze prachtige songs over een leven met paarden ten gehore.

Jacques 's Ancona in Dagblad van het Noorden (25-05-2018):
Het beeld van zaagsel, trailers en stro, het ergonomische hoofdstel, de zadelkamer, mesthoop en kruiwagen, zaken als beenbeschermers, afsponzen, paddock, rijlaarzen en dressuuroefeningen... het roept een wereld op die het publiek van welwillende lotgenoten vanzelfsprekend 'herkenbaar' noemt. Maar er is meer. MK heeft hetgeen hem overkwam met gepaste afstandelijkheid in taalgebruik geestig benaderd. Bovendien weet hij grappen onderkoeld en met ironie knap te brengen, zonder in voor de hand liggende woordspelingen uit de sector 'paard' te belanden.

Bestel kaarten via de bovenstaande knop 'Bestel tickets'.
Reserveer is ook mogelijk via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij, 10-17 uur).
OKT OKT 2020

Days of the Soyuz
Live space exploration soundtracks  

Days of the Soyuz is een muzikaal en visueel project van vijf veteranen uit de Limburg/Brabantse muziekscene. Het project werd geïnitieerd in april 2018 en werd al snel getipt door Roadburn- opperhoofd Walter Hoeijmakers op social media.

De band speelt een mix van space-, kraut, en progrock tegen een achtergrond van film- en animatiemateriaal uit voornamelijk de vroege ruimtevaart. De luisteraar wordt meegenomen op een reis langs lanceerbases uit het Sovjet tijdperk, de maan, planeten, sterrenstelsels en nog veel meer, waarbij de muziek van de band dient als live soundtrack. Doordat deze soundtrack puur op gevoel geïmproviseerd wordt aan de hand van de beelden, creëert Days of the Soyuz een totaalbeleving die bestaat uit 100% spanning en emotie. Nog een ander pluspunt: elke show is uniek en anders dan de vorige.

Days of the Soyuz is de ultieme show voor space rockers, prog & synth liefhebbers en ruimtevaart aficionado's.

Paul Janssen – toetsen, melodica (Barosz)
Jerom Slowikowski – gitaar, toetsen (Throat of Autumn)
Loek Cuypers – gitaar, theremin (Fabrik Royale)
Ron Willems - bas (Independent)
Martijn Vaassen – drums, sound fx (Fabrik Royale, Svetlana, Stowistow)

Online voorverkoop vvk €8,-
Reserveren of kassa €9,50

Voorprogramma wordt
OKT OKT 2020

Young Brass Familieconcert - ‘De Gelaarsde Kat’
 

Een muzikaal verteltheater voor vertellers en harmonieorkest.
m.m.v. Koninklijke Harmonie Heerlen en Young Brass leerlingen.

Entree: € 5,- (t/m 12 jaar gratis)
OKT OKT 2020
di 6 okt / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Ben Bedford
Muziekcafé op dinsdag  

di 6 okt / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
In zijn songs schetst Ben Bedford intrigerende beelden van zijn Amerikaanse medebewoners, hun overwinningen en hun strijd. Spannend, eerlijk maar nooit sentimenteel. Bedford richt zich in zijn muzikale portretten direct tot de luisteraar en in een paar regels maakt hij hem of haar de essentie van de persoon in de song duidelijk.

‘Ben Bedford has proven himself to be a truly inspired and talented storyteller… ‘ meent Arthur Wood in het Engelse tijdschrift Maverick. Als song-writer past Ben Bedford in de traditie van helden als Bill Morrisey en Woody Guthrie. Een stijl met en over individuen in een typisch Amerikaans decor. Als tekstschrijver zoekt hij ook vaak inspiratie als een ‘oude ziel’ diep in de klassieke Amerikaanse literatuur.

In 2018 werd Bedford uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze Kerrville New Folk-competitie. Een eer die hij deelt met o.a. Robert Earl Keen, James McMurtry, Diana Jones, Anais Mitchell, Danny Schmidt, Jonathan Byrd, John Gorka en Pierce Pettis.

