OKT OKT 2017
di 17 okt / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

The Lasses & Kathryn Claire
 

di 17 okt / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Margot Limburg en Sophie ter Schure spelen al langer met zijn tweeën als The Lasses. Ze staan bekend om hun pure, tweestemmige interpretaties van Ierse ballades en folksongs. De uit Portland, Oregon afkomstige Kathryn Claire reist de hele wereld over met haar bluegrass- en folkrepertoire en wordt geprezen om haar rake vioolspel. De drie dames ontmoetten elkaar tijdens een muzieksessie in Amsterdam enb al bij die eerste keer samen spelen vlogen de vonken er vanaf en werd al gauw besloten tot een professionele samenwerking. Met hun afwisselend repertoire van opzwepende folk tunes en ontroerende Ierse en Schotse ballades weten ze ieders hart te raken.
OKT OKT 2017

Back to Blondie - Tribute
 

Frontvrouw Kitty Lanters zingt niet alleen als Debby Harry, ze kruipt in haar huid. Een show met enorm veel enthousiasme, creativiteit en plezier. De vijf zeer ervaren muzikanten van Back to Blondie brengen een ode aan de nog steeds optredende band, in sound en stijl van jaren ’70 en begin ’80.
Voor wie het even niet meer precies weet: In 1974 richtten Chris Stein en Deborah Harry de band Blondie op in New York en Andy Warhol bedenkt het uiterlijk van Debby. Nadat de band in 1978 in Europa doorbreekt met ‘Denis’ (Plastic Letters) volgen de albums ‘Parallel Lines’, ‘Eat to the beat’ en ‘Autoamerican’. Hiermee vestigt de van oorsprong punkrockband definitief haar naam en scoren ze vele wereldhits. Hits die je misschien niet meteen kan opnoemen maar die bij de eerste maten meteen ‘Oh ja, die is ook van hun’ oproepen. Je hoeft geen fan te zijn voor een absolute ‘oh ja’ avond. Back to Blondie (her)kent iedereen!

Avondkassa: €12,50 | voorverkoop: €10
OKT OKT 2017

Route61
 

Een passende naam voor een band die, via de Blueshighway/Route61, weer terugkeert naar de roots van de blues. Uitgangspunt is authentieke blues in een moderne jas aangevuld met eigen werk. Bluesband “Route61”, bestaat uit een groep zeer ervaren muzikanten met bluesmuziek in hart en ziel met een ruime podium ervaring op festivals, grote als kleine podiums. Het repertoire bestaat uit werk van veel grote namen uit het verleden, zoals bv. John Lee Hooker, BB King, Sam’’Lighting’’ Hopkins, Mose Allison, Sonny Boy Williamson, Willy Dixon en vele anderen. Verschillende blues stijlen zijn vertegenwoordigd in het repertoire. Deze combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen authentieke blues en blues in een meer modern jasje.
OKT OKT 2017
zo 22 okt / 14.30 uur / €0.-
Kom en geniet voor nop!

Cajun Moon
Kom en geniet voor nop!  

zo 22 okt / 14.30 uur / €0
Kom en geniet voor nop!
J.J.Cale is de factor die de muzikanten van Cajun Moon bindt. Schijnbare eenvoud en ''laid back'' spelen maakten hem tot voorbeeld voor grote namen uit de popmuziek en jazz. De songs van J.J. Cale worden door Cajun Moon voorzien van eigen arrangementen. Naast het werk van J.J. Cale speelt Cajun Moon relaxte muziek die je meenemen naar het diepe zuiden van de US.
OKT OKT 2017

Tribute to Johnny Cash – Church of Cash (USA)
 

Voor de derde keer presenteert Ap Art Events "Church of Cash (USA) " in het Cultuurhuis Heerlen. Zij worden dermate goed ontvangen dat we ook deze tour weer graag aansluiten. Deze band kan gerekend worden tot één van de allerbeste Cash Tribute bands momenteel in de USA.
Velen zijn geroepen, maar weinig uitverkoren om The Man in Black te morgen vertolken. Church of Cash schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun Recordings’ rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American Recordings reeks. Ook het showmanship van The Man in Black is terug te vinden op het podium bij deze heren. Luister naar de band en je krijgt de rillingen over je hele lijf!

