JUN JUN 2019

A Chorus Line
SCHUNCK* Musical  

De Musicalklas van SCHUNCK neemt u dit keer mee voor een kijkje achter de schermen van een musical. Hoe gaan die audities er nu echt aan toe? Iedereen hoopt dat het hem of haar gaat lukken en dat zij worden uitgekozen om mee te doen in de nieuwe Broadway hit.

Kaarten alleen te koop bij SCHUNCK*

JUL JUL 2019

Zomerpop!
Kom en geniet voor nop! Seizoensafsluiter  

Het is inmiddels een traditie geworden om het culturele seizoen af te sluiten met ons eigen zomers festival. Ons jaarlijkse popfestival voor regionale (jonge) muzikanten en bands was voorgaande jaren een feest voor jong en oud. Laat je ook dit jaar weer verassen door de verschillende soorten acts en sluit samen met ons het seizoen af. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor het programma en de aanvangstijden!

Gratis entree!

Zomerpop 2019 wordt gesteund door: Gemeente Heerlen, Pop in Limburg & Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg, DAG Design Art & Graphics.

Line-up:
- Submecha (Winnaar band battle)
- Relics (Winnaar band battle)
SEP SEP 2019

Astillero - Tango Nuevo uit Buenos Aires!
Cultuurhuis Heerlen & Tango Brutal presenteren  

Cultuurhuis Heerlen en Tango Brutal presenteren Astillero. Tango Nuevo uit Buenos Aires! Dit orkest uit Argentinië speelt traditionele, akoestische muziek met pit en in de geest van de eenentwintigste eeuw. Astillero werd opgericht in de hoofdstad Buenos Aires en nam de tango uit de stad als uitgangspunt. De structuur daarvan wordt door de zes musici volledig ontrafeld en resulteert in een geheel nieuwe, ruwe en energieke tangovorm die ontroert, schrijnt en gevoelig is maar tegelijk rebels, en altijd vol vuur. Alle composities zijn van eigen hand en de songs raken je in het hart.

De zes bandleden van Astillero werkten al op jonge leeftijd met toonaangevende tangomusici n uit Argentinië en geven graag hun kennis en virtuositeit door aan een nieuwe generatie. In 2009 gaf de groep een succesvol concert op het North Sea Jazz festival. Daarna was het ensemble niet zoveel op Nederlandse podia te vinden, maar daar komt nu verandering in door een korte tournee met onder andere materiaal van het laatste album Quilombo.


Bezetting:

Alexey Musatov – viool
Jaqueline Oroc – cello

Mariano González Calo – bandoneon
Diego Maniowicz – bandoneon

Julián Perálta – piano en composities

Federico Maiocchi – contrabas

Voorverkoop €15
Kassa €18

Voorproefje: https://youtu.be/c75irvqd4Vs