Online voorverkoop €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 voor vrijdag 17.00 uur.
OKT OKT 2020
vr 9 okt / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling
Bestel tickets

The Black Stars
 

vr 9 okt / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling Bestel tickets
In 1961 werd in Heerlen een bandje opgericht, dat de naam The Black Stars kreeg. Tot eind jaren '60 traden ze veelvuldig op. Eind jaren '70 was er een soort herstart en begin jaren '80 kwam Paul van Loo er als zanger bij. Uiteindelijk is hij nu na al die jaren nog de enige, die van de (bijna) oorspronkelijke groep over is.

Maar met leeftijdgenoten die mee en mee de plaatsen innamen van de oorspronkelijke Stars is voortdurend opgetreden. En dóór gaan ze.

Swingen, meezingen, dansen met muziek die in ieders muzikale herinnering is opgeslagen: via de ouwe rockers als Cliff, Elvis, Buddy, Chuck, Bill etc. naar de bands als Animals, Beatles, Stones, Kinks, Dire Straits en nog veel meer heerlijke klanken uit veler jeugd spelen The Black Stars je zó je jonge jaren in.

Dus zorg dat je je dancing shoes paraat hebt, je stembanden gesmeerd, en geniet van een prachtige avond nostalgie.

Online voorverkoop €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling

Wij raden aan van te voren kaarten te kopen of te reserveren i.v.m. de te verwachte drukte!
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 voor vrijdag 17.00 uur.
OKT OKT 2020
di 13 okt / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Stardust
Crosby, Stills, Nash & Young  

di 13 okt / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Het tweede optreden van CSN&Y was op het legendarische Woodstock. Het tweede optreden van Stardust is in het Cultuurhuis Heerlen na het Openluchttheater in Valkenburg in augustus 2019 waar 50 jaar Woodstock werd gevierd. Dat wordt nog eens dunnetjes overgedaan.

Stardust is: Kristy Hollands, Ivo Rosbeek, Bas Janssen, Rob Truijen, Bart van Deursen, René Bijlmakers, Bart Bijlmakers, Winand Bijlmakers.

Online voorverkoop €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 voor vrijdag 17.00 uur.
OKT OKT 2020
do 15 okt / 20.30 uur / €13,50
Magic Music Night

Raul Marques
i.s.m. Ap Art Events  

do 15 okt / 20.30 uur / €13.5
Magic Music Night
De in Portugal geboren multi-instrumentalist Raul Marques musiceert onder meer bij Calexico, Los Hijos de la Montaña, Olivenza en Orkesta Mendoza.
Feestelijke en zomerse sferen vormen met andere woorden een constante bij de projecten waarvoor hij zich engageert.

Raul verdiept zich in de traditionele Portugese Fado-stijl die hij blendt met pop, jazz, cumbia en flamenco . Raul Marques neemt voor deze toer Hector Rojo (bas) en Raùl Sánchez (Portugese gitaar en viool) mee.
Dat belooft een lekker warme wereldmuziek avond te worden in ons theatercafé.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Bed & Breakfast The project - Sittarderweg 81/83 Heerlen.

De entree bedraagt € 16 aan de kassa en € 13,50 via reservering.
Reserveren kan via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, telnr + aantal gewenste kaarten).

Voorproefje:
https://www.youtube.com/watch?v=x4aw37jDx3A
OKT OKT 2020

NightOwl
 

De band NightOwl, opgericht in 2014, is na een wisseling en uitbreiding van de bezetting in 2020 klaar om de podia in de Mijnstreek te bestormen.

Het repertoire bestaat uit een mix van pop, rock, blues en meer, die ze soms op een geheel eigen wijze uitvoeren.
Bekende nummers, maar vaak in een andere uitvoering, komen voorbij.
De band vindt het een uitdaging (en ook verfrissend) om een aantal bekende, minder bekende, als ook eigen nummers te spelen.

Bekende en minder bekende covers van o.a. JJ Cale, Stones, Beatles, Pink Floyd en meer.
Lekker in het gehoor, swingend, rockend en soms ingetogen.