Reserveren: info@ap-artevents.nl
Voorverkoopprijs €11 / avondkassa €13
OKT OKT 2017

Ton Engels
CD presentatie Herfstkampioen  

Het is wel Herfst… maar je bent toch maar mooi Kampioen! zo typeert Ton Engels de titel van zijn 6e CD die vanmiddag wordt gepresenteerd. Sta met hem stil ‘langs de koers van het leven’ en beschouw samen met hem ‘de mooie dingen nabij het huis’, ‘de hypes en mode-tics’, ‘het verlies van vrienden’ of ‘de euforie van een betoverend Canada’. Ton verwoord het als geen ander in dit bijzondere liedjesprogramma. Hij zet ‘de koers van het leven’ af en toe stil, laat de deelnemers nadenken over de waanzin van de wereld en dan weer de blijheid en de eenvoud ervan. Ton heeft een bijzondere kijk die stemt tot nadenken en verdieping. Dat lukte hem zelfs als gast van het carnavalscabaret Hinge Gen Hergod’s Vot 2017 waar hij een indrukwekkend contrast opriep tussen hilariteit en ontroering. Het publiek was unaniem enthousiast. Nu dus in het teken van de nieuwe CD, vanmiddag live gespeeld door ‘de wielrenners van de buitencategorie’: Zang en gitaar Ton Engels, op bas Eric Coenen, op drums Arthur Lijten en op toetsen Mike Roelofs.
OKT OKT 2017
di 31 okt / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Verbraak & van Bijnen
Muziekcafé op dinsdag  

di 31 okt / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Zin om te New Orleans-en, te genieten van een eenzame Mariachi-trompetteur, de ritmesectie van een draai-urgel, een creamy sousafoon en wilde dobro- en banjogeluiden..? Multi-instrumentalisten Joost Verbraak en Jan van Bijnen (Freek de Jonge, Margriet Eshuijs, Rob de Nijs, Ralph de Jongh Band) zetten komend voorjaar de podia op hun kop met een uitgekiende mix van blues, New Orleans en bluegrassmuziek. De debuut-CD “2nd Line City” is een opwarmertje met fijne covers en een enkel eigen liedje. De 2e CD, die al volop in de maak is, zal louter eigen materiaal bevatten.
Muzikale referenties: Ry Cooder, Dr. John, Willie Nelson, Louis Armstrong.
NOV NOV 2017

Gene Taylor
 

De Blueslegende Gene Taylor speelt sinds 1962 piano en reeds als zestienjarige jongen trad hij in Los Angeles op samen met zwaargewichten als Big Joe Turner, T-Bone Walker, Pee Wee Crayton en Lowell Fulson. Zijn discografie bevat ruim 40 albums die hij opnam met zijn vaste bands of als gast bij oa. Charlie Musselwhite, Doug Sahm, Junior Watson en John Hammond. Ook is hij te horen op de legendarische live-plaat King King van The Red Devils. Gene Taylor maakte deel uit van Canned Heat, The Blasters en de bands van Kim Wilson en James Harman. Maar meest bekend is hij als lid van The Fabulous Thunderbirds.
NOV NOV 2017
di 7 nov / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Jimmy Duchateau
Muziekcafé op dinsdag  

di 7 nov / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Jimmy Duchateau maakt eerlijke muziek, recht uit het hart. Pop in een swingende mix van pop, soul en folk. Met zijn gitaar en zijn warme stem verovert hij de harten van zijn publiek. Soms in kleine setting, dan weer met een volledige band, maar altijd in optredens waar het plezier van afspat.Hij stond al voor grote zalen en won de Benelux-finale van de grote bandwedstrijd Emergenza (als Jimmy Dee), reisde naar Australië en Azië en lanceerde onlangs de single ‘Give it a go’. Het debuutalbum ‘Two shots of love’ is de volgende halte op zijn muzikale reis. Jimmy was ook, met veel succes, muzikaal te gast in het Cultuurhuis tijdens de 1ste Southern Roots Night.
NOV NOV 2017
do 9 nov / 20.30 uur / €19.-
Serie Vlakke Vloer
Bestel tickets

