SEP SEP 2017

Arjan Evertz
Mijn WC eend houdt van bruinbrood  

In deze cabaretshow neem Arjan u mee in de gedachtekronkels van een schoonmaker op zoek naar innerlijke rust en sanitaire reinheid. Ook is de show een excuus om Arjan te herintroduceren in de wereld van cabaret! De show zit vol absurde sketches, gortdroge grappen, aparte typetjes af en toe een lekker liedje en meerdere rode draden. Humor is divers, dus verwacht een potpourri van verschillende stijlen humor! Dit is de 2de one man show van Arjan (de 1e speelde hij nog in het oude Lexor). En momenteel gaat hij zo veel mogelijk theaters in Nederland en België af.
SEP SEP 2017

M&M and friends - aMEEZING live café
i.s.m. WONNA  

Pop, rock, nederpop, rock & rol… alles kan en niks is te dol! Het illustere uit Brunssum afkomstige 'acoustic pop & rock duo' M&M, brengt een breed repertoire aan pop en rock songs, enthousiast, met veel humor en vol overgave. In hoog tempo komen vele hits voorbij van Elvis, CCR en de Dijk tot Blof, Kings of Leon, Greenday, Live en de Foo Fighters. Deze avond worden er verschillende bevriende muzikanten uitgenodigd om samen met M&M een aantal nummers te mee te komen spelen. Het wordt een super gevarieerde muzikale avond, verzoekjes zijn zoals altijd bij M&M meer dan welkom en meezingen mag! Een avondje met M&M is sowieso totaal onvoorspelbaar. Met andere woorden veel gezelligheid, humor en live muziek… Erbij zijn = meemaken!

Entree: €5, inclusief 1 consumptie
SEP SEP 2017

Body Electric
 

A Tribute to Jazzrock! The Body Electric, met de “classic rock line-up”van gitaar, keys, bass en drums, werd in 2014 opgericht door de nederlandse jazzdrummer Hans Simons, met de intentie om old-school jazzrock tunes door middel van pre-recorded intro’s en soundscapes een nieuw jasje te geven. Hun huidige programma bestaat o.a uit nummers van Miles Davis, Weather Report, Marcus Miller, Billy Cobham en Steps Ahead. De band: Hendrie Lennards (keys), Frans Frijns ( gitaar), George Boon (bas), Hans Simons (drums).
SEP SEP 2017

Deel je verhaal
 

Deel Je Verhaal wil laten zien dat zo iets ‘eenvoudigs’ als openheid een wereld kan veranderen. Want juist in tijden van crisis/ uitdagingen blijkt dat de kracht van mensen naar boven komt. Wat helpt jou of wat heeft jou geholpen deze periode? Hoe ga je om met deze situatie? Of welke oplossingen heb jij gevonden voor de grootste uitdagingen in je leven? Welke dromen heb je en wat doe je daarmee? En hoe was of is het om je droom waar te maken? Deel Je Verhaal biedt een platform om jouw verhaal te delen. Want soms is het ‘delen’ al voldoende om nieuwe inzichten te krijgen of te geven.

Let op: Entree naar draagkracht!
SEP SEP 2017
di 26 sep / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag

Gordon Smith
Muziekcafé op dinsdag  

di 26 sep / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Gordon Smith is een zeer geliefde muzikant binnen en buiten de muren van Cultuurhuis Heerlen en ging de afgelopen jaren al heel wat samenwerkingen aan. Vanavond staat hij met niemand anders dan basist en zanger Paul Logister en drummer Hans Keuls. Beide mannen hebben al vaker het podium met Gordon gedeeld en samen gaan de mannen voor een geweldige muzikale avond zorgen. Kom en laat je verrassen door deze bijzondere samenwerking!
SEP SEP 2017

Sjonnie & Anita presenteren!
 

Sjonnie & Anita zijn altijd op zoek naar net dat bandje of die artiest die het naar hun mening wel eens kan gaan maken in de harde (pop)muziekwereld, omdat ze net boven het maaiveld uitsteken. Ze willen die artiesten dan ook graag voorstellen aan het Heerlense publiek en dat dan ook nog op een zeer laagdrempelige manier, namelijk door de avond voor iedereen gratis toegankelijk te houden.

Tijdens deze editie staan drie kandidaten centraal uit de dertig geselecteerde acts voor de provinciale popwedstrijd Nu Of Nooit. Zomaar willekeurig gekozen, omdat we alle dertig kandidaten natuurlijk die felbegeerde plek op Pinkpop gunnen. Wel denken Sjonnie en Anita met deze drie kandidaten een hele mooie en afwisellende muziek te presenteren.