NightOwl bestaat uit gedreven muzikanten waarvan enkele leden ook nog actief zijn in andere bands (yesterday, Black Stars, Cajun Moon en Autumn leaves).

De huidige bezetting bestaat uit:
Roy de Jong : Vocals & rhythmguitar
Joop stevens : Drums & backing vocals
Jules Peters : Bass & backing vocals
Hille Wesseling : Lead guitar
Frans kleine : Keys

Tickets: €7,50
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 voor vrijdag 17.00 uur
OKT OKT 2020
di 20 okt / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Billy & Bloomfish
’Happy Incomplete’ (Nieuwe CD)  

di 20 okt / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
De titel alleen al vertelt het hele verhaal: als je al zo lang in dit leven staat, heb je al van alles meegemaakt, kisten vol herinneringen verzameld, zalige momenten beleefd maar ook verwondingen opgelopen en littekens overgehouden. Als je dan kan zeggen dat het ondanks alles goed is, dan ben je ‘onvolmaakt gelukkig’....

Een concert van deze twee dames is het meervoud van samenzang en samenspel, twee prachtige krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee van rauwe puurheid, die je met hart en ziel meenemen op hun muzikale trip.

Online voorverkoop €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 voor vrijdag 17.00 uur.
OKT OKT 2020

C-Blues Festival
10de editie!  

C-blues 2020, de 10e! Zet 31 oktober dus maar vast in je agenda en houd onze website, Facebookpagina en nieuwsbief in de gaten voor het programma.

Online voorverkoop €15,-
Reserveren of kassa €17,50
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

Foto: Myra von Berg
NOV NOV 2020
zo 1 nov / 12.30 uur / €10.-
Heerlen Jazz Presenteert / November Heerlen Jazzt Maand

Jazzkirmes
Cultuurhuis Heerlen en stichting Heerlen Jazz presenteren  

zo 1 nov / 12.30 uur / €10
Heerlen Jazz Presenteert / November Heerlen Jazzt Maand
De “JazzKirmes” is de unieke jazz ervaring in Limburg . In en Out of the box, een uitgebreid middag programma vol met live jazz, in  Cultuurhuis Heerlen.  De Jazzkirmes is dè openingsactiviteit van de november Jazzmaan.   Topmusici  van eigen bodem, nieuw talent en alles daartussen. 

Programma wordt nog bekend gemaakt!

Foto: Myra von Berg
NOV NOV 2020

Good Company
 

Good Company is prettig gezelschap en is in 2018 bij elkaar gekomen. De bandleden verrassen u graag met hun repertoire van fijne luisterliedjes en een aantal eigen composities van de singer-songwriter Wil Nelemans.

De semi-akoestische band onderscheidt zich door de prettige ritmesectie van bas en percussie, de bijzondere samenklank van 5 stemmen, de afwisseling in melodieuze instrumenten en een presentatie zonder opsmuk.

Het repertoire bestaat uit een mengeling van stijlen met bekende en minder bekende songs van o.a. James Taylor, Janis Ian, Peter Bradley Adams, Sheryl Crow, Simon&Garfunkel, Don McClean en Joni Mitchel.

Good Company speelt het liefst in een kleine setting waar het publiek optimaal kan genieten van mooie muziek. In 2018 en 2019 speelden zij reeds in diverse theatertjes in Limburg, waaronder het theatercafé van het Cultuurhuis Heerlen en op diverse culturele festivals. Ze zijn nog lang niet uitgespeeld, want…

“People are always good company when they are doing what they really enjoy” - Samual Buttler

Online vvk €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Reserveren: info@cultuurhuisheerlen.nl / 045-5612121
NOV NOV 2020

Woodstock Night
met The Joplins ode to Janis en Joe Undercover.  

Ervaar de unieke Flower Power sferen van LOVE & PEACE met tributes to Janis Joplin en Joe Cocker!

The Joplins ode to Janis.