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal - Hotel Victoria
Serie vlakke vloer i.s.m. Parkstad Limburg Theater  

do 9 nov / 20.30 uur / €19
Serie Vlakke Vloer Bestel tickets
In Hotel Victoria vertellen Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal over hun reizen en tournees over de hele wereld. Met bestaande en nieuwe, gecomponeerde muziekstukken brengen deze twee muzikanten in het Cultuurhuis een programma vol prachtige Argentijnse folkloremuziek.
In het fameuze Gran Hotel Victoria te Buenos Aires zochten musici en artiesten hun fortuin in de metropool die toen nog aan de vooravond stond van de grote tangorage die de wereld zou betoveren. Dit theaterconcert en het gelijknamige album Hotel Victoria hebben hun naam te danken aan de tango Hotel Victoria (1906) van pianist Feliciano Latasa, geïnspireerd op het fameuze Gran Hotel Victoria te Buenos Aires. Dit roemruchte hotel was de ontmoetingsplaats van veel musici en artiesten. Zij zochten hun fortuin in de metropool die aan de vooravond stond van de grote tangorage, die de wereld zou betoveren.

Kaarten uitsluitend via www.parkstadlimburgtheaters.nl of 045-5716607
Foto: Rob Becker
NOV NOV 2017
di 14 nov / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Rick Derman
Muziekcafé op dinsdag  

di 14 nov / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Deze week in Muziekcafé op dinsdag de Amerikaanse Singer Songwriter en gitarist Rick Derman. Sinds 1995 werkt Derman als muzikant door heel Europa en gaf inmiddels meer dan 1.200 concerten, in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Zijn programma bestaat uit covers uit de jaren ‘50 t/m ‘90 en eigen materiaal. Het eigen materiaal van Derman wordt beschreven als melodieuze Rocknummers beïnvloed door Indie en Britpop. Rick Derman nam eerder al nummers op in New York met Rick Derringer en bandleden van Joe Cocker, Meatloaf, Johnny Winter en Grave Slick.
NOV NOV 2017

DE AANBOUW (try-out cabaret/muziektheater)
 

Miriam heeft er een. Carla wil er een. Noodzaak, vindt Miriam. Noodzaak, vindt Carla. Vindt Miriam niet. In DE AANBOUW komt alles langs. Vrijwilligers, mantelzorgers, stichtingen, serviceclubs, care- en contactclowns. Koffie en oliebollen, man en kind, liefde en dood. En een fruitige jonge gitarist.
Een programma met grappen, karakters, muziek, toneel en poëzie in overvloed.
Kom erin, want hij staat er nu toch. Aan DE AANBOUW verander je niks meer. Miriam Wijnen won de persoonlijkheidsprijs Groninger studenten cabaretfestival, schrijft, regisseert en zingt. Carla en Miriam wonnen samen de Pythische spelen, het Limburgse cabaretfestival, stonden in de finale van Cameretten en maken theater op maat. Sjors van der Mark studeerde af als Master aan Conservatorium Tilburg en speelt in verschillende formaties.

Kaarten zijn te reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121
NOV NOV 2017
vr 17 nov / 20.00 uur / €5.-
Heerlen Jazz Presenteert
Bestel tickets

YOUNG JAZZ NIGHT 2017 met presentatie Eujazz Young Talent Award
Heerlen Jazz presenteert  

vr 17 nov / 20.00 uur / €5
Heerlen Jazz Presenteert Bestel tickets
Jonge jazzmuzikanten staan deze avond centraal. Er zijn optredens van The SLIMVitzkids en andere jazzcombo´s. Om deze talentvolle muzikanten nog beter te laten klinken geven gerenommeerde jazzmusici vandaag workshops en kunt u het resultaat vanavond beluisteren. Workshopleiders/gastsolisten zijn bij ter perse gaan van dit overzicht nog niet bekend. Hoogtepunt vormt de de Eujazz Young Talent Award. Afsluiting is een muzikale reunie zijn van De VitzSeniors. Alles onder voorbehoud.