Robert Green
Robert Steskens (23) speelt sinds enkele jaren onder de naam Robert Green, waarbij hij als multi-instrumentalist de trommelvliezen van al zijn luisteraars streelt. Sinds kort is zijn debuut-EP uit, getiteld Songs From a Night at the City. Deze EP is in zijn geheel opgenomen in zijn eigen opnamestudio, Evergreen Recordings. Robert heeft hiervoor zelf alles ingespeeld. Ook maakt hij vaker opnames voor andere artiesten. De exclusieve tour rondom Songs From a Night at the City werd door heel Limburg goed ontvangen.

BAROSZ
Barosz is een alternatieve poprockband uit het zuiden van Limburg. Zelf omschrijven ze hun muziek als volgt: Oostenrijkse symfonische poprock met een vleugje Marokkaanse swagger op een bedje van Poolse indie. Dat klinkt voor Sjonnie en Anita al zeer interessant in de oren en na het akoestische optreden dat de band gaf tijdens Geen Gedonder in Poppodium De Nieuwe Nor, waar ze een vertolking van Lazarus van David Bowie ten gehore brachten was Sjonnie verkocht
.
MORO ALLEZ
"Music meets Art & Cinema", Moro Allez is een live remix band dat gipsy gitaarmuziek en liedjes mixt met modern dansmuziek live gebracht in combinatie met visuals en het live schilderend ontstaan van een heus kunstwerk. Het geheel bestaat uit: DJ/VJ en producer Slam The Flap, hiphop, funk electro en house muziek, alles kan, als het maar swingt. We gaan dansen! Het Adell Trio, de swingende broers Tsjawo en Moro uit een zeer getalenteerde Sinti familie op gitaar en Janush Hallema op Bas en…Jeroen Sarkol, kunstenaar onbegrenst in artistieke disciplines die zijn gevoel laat spreken op doek tijdens de live show.

Sjonnie en Anita zijn helemaal in hun nopjes om jullie, nog voordat zij het podium van Nu Of Nooit gaan betreden, kennis te laten maken met dit bijzondere gezelschap!
SEP SEP 2017

Muzikale avond met Groove Unlimited & Third House on the Left
 

Vanavond speelt er niet 1 maar 2 bands! Groove Unlimited & Third House on the Left
Kaarten zijn te reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of telefonisch (ma-vr, 9-17uur) via 045-5612121.
OKT OKT 2017
zo 1 okt / 14.30 uur / €0.-
Kom en geniet voor nop!

Night Owl
Kom en geniet voor nop!  

zo 1 okt / 14.30 uur / €0
Kom en geniet voor nop!
Roy de Jong (gitaar en zang), Peter Schoffelen (gitaar en zang), Frans Kleine (bas) en Joop Stevens (drums en zang) schudden je wakker, brengen je terug in de tijd, spelen ook eigen nummers en hebben een eigen invulling. Beatles, Eric Clapton, JJ Cale, Van Morrisson en noem ze maar op. Een beetje blues, een beetje rock en een beetje easy going zullen je aangenaam verrassen op deze zondagmiddag voor nop. Kom en geniet, want het zou zonde zijn om achteraf te horen wat je gemist hebt.
OKT OKT 2017
di 3 okt / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

MOANN
Aanrader!  

di 3 okt / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
MOANN is een popjazz duo bestaande uit Annelies, achter de piano, en Monyka als zangeres. Monyka is tevens de leadzangeres van de soulband Somethin´Fresh en zingt ook bij een Big Band. Bij ons in Cultuurhuis Heerlen spelen ze deze keer klein en ingetogen. Dit duo weet u avond te vullen met prachtige jazzklanken. Het personeel van Cultuurhuis Heerlen heeft dit optreden benoemt tot een echte aanrader.
OKT OKT 2017
di 3 okt / 20.30 uur / €15.-
Serie Vlakke Vloer

Vlaklanders
Vlakke Vloer Serie i.s.m. Parkstad Limburg Theaters  

di 3 okt / 20.30 uur / €15
Serie Vlakke Vloer
"Op briljante wijze vertolkt het tweetal de tekst, humoristisch, onverwacht energiek ook. Slechts handgebaren en enkele stappen vormen de minimale dynamiek. Soms met cynisme, dan met weemoed beschouwen ze het theater. Als ze beseffen dat ze eens zullen verdwijnen in het lege heelal (maar is het heelal leeg?) dan krijgt hun optreden een verstilde ontroering." - *** NRC Kester Freriks