Die stem, Rauw, explosief, schor, aards, blijft één van de meest onderscheidende en indrukwekkendste in de geschiedenis van de popmuziek. Maar Janis Joplin beschikte niet alleen over een geweldig instrument; ze gooide zichzelf vol overgave en passie met heel haar ziel in haar muziek en live shows. Zo werd Janis Joplin een ICOON van haar tijdperk, de door haar zo geliefde Flower Power jaren.
Graag nemen The Joplins je mee naar de Flower Power tijd waarin zangeres Nina, en haar band vol topmuzikanten, een eerbetoon brengen aan de muzikale nalatenschap van Janis Joplin. Een show waarin alle muzikale hoogtepunten van Janis Joplin, bestaande uit een diversiteit van genres, van blues naar soul, van gospel naar country en natuurlijk rock, naar voren komen. Denk aan de hits, Piece Of My Heart, Mercedes Benz en natuurlijk Bobby McGee. Maar ook alle andere hits staan op het repertoire, voor de meeste onbekend, maar voor de echte Janis Joplin fans een lust voor het oor! Geniet van een wervelende show waarin je terug gaat naar de roerige late jaren 60 en de het prille begin van de jaren 70.

Joe Undercover.
'He has the sound, the looks & the moves!!'

De 8 koppige Joe Cocker tribute band met als frontman de enige echte 'Dutch Joe Cocker', Cees Geluk. Menig fan is verbijsterd door diens enorme gelijkenis met de originele Britse zanger.
Samen met een strakke ritmesectie, snerpende gitaarpartijen, meeslepende sax-solo's en de vette soulstemmen van de twee zangeressen zorgt hij voor een geweldige muzikale show! Alle bekende en ook minder bekende nummers van de legendarische rockzanger komen voorbij met verrassende hedendaagse elementen.
Al vele evenementen en festivals in binnen en buitenland hebben zij inmiddels aangedaan zoals het Blommenkinders Festival, OERROCK! en RETROPOP! alwaar zij voor een uitzinnig publiek van zo'n 7000 festivalgangers een onvergetelijke 'Joe Cocker show' wisten neer te zetten.
Een 'must see' voor de echte Joe Cocker fans en alle andere muziek liefhebbers.

- Online voorverkoop €15,-
- Reserveren of kassa €17,50

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

NOV NOV 2020
di 10 nov / 20.30 uur / €8.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Eugene Ruffolo
muziekcafé op dinsdag  

di 10 nov / 20.30 uur / €8
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
De in New York woonachtige singer/songwriter Eugene Ruffolo, valt op door fraaie songs en zijn glasheldere stem en prachtige gitaarspel... en een vergelijking met die van James Taylor is al snel gemaakt.
´Zijn stem klinkt mannelijk, doch gevoelig en zeer elegant tegelijkertijd. Een intrigerende stem die zich in je hoofd nestelt´, aldus Rolling Stone Magazine. Vandaar ook dat hij zo vaak als studio muzikant gevraagd wordt en o.a. heeft samengewerkt met Garth Brooks, Run DMC, Kenny Loggins,Tony Bennet, Lori Lieberman en Spyro Gyra.
Veelal geprezen voor de 7 albums die hij tot dusver heeft uitgebracht, waarbij zijn debuutalbum ‘A fool for every season’ werd binnengehaald als een “folk rock masterpiece”.

Met zijn aankomende release ‘Ten good sermons’ verkent hij weer nieuw en baanbrekend terrein.
Vertrekkend vanuit bekende thema’s als liefde en verlies overgaand naar een spirituele wereld. Met tien songs die thema’s als vergeving, kostbare vriendschappen en de zoektocht naar de existentiële waarheid verkennen.
Tien songs met elk een unieke boodschap, uitgedrukt in de persoonlijke en intieme stijl zoals we die van Eugene gewend zijn.