Foto Dave Vreuls, winnaar eujazz Young Talent Award 2016
i.s.m SLIM, Heerlen Jazzt ,Cultuurhuis Heerlen, Pro2, en SCHUNCK* .
NOV NOV 2017
zo 19 nov / 13.00 uur / €5.-
Heerlen Jazz Presenteert
Bestel tickets

SLIM Bigband Dag
 

zo 19 nov / 13.00 uur / €5
Heerlen Jazz Presenteert Bestel tickets
Deze middag kunt u naar swingende bigbandsounds luisteren van Regionale en Euregionale Bigbands. Hoogtepunt van deze bigband dag vormt een concert een jubileum bijdrage, waarover later meer. Tijdens de Big Band Dag vindt een unieke ontmoeting plaats tussen professionals en amateurs, tussen musici en publiek. In de ochtend zijn er workshops. Het concert programma begint om 13.00 uur. De Big Band Dag is een samenwerkingsproject van SLIM, Heerlen Jazzt, Cultuurhuis Heerlen, Pro2 en SCHUNCK* .
NOV NOV 2017
di 21 nov / 20.30 uur / €7,50
Heerlen Jazz Presenteert
Bestel tickets

Amina Figarova New York Sextet in Europa
Heerlen Jazz presenteert  

di 21 nov / 20.30 uur / €7.5
Heerlen Jazz Presenteert Bestel tickets
Amina Figarova is een Azerbeidzjaans pianiste en componiste. Zij heeft zowel een klassieke als een jazz opleiding genoten aan de conservatoria van Bakoe, Rotterdam en Boston. Samen met haar echtgenoot en multifluitist Bart Platteau arrangeert ze haar composities voor het sextet waarmee ze over de hele wereld optreden. Haar composities ontvouwen zich als een sterk persoonlijke, intens gekleurde en vol zelfvertrouwen voortgestuwde soundtrack. Als jazzpianiste ontwikkelde ze een smaakvolle, verfijnde en lyrische stijl. Haar werk is aangrijpend en kunstzinnig maar mist evenmin de soms indringende bigcityblues.

Amina Figarova (piano), Wayne Escoffery (tenorsax), Alex Pope Norris (trumpet), Bart Platteau (flutes), Luques Curtis (bass) en Darrell Green (drums).
Photo credits: Emmanual Mohlamme
NOV NOV 2017

C-Blues
Aanrader  

De alweer 7e editie van het Heerlense C-Blues festival, het avontuurlijke broertje van de Southern Bluesnight, biedt weer een boeiende mix van bluesstijlen, van akoestisch tot rauw elektrisch . De komst van oudgedienden als Doug MacLeod, Richard Bargel en Gordon Smith en van bands als A Strange Brew en de Belgische topper D-Tale doet vooruitzien naar weer een lange, boeiende avond. Een trefpunt voor de vele fans. Bijzonder is de komst van de jonge band Sheewawah. Zij presenteren hun gloednieuwe cd op de drempel van een mooie carrière!

TIJDSCHEMA , er zijn GEEN pauzes !
20.00 - 20.50 cafe : Richard Bargel & Fabio Nettekoven
20.50 - 21.40 zaal : D-Tale
21.40 - 22.40 cafe : Doug MacLeod
22.40- 23.35 zaal : Sheewawah
23.35- einde cafe : A Strange Brew

Entree: vvk €15 / avondkassa €17,50
NOV NOV 2017
di 28 nov / 20.00 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Wild Honey
Muziekcafé op dinsdag  

di 28 nov / 20.00 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Het nieuwe roots-project uit Zuid-Limburg samengesteld door René Bijlmakers met 7 bandleden van o.a. Holy Cheese en Danville Train. Ga er maar 's lekker voor zitten vanavond. Fijn geselecteerde songs met eigenzinnige uitvoeringen op veel verschillende instrumenten en met aandacht voor de zang. Billie Holiday en Levon Helm bijvoorbeeld, maar ook Portishead, Ryan Adams en Trixie Whitley worden geëerd vanavond.
DEC DEC 2017

Wordt verwacht in Cultuurhuis Heerlen voor december 2017 & januari 2018:
 

Vr 1 dec Rockabilly Night
Rock ‘n Roll, Rockabilly en Surf met The Rumble Rousers & Hot Rod Riot. Pile your hair up high, put on your petticoat and dancin shoes to Rock this Town!