Vlaklanders ging in première tijdens het Zeeland Nazomerfestival 2017. Het toneelstuk gaat over twee oude mannen en een jonge vrouw. De twee mannen hebben besloten om na een lang leven eindelijk uit te spreken wat er te zeggen valt.
De dialoog van de twee mannen leidt tot de constatering dat hun bestaan onderwerp is geworden van de uitdijing van het heelal. Moeten ze bij elkaar blijven of juist afscheid nemen? Om de wereld te kunnen blijven begrijpen, blijkt een verwijdering noodzakelijk.

Het stuk speelt in de wereld van het theater: de twee mannen zijn oude acteurs die elkaar ontmoeten en filosoferen over het leven als theater en het theater als leven. Over het verval van het geheugen en het lot van de ouder wordende acteur. Met een jonge vrouw op de achtergrond – en soms dichterbij – die zeer goed blijft letten op wat er gaande is tussen de twee mannen.

CREDITS:
TEKST & REGIE Gerardjan Rijnders en Peter Verburgt | DRAMATURGIE Alex Mallems | SPEL Titus Muizelaar, Titus Tiel Groenestege en Janna Adank | LICHTONTWERP Gé Wegman | KOSTUUM Vita Mees | GELUID Robin Kiezebrink | PRODUCTIE Theaterproductiehuis Zeelandia

Kaarten uitsluitend via www.parkstadlimburgtheaters.nl of 045-5716607
De Vlakke Vloer Serie i.s.m. Parkstad Limburg Theater
OKT OKT 2017

Mónica Coronado & Manito
”Melodías del Corazón“  

De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concertprogramma met Spaanstalige liederen uit Spanje en Zuid Amerika. Een live optreden van dit tweetal is altijd puur, vol overtuiging en emotie.

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon. Muziekstromingen zoals flamenco, jazz, pop en latin zijn haar inspiratiebronnen. Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid. Dit instrument is volgens hem een verlengstuk van zijn ziel. Zijn vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden.

Meer zien / horen? Kijk dan snel even naar de volgende video! (zie link) https://www.youtube.com/watch?v=lCZcjSIKW88&t=18s
OKT OKT 2017

LUDIQUE!
 

Traditiegetrouw keert LUDIQUE! ook dit jaar weer aan het begin van het nieuwe theaterseizoen terug in Cultuurhuis Heerlen. Zoals u van Gerald Drent en Martijn Mulders gewend bent, staan zij garant voor extravagant muziektheater waarbij u in een achtbaan aan emoties wordt meegenomen. Onder leiding van pianist Paul Tijink wordt u in vervoering gebracht door de wonderlijke melodieën en luisterrijke anekdotes welke ook ditmaal de theaterzaal zullen betoveren. Als opmars naar de voortzetting van hun internationale tournee, neemt LUDIQUE! u met deze unieke beleving met een lach en een traan, regelrecht mee naar het hart.

Over hun voorstelling ZARAH schreef de Berliner Morgenstern: “LUDIQUE! bezaubert das Publikum auf eigenartige Weiße. Ganz großes Kino!”
Foto: Anna Hondong

voorverkoopprijs €10 / avondkassa €12,50
OKT OKT 2017

LUDIQUE!
 

Traditiegetrouw keert LUDIQUE! ook dit jaar weer aan het begin van het nieuwe theaterseizoen terug in Cultuurhuis Heerlen. Zoals u van Gerald Drent en Martijn Mulders gewend bent, staan zij garant voor extravagant muziektheater waarbij u in een achtbaan aan emoties wordt meegenomen. Onder leiding van pianist Paul Tijink wordt u in vervoering gebracht door de wonderlijke melodieën en luisterrijke anekdotes welke ook ditmaal de theaterzaal zullen betoveren. Als opmars naar de voortzetting van hun internationale tournee, neemt LUDIQUE! u met deze unieke beleving met een lach en een traan, regelrecht mee naar het hart.

Over hun voorstelling ZARAH schreef de Berliner Morgenstern: “LUDIQUE! bezaubert das Publikum auf eigenartige Weiße. Ganz großes Kino!”