- Online voorverkoop €8,-
- Reserveren of kassa €9,50
- Knipkaartvoorstelling

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

Voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=kTA2dgLOXDk
NOV NOV 2020
vr 13 nov / 19.30 uur / €5.-
Heerlen Jazz Presenteert / November Heerlen Jazzt Maand

Young Jazz Night
Cultuurhuis Heerlen & Stichting Heerlen Jazz presenteren  

vr 13 nov / 19.30 uur / €5
Heerlen Jazz Presenteert / November Heerlen Jazzt Maand
Sinds het bestaan van Heerlen Jazz is de Young Jazz Night een vast programma onderdeel van Heerlen Jazzt. Een aantal jonge musici binnen de huidige Limburgse en Nederlandse jazzscene hebben hun eerste voetsporen tijdens de Young Jazz Night op het podium van het Cultuurhuis gezet. Vast programma onderdeel is het optreden van The SlimVitzkids, het plezierige leerorkest dat overal furore maakt onder de bezielende leiding van Marc Huynen. Ook zullen deelnemers van de vorige edities van de Eujazz Young Talent Award terugkeren en samen musiceren. De Young Jazz Night is een ontdekking zowel voor publiek als de jonge muzikanten en altijd verrassend.

Foto: Nicole Bolton, Slim Vitzkids

Reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121
NOV NOV 2020
zo 15 nov / 13.00 uur / €5.-
Heerlen Jazz Presenteert / November Heerlen Jazzt Maand

Slim Big Band Dag
Cultuurhuis Heerlen en SLIM presenteren  

zo 15 nov / 13.00 uur / €5
Heerlen Jazz Presenteert / November Heerlen Jazzt Maand
Deze beslist swingende middag staat geheel in het teken van de Big Band muziek. Het programma bestaat uit concert uitvoeringen van Provinciale en Euregionale Bigbands.

Tijdens de Big Band Dag vindt een unieke ontmoeting plaats tussen professionals en amateurs, tussen musici en publiek. In de ochtend zijn er workshops. Het concert programma dat in nog bekend wordt gemaakt, begint om 13.00 uur.
De Big Band Dag is een samenwerkingsproject van SLIM, Heerlen Jazzt, Cultuurhuis Heerlen en Schunck*.

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma t/m vrij)
NOV NOV 2020
di 17 nov / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Verbraak | van Bijnen
Bown By The Riverside  

di 17 nov / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Een unieke tribute-voorstelling rond de idolen van de British Invasion zoals Lonnie Donegan en Chris Barber met hun folksongs, traditionals en gospels.

Dit betekent genieten van de sfeer van de fifties en vroege sixties en ervaren wat bijvoorbeeld Mumford & Sons inspireert. “Het zal wel lekker meezingen worden!”

Neem “a special trip down memory lane” met Rock Island Line, Midnight Special en andere liedjes uit de tijd dat John Lennon nog zong in skifflegroep The Quarrymen.

Twee jongens gewapend met o.m. theekistbas, kazoo, wasbord en banjo.
Multi-instrumentalisten Joost Verbraak en Jan van Bijnen zijn bekend van hun werk met o.m. Freek de Jonge, Claudia de Breij, Ralph de Jongh en Rob de Nijs.

Na het succesvolle Endless Road is dit alweer het tweede theaterprogramma van deze ‘kleinste big band ter wereld’.

Don’t You Rock Me Daddy-O!

Online voorverkoop €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 voor vrijdag 17.00 uur.
NOV NOV 2020

Salsa Party
 

Dansschool Salsa Suerte organiseert weer haar swingende Salsa Party. Na een workshop is het partytime en zullen DJ’s ervoor zorgen dat gegarandeerd de voetjes van de vloer gaan. Een swingend salsa feest voor elke liefhebber!

Kijk voor meer informatie op www.salsasuerte.nl of neem contact op met Pascal Robben via info@salsasuerte.nl
NOV NOV 2020
di 24 nov / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Bandeville - Willy Deville Tribute
Muziekcafé op Dinsdag  

di 24 nov / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
In dit optreden staan songs op de playlist die Willy Deville zelf geschreven heeft, maar ook songs die hij zelf bewonderde.

Bandeville is aanvankelijk gestart als een klein muzikaal project met de Americana muziek van Willy Deville als uitgangspunt. Bedoeling was om 4 optredens te doen en daarna zouden de muzikanten weer ieder zijn eigen weg gaan. Het bleek echter heel anders te lopen, inmiddels zijn ze bijna 100 optredens verder, volle kroegen en theaters, een nieuw album (“Heaven stood still”), en de hoofdact op de internationale Willy Deville memorial day 2018.