Za 2 dec Supernatural plays Santana
De Duitse band “Supernatural” zal de Santana liefhebber vanavond trakteren op een puik concert tijdens welke alle Santana klassiekers de revue gaan passeren.

Vr 8 dec Tribute Everly-brothers tribute
The Wieners is Nederlands meest spelende rock'n'roll-trio. Met deze Everly Tribute-show: All I Have To Is Dream, Cathy's Clown, Bye Bye Love, Bird Dog... Het klinkt allemaal alsof Don en Phil vlak voor je neus optreden.

Di 12 dec Muziekcafé met Bolton & Jenninga
Bolton & Jeninga zorgen voor een avond vol sfeervolle muziek: Ballads and Blues, luisteren, genieten en swingen.

Za 15 dec Sjonnie & Anita presenteren!
Sjonnie & Anita zijn altijd op zoek naar net dat bandje of die artiest die het naar hun mening wel eens kan gaan maken in de harde (pop)muziekwereld, wie zullen ze vanavond aan Heerlen presenteren?

Do 21 dec Jazz special ‘Christmas’
Stichting Heerlen Jazz presenteert een sweervolle muzikale avond met een feestelijk tintje!

Za 13 jan Snowpop!
Terug van weggeweest ons eigen winterfestival: Snowpop!

Zo 28 januari Frans Pollux - DIEK 20 JAOR LEEDJES
Van Hald mich ens vas tot Goojemorge maedje, van Neet oét Lottum tot Springsteen: twintig jaar Pollux in één avond.

Reserveren voor deze voorstellingen is mogelijk vanaf 1 november per e-mail, telefonisch. Ook de online ticketsale zal in die periode voor deze voorstellingen van start gaan.
DEC DEC 2017

Rockabilly Riot Night
Rock ‘n Roll, Rockabilly en Surf met The Rumble Rousers & Hot Rod Riot  

2 Live bands op het podium en lekkere plaatjes tussendoor dat is de Rocakbilly Riot Night in het Cultuurhuis! Op 1 december spelen The Rumble Rousers en Hot Rod Riot. Beide bands zijn bewapend met Double Bass (contrabas), drumkit, gitaar en 3 stemmen. Let’s have a riot!

The Rumble Rousers
Rock ’n Roll met een repertoire dat bol staat van de geweldige hits van weleer. Een feest van herkenning voor iedere liefhebber! The Rumble Rousers zijn; Arjan – Gitaar en zang, John – Contrabas en achtergrondzang en Wilfred op drums. Met de beste Rock ’n Roll, Rockabilly en Surf hits brengen zij twee verassend veelzijdige sets.

Hot Rod Riot
Rockabilly, rock ’n roll trio dat vol vuur in een Stray Cat achtige setting op het podium staat. Hot Rod Riot bestaat uit Daan Breikers op double bass, Mat Meijers achter zijn staande drumkit en Mark Tielemans op gitaar. Samen brengen zij deze avond een set met zeer herkenbare songs die op hoog tempo, rauw en intens de revue passeren. Pile your hair up high, put on your petticoat and dancin shoes to Rock this Town!
DEC DEC 2017

Supernatural play Santana + Generate
Ap Art Events presenteert:  

De Duitse band “Supernatural” zal de Santana liefhebber vanavond trakteren op een puik concert tijdens welke alle Santana klassiekers de revue gaan passeren. In een originele bezetting met drums, 2 percussionisten, 2 zangers, keys, gitaar (ofcourse) en bas weten ze vanaf de eerste tonen de juiste sfeer te zetten en vast te houden. Van Oye Como Va, Samba Pati, Europe, She’s Not There tot ouder werk als Soul Sacrafice (remember Woodstock?). Maar ook meer recent werk passeert de revue. De melodieuze (prog)rockband GENERATE zal van 20.30 u tot 21.30 u de zaal opwarmen met een mix van eigen werk en covers van o.a. Jimi Hendrix, Gary Moore, Deep Purple, Pink Floyd, Van Halen en Joe Cocker.