Foto: Anna Hondong

voorverkoopprijs €10 / avondkassa €12,50
OKT OKT 2017
di 10 okt / 20.30 uur / €0.-
Heerlen Jazz Presenteert

10 jaar Heerlen Jazzt
Stichting Heerlen Jazz presenteert  

di 10 okt / 20.30 uur / €0
Heerlen Jazz Presenteert
Jubileum verrassingsconcert met
• Presentatie programma 10e editie Heerlen Jazzt November 2017
• Een foto impressie Heerlen Jazzt 2016
• Live muziek
Blokkeer de avond alvast in je agenda en hou de website www.cultuurhuisheerlen.nl in de gaten voor meer informatie over deze feestelijke avond!
OKT OKT 2017
vr 13 okt / 20.30 uur / €13.-
Magic Music Night
Bestel tickets

Gypsy Night Tabor + afterparty met dj Janusch
Magic Music Night  

vr 13 okt / 20.30 uur / €13
Magic Music Night Bestel tickets
TABOR is een veelzijdig sinti-ensemble met een bijzondere liefde voor authentieke, traditionele gypsymuziek. Zowel romaliederen uit oost-europa als sintiliederen uit west-europa komen voorbij . Soms warm en opzwepend, soms droevig en melancholisch. Tabor speelt ook met veel vreugde “gypsy jazz” in de geest van de legendarische Django Reinhardt en traditionele- en modernere jazzstandards. De charismatische zangeres Piroschka Triska geeft Tabor een extra warmbloedige sound. Middels talloze optredens heeft deze groep haar naam gevestigd in zowel binnen- als buitenland. TABOR, een groep die u laat verlangen naar vrijheid. Na afloop nodigt dj Janusch jullie uit die vrijheid middels dans te vieren. Hij draait een vurige mix van gypsy standards, gypsy grooves, balkan beats en andere passende worldgrooves.

Reserveren: info@ap-artevents.nl
Voorverkoopprijs €11 / avondkassa €13
OKT OKT 2017
za 14 okt / 20.30 uur / €13.-
Magic Music Night
Bestel tickets

Indian Night
Magic Music Night  

za 14 okt / 20.30 uur / €13
Magic Music Night Bestel tickets
Shouvik Mukherjee betreft een van de meest talentvolle Indiase sitarspelers van de nieuwste generatie. Al op jonge leeftijd ging hij in de leer bij de gerenomeerde sitarspeler Bimal Chatterjee. En op latere leeftijd bij de sitar-virtuoos Pandit Kushal Das bij wie hij nog steeds in de leer is. Shouvik is tevens aktief in de cross-over scène en studeert piano om zijn skills als componist binnen de cross-over muziek te verfijnen. Shouvik Mukherjee wordt begeleid door Souvick Datta op tabla. Souvik Datta is zowel actief binnen de klassieke Indiase muziek als binnen de crossover- en jazz muziek. Van zijn 9de tot zijn 19de levensjaar kreeg hij les van de meester-tabla speler Pandit Tanmoy Bose. Daarna bij de levende tabla-legende “Pandit Shankar Ghosh” bij wie Souvick zijn tabla skills tot op een zeer hoog level heeft weten te ontwikkelen.

Reserveren: info@ap-artevents.nl
Voorverkoopprijs €11 / avondkassa €13
OKT OKT 2017
di 17 okt / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

The Lasses & Kathryn Claire
 

di 17 okt / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Margot Limburg en Sophie ter Schure spelen al langer met zijn tweeën als The Lasses. Ze staan bekend om hun pure, tweestemmige interpretaties van Ierse ballades en folksongs. De uit Portland, Oregon afkomstige Kathryn Claire reist de hele wereld over met haar bluegrass- en folkrepertoire en wordt geprezen om haar rake vioolspel. De drie dames ontmoetten elkaar tijdens een muzieksessie in Amsterdam enb al bij die eerste keer samen spelen vlogen de vonken er vanaf en werd al gauw besloten tot een professionele samenwerking. Met hun afwisselend repertoire van opzwepende folk tunes en ontroerende Ierse en Schotse ballades weten ze ieders hart te raken.
OKT OKT 2017