Onlangs kwam de vaste achtergrondzangeres van Willy Deville naar Nederland om op te treden met Bandeville.

Met "Bandeville" maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika's meest populaire muziek. Songs voor een breed publiek! Muziek uit de schatkamer van Deville waarin blues, jazz, country en een vleug rock melodieus bij elkaar komen. Muziek van Willy Deville zelf maar ook songs die hij bewonderde van John Hiat, Ry Cooder en oude bluesgiganten, uitgevoerd in een eigen “her-creatie” door Bandeville. Maar ook eigen werk in de stijl van Deville komt voorbij.
Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Nummers die iédereen wel aanspreken.

Bandeville bouwt verder op de songs van Willy Deville en is daarom niet direct een tributeband maar een band die deze songs op eigen wijze interpreteert en arrangeert, en daarmee een “her-creatie” van deze prachtige songs maakt. Daarnaast maakt Bandeville eigen songs in de stijl van Deville. Voorop staat om het gevoel van de Americana songs zo goed mogelijk over te brengen. Bandeville speelt in een bezetting met zanger, gitaar, bas, piano, drums en sax. De muzikanten van Bandeville hebben hun sporen verdiend in tal van bekende bands zoals Bots, Houdoe, Joe Coverband, Blind Eye en Trigger.

In september 2018 heeft Bandeville een nieuw album (CD en DVD) uitgebracht te beluisteren op Spotify, Apple Music of Deezer. Zoek op: Bandeville, “Heaven stood still”.

Bezetting Bandeville:
Gitaar: Peter Vincent
Basgitaar: Peter de Vries
Piano: Wim Goossens
Sax: Mario van Ooij
Drums: Frans van Zoest
Zang: Laurens Mulders

Online vvk €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling
Reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma t/m vr)
NOV NOV 2020
vr 27 nov / 20.30 uur / €12,50
Knipkaartvoorstelling
Bestel tickets

Marjolein Meijers
Van Berini Tot Solex  

vr 27 nov / 20.30 uur / €12.5
Knipkaartvoorstelling Bestel tickets
Marjolein Meijers (Rotterdam) kent u beslist nog als Annie van de Berini’s, met zanger, componist en tekstdichter Jan Rot als An & Jan maar ook solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht.

In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach.

Van Ierse folk, Americana, Cajun en Old Time tot eigen muziek
Zang, bas en gitaar: Marjolein Meijers
Viool, mandoline, bouzouki en doedelzak: Walter Kuipers
Accordeon, trekzak en gitaar: Onno Kuipers

Algemeen Dagblad over ‘Solex’:
“De vrolijke liedjes en nummers grijpen je naar de strot.”

Leids Dagblad:
“Haar repertoire reikt van vrolijke uitbundigheid tot ingehouden ontroerende nummers, aangevuld met haar Rotterdamse gevoel voor humor.”

- Online voorverkoop €10,-
- Reserveren of kassa €12,50
Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

website:
www.marjoleinmeijers.nl/ />
Promofilm:
www.marjoleinmeijers.nl/promovideo.htm />
DEC DEC 2020
di 1 dec / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Soulradio
Muziekcafé op dinsdag  

di 1 dec / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
It's soultime. En hoe!
Soulradio luisterde naar de oude souljazz. Ray Charles, Sly & Family, dat soort werk. En steekt die inspirerende muziek in een hip jasje. Toegankelijk en dansbaar. Zoals Michael Franti en Jamiroquai.

Luister maar 's: https://soulradio1.bandcamp.com/?fbclid=IwAR0OIzC6MaYQTNF7kybeH-eNTBiajEQ9VmveIWL-ge-6ulFomut1SJxcrjs

Ze zijn al jaren bezig, maar dit jaar zal dan eindelijk hun debuutalbum verschijnen. De ervaren concertganger weet dat opgenomen muziek nog veel meer gaat leven als je de muzikanten live aan het werk hebt gezien.