Voorverkoopprijs €11 / avondkassa €13
Reserveren: info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal tickets) of druk op de 'bestel tickets' knop. Meer informatie over deze voorstelling: www.ap-artevents.nl
DEC DEC 2017
vr 8 dec / 20.15 uur / €12,50
WONNA presenteert
Bestel tickets

The Wieners & Friends play The Everly Brothers
WONNA presenteert  

vr 8 dec / 20.15 uur / €12.5
WONNA presenteert Bestel tickets
Dé Nederlandse rock’n’roll tributeband brengt een eerbetoon aan The Everly Brothers!
Wake Up Little Susie, Bye Bye Love, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar ook minder voor de hand liggende juweeltjes worden gespeeld met hoorbaar veel liefde voor het origineel.

Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen, over de carrière van de Everly’s, het ontstaan van de nummers en de gebruikte opnametechnieken. Speciaal voor deze show worden als 'Friends' The Reno Brothers uitgenodigd om een muzikale bijdrage leveren. The Wieners waren met hun show ook in Engeland, België, Duitsland en Denemarken te zien. Ze traden op bij De Wereld Draait Door en brachten een Everly Brothers tribute-album uit, genaamd Bird Dogs.

Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… Een ode aan de Koningen Van De Samenzang in een twee uur durende theatervoorstelling!

Avondkassa: €12,50 | voorverkoop: €10
Voorstelling in de theaterzaal + pauze en afterparty in het Theatercafé!
JAN JAN 2018

Frans Pollux - Diek 20 Jaor Leedjes
Van ‘Hald mich ens vas’ tot Springsteen in het Limburgs  

Dik twintig jaar staat Venlonaar Frans Pollux (1977) met een gitaar op de bühne. In die tijd schreef hij zo’n 250 liedjes en werkte mee aan meer dan 25 albums. Zijn speciale jubileumvoorstelling zorgde eerder voor meerdere uitverkochte zalen in de schouwburg in zijn thuisstad. Nu trekt hij met zijn rijk gevulde muzikale rugzak langs theaters en grijpt er elke avond lukraak liedjes uit. Sommige klinken vertrouwd, andere krijgen een nieuwe vorm, mede dankzij de magie van twee topmuzikanten: snarenvirtuoos BJ Baartmans en toetsenfreak Rob Geboers. Pollux zelf verbindt zijn liedjes met kleine verhalen over grote zaken. Van Hald mich ens vas tot Goojemorge maedje, van Neet oét Lottum tot Springsteen: twintig jaar Pollux in één avond.

Triobezetting:
Frans Pollux: zang, gitaar
BJ Baartmans: gitaar
Rob Geboers: toetsen

Kaarten voor deze voorstelling kosten in de voorverkoop €12,50, €14,50 aan de avondkassa.

Deze voorstelling wordt u mede aangeboden door Ap-Art Events.
APR APR 2018
di 17 apr / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Op zoek naar Johan (Verzet!)
Muziekcafé op dinsdag  

di 17 apr / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Op Zoek Naar Johan is de band rondom zanger en liedjesschrijver Martijn Kuijten. Na jaren van rondwerven door Europa en de rest van de wereld en een verleden in verschillende Engelstalige bands, begon hij in de zomer van 2011 met het schrijven van liedjes in het Nederlands. Het Nederlands werd Brabants en met een duidelijke voorliefde voor Amerikaanse folk en met een fantastische band erbij werd ‘Op Zoek Naar Johan’ geboren. Ze brengen akoestische folk en stevige country-blues songs (Brabicana) die één ding gemeen hebben: een goed verhaal!

Dit optreden zou in eerste instantie worden gegeven op 24 oktober en is nu verplaatst naar 17 april 2018.