Back to Blondie - Tribute
 

Frontvrouw Kitty Lanters zingt niet alleen als Debby Harry, ze kruipt in haar huid. Een show met enorm veel enthousiasme, creativiteit en plezier. De vijf zeer ervaren muzikanten van Back to Blondie brengen een ode aan de nog steeds optredende band, in sound en stijl van jaren ’70 en begin ’80.
Voor wie het even niet meer precies weet: In 1974 richtten Chris Stein en Deborah Harry de band Blondie op in New York en Andy Warhol bedenkt het uiterlijk van Debby. Nadat de band in 1978 in Europa doorbreekt met ‘Denis’ (Plastic Letters) volgen de albums ‘Parallel Lines’, ‘Eat to the beat’ en ‘Autoamerican’. Hiermee vestigt de van oorsprong punkrockband definitief haar naam en scoren ze vele wereldhits. Hits die je misschien niet meteen kan opnoemen maar die bij de eerste maten meteen ‘Oh ja, die is ook van hun’ oproepen. Je hoeft geen fan te zijn voor een absolute ‘oh ja’ avond. Back to Blondie (her)kent iedereen!
OKT OKT 2017

Route61
 

Een passende naam voor een band die, via de Blueshighway/Route61, weer terugkeert naar de roots van de blues. Uitgangspunt is authentieke blues in een moderne jas aangevuld met eigen werk. Bluesband “Route61”, bestaat uit een groep zeer ervaren muzikanten met bluesmuziek in hart en ziel met een ruime podium ervaring op festivals, grote als kleine podiums. Het repertoire bestaat uit werk van veel grote namen uit het verleden, zoals bv. John Lee Hooker, BB King, Sam’’Lighting’’ Hopkins, Mose Allison, Sonny Boy Williamson, Willy Dixon en vele anderen. Verschillende blues stijlen zijn vertegenwoordigd in het repertoire. Deze combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen authentieke blues en blues in een meer modern jasje.
OKT OKT 2017
zo 22 okt / 14.30 uur / €0.-
Kom en geniet voor nop!

Cajun Moon
Kom en geniet voor nop!  

zo 22 okt / 14.30 uur / €0
Kom en geniet voor nop!
J.J.Cale is de factor die de muzikanten van Cajun Moon bindt. Schijnbare eenvoud en ''laid back'' spelen maakten hem tot voorbeeld voor grote namen uit de popmuziek en jazz. De songs van J.J. Cale worden door Cajun Moon voorzien van eigen arrangementen. Naast het werk van J.J. Cale speelt Cajun Moon relaxte muziek die je meenemen naar het diepe zuiden van de US.
OKT OKT 2017
di 24 okt / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Op zoek naar Johan
Muziekcafé op dinsdag  

di 24 okt / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Op Zoek Naar Johan is de band rondom zanger en liedjesschrijver Martijn Kuijten. Na jaren van rondwerven door Europa en de rest van de wereld en een verleden in verschillende Engelstalige bands, begon hij in de zomer van 2011 met het schrijven van liedjes in het Nederlands. Het Nederlands werd Brabants en met een duidelijke voorliefde voor Amerikaanse folk en met een fantastische band erbij werd ‘Op Zoek Naar Johan’ geboren. Ze brengen akoestische folk en stevige country-blues songs (Brabicana) die één ding gemeen hebben: een goed verhaal!
OKT OKT 2017
do 26 okt / 20.30 uur / €15.-
Serie Vlakke Vloer
Bestel tickets

De man is lam
I.s.m. Parkstad Limburg Theater  

do 26 okt / 20.30 uur / €15
Serie Vlakke Vloer Bestel tickets
Echte mannen huilen niet, trotseren sneeuwstormen, maken vuur en plakken banden. Maar tegelijk wordt er ook verwacht dat ze mee snikken met Grey’s Anatomy, kaarsjes aansteken en de gezinstaken evenwichtig oppakken. Het valt kortom niet mee om man te zijn in onze huidige sterk vervrouwelijkte maatschappij, vol tegenstijdige verwachtingen. De Man verkeert in crisis!
Lucas De Man (creator en tv-presentator), Ahmet Polat (fotograaf en filmmaker) en Rashif El Kaoui (audiovisueel kunstenaar) luiden uit naam van alle mannen de noodklok en trekken, op zoek naar antwoorden, gezamenlijk op onderzoek uit. Wat betekent het vandaag de dag om man te zijn?

Kaarten uitsluitend via www.parkstadlimburgtheaters.nl of 045-5716607
OKT OKT 2017

Tribute to Johnny Cash – Church of Cash (USA)
 

Voor de derde keer presenteert Ap Art Events "Church of Cash (USA) " in het Cultuurhuis Heerlen. Zij worden dermate goed ontvangen dat we ook deze tour weer graag aansluiten. Deze band kan gerekend worden tot één van de allerbeste Cash Tribute bands momenteel in de USA.
Velen zijn geroepen, maar weinig uitverkoren om The Man in Black te morgen vertolken. Church of Cash schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun Recordings’ rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American Recordings reeks. Ook het showmanship van The Man in Black is terug te vinden op het podium bij deze heren. Luister naar de band en je krijgt de rillingen over je hele lijf!