Online voorverkoop €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 voor vrijdag 17.00 uur
DEC DEC 2020
di 8 dec / 20.30 uur / €9,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Bolton & Jeninga
Muziekcafé op dinsdag  

di 8 dec / 20.30 uur / €9.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Nicole Bolton, John Jeninga en Bas Jeninga nodigen jullie uit voor een sfeervolle avond met luister-, swingende-, bluesy- en jazzy muziek met een enkele keer een country-touch. Eigen nummers en gearrangeerde covers van o.a. Crosby, Stills and Nash, JJ Cale, Eddi Reader, Bonnie Raitt, Frans Bronzwaer en Eric Clapton staan op hun repertoire. 

Zij maken gebruik van akoestische gitaren, cajon, keyboard, akoestische bas, bluesharp, banjo en een Weissenborn lap-steel gitaar. 
 
Bij LN-records brachten zij twee CD’s uit.  ‘How are you today’, opgenomen en geproduceerd door Wiel Hamers en ‘Until the end’, opgenomen in Twinstudio te Brunssum. Producer: Frans Bronzwaer.  

Online voorverkoop €8,-
Reserveren of kassa €9,50
Knipkaartvoorstelling

Reserveren kan via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121 (ma-vrij)

Foto: Marc van der Hijden.
APR APR 2021

Pa's Rock Festival
2021  

Op tweede Paasdag presenteert Cultuurhuis Heerlen het Pa’s Rock Festival. Voorheen in Zeezicht Heerlen en nu dus voor de tweede keer in Cultuurhuis Heerlen. Het festival voor de pappa’s en mamma’s vindt inmiddels al voor de 6e keer plaats. Door het coronavirus, is de editie van 2020 verplaatst naar 2021.

De line up bestaat wederom uit bands uit “vervlogen” tijden, Bands die bestaan uit actieve muzikanten op de leeftijd van Pa, uiteraard ook aangevuld met wat “jonkies”, die ook mogen stralen op het podium.

Dit jaar treden wederom op twee podia de volgende acts voor jullie op:

Generate, 'symponische pop-rock' met een aardig vleugje 'prog'. Stevige melodische rock met een mengeling van stijlen en daardoor een geheel eigen geluid. 5 oude rotten, geen pretenties maar liefde voor muziek.

Voodoo Experience, een mix van Texas blues en psychedelic bluesrock waarbij klassiekers en covers van bijvoorbeeld Stevie Ray Vaughan; Jimmy Hendrix; Robin Trower en meer zijn voorzien van arrangementen in een eigen jasje.

Ernest Peters & Band brengt vooral eigen werk ten gehore, waarbij de nadruk ligt op harmonieus samenspel, dikke blueslicks en dynamische interactie tussen de verschillende muzikanten. De band stond afgelopen jaar ook op Zomerpop.

Pratsjhoes, vier muziekvrienden met een ruim muzikaal verleden in diverse bands in verschillende muziekstijlen die het maar niet kunnen laten om samen muziek te maken. Als uitdaging is er voor gekozen om vooral nummers met teksten in het dialect te schrijven waardoor de banden met de Limburgse roots voortdurend aanwezig blijven.

HipShake is een regionale bluesband die je meeneemt op een bluescruise van Texas naar Chicago, van de Amerikaanse Westcoast naar de Eastcoast met veel respect voor de oude blues meesters uit de Mississippi Delta. Af toe zijn er tussenstops naar de Britblues en ook de Nederblues wordt niet vergeten.

The Rocket Fuel Lighters brengt een mooie mix van pop- en rocksongs, beïnvloed door onder meer Blue Oyster Cult, REM, Bad Company, you name it. Al met al een repertoire met lekkere- en goed gearrangeerde rocksongs allemaal met een stevige groove.

Tot slot de gitaarband A Trip to Beautiful is na 25 jaar weer terug op het podium en staat nog steeds garant voor een fijne live ervaring, tijdloze popmelodieën, gitaarpartijen en meerstemmige zang. A Trip to Beautiful verandert elk optreden in een boeiende reis, met de mooiste panorama’s en een prettige muzikale bestemming. “The trip continues".

Online voorverkoop: €5
Dagkassa: €7,50