Reserveren: info@ap-artevents.nl
Voorverkoopprijs €11 / avondkassa €13
OKT OKT 2017

Ton Engels
CD presentatie Herfstkampioen  

Het is wel Herfst… maar je bent toch maar mooi Kampioen! zo typeert Ton Engels de titel van zijn 6e CD die vanmiddag wordt gepresenteerd. Sta met hem stil ‘langs de koers van het leven’ en beschouw samen met hem ‘de mooie dingen nabij het huis’, ‘de hypes en mode-tics’, ‘het verlies van vrienden’ of ‘de euforie van een betoverend Canada’. Ton verwoord het als geen ander in dit bijzondere liedjesprogramma. Hij zet ‘de koers van het leven’ af en toe stil, laat de deelnemers nadenken over de waanzin van de wereld en dan weer de blijheid en de eenvoud ervan. Ton heeft een bijzondere kijk die stemt tot nadenken en verdieping. Dat lukte hem zelfs als gast van het carnavalscabaret Hinge Gen Hergod’s Vot 2017 waar hij een indrukwekkend contrast opriep tussen hilariteit en ontroering. Het publiek was unaniem enthousiast. Nu dus in het teken van de nieuwe CD, vanmiddag live gespeeld door ‘de wielrenners van de buitencategorie’: Zang en gitaar Ton Engels, op bas Eric Coenen, op drums Arthur Lijten en op toetsen Mike Roelofs.
OKT OKT 2017
di 31 okt / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Verbraak & van Bijnen
Muziekcafé op dinsdag  

di 31 okt / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Zin om te New Orleans-en, te genieten van een eenzame Mariachi-trompetteur, de ritmesectie van een draai-urgel, een creamy sousafoon en wilde dobro- en banjogeluiden..? Multi-instrumentalisten Joost Verbraak en Jan van Bijnen (Freek de Jonge, Margriet Eshuijs, Rob de Nijs, Ralph de Jongh Band) zetten komend voorjaar de podia op hun kop met een uitgekiende mix van blues, New Orleans en bluegrassmuziek. De debuut-CD “2nd Line City” is een opwarmertje met fijne covers en een enkel eigen liedje. De 2e CD, die al volop in de maak is, zal louter eigen materiaal bevatten.
Muzikale referenties: Ry Cooder, Dr. John, Willie Nelson, Louis Armstrong.
NOV NOV 2017

Avanti Avanti AFGELAST
Theatergroep KUVRI  

Door omstandigheden gaat deze voorstelling helaas niet door. Wel zal deze voorstelling in 2018 als nog in Cultuurhuis Heerlen te bewonderen zijn. Hou ons programma en de website van Theatergroep KUVRI dus in de gaten!

De rustige, romantische vakantiesfeer in een hotel aan de zonovergoten Italiaanse Rivièra wordt verstoord door de komst van Betsy Quadvlieg, een dominante vrouw die al spoedig de touwtjes in handen neemt in het hotel, en haar timide zus Lenie Reulen. Betsy wil met spelletjes en andere gemeenschappelijke activiteiten de gasten gaan bezighouden. Dit wordt echter door niemand op prijs gesteld. Een voormalig legerofficier en zijn vrouw hebben hun terugvlucht gemist; de Italiaanse hotelmanager houdt meer van vrouwen dan van managen; de stagiaire brengt hoofden op hol en de reisleider? De reisleider lijdt. De aaneenrijging van misverstanden zorgt voor veel vermaak. Avanti Avanti!

Auteur: Derek Benfield (oorspronkelijke titel: Fish out of water).
Vertaling: Nicolet Steemers.
Bewerking en regie: Erik Derikx.
NOV NOV 2017

Gene Taylor
 

De Blueslegende Gene Taylor speelt sinds 1962 piano en reeds als zestienjarige jongen trad hij in Los Angeles op samen met zwaargewichten als Big Joe Turner, T-Bone Walker, Pee Wee Crayton en Lowell Fulson. Zijn discografie bevat ruim 40 albums die hij opnam met zijn vaste bands of als gast bij oa. Charlie Musselwhite, Doug Sahm, Junior Watson en John Hammond. Ook is hij te horen op de legendarische live-plaat King King van The Red Devils. Gene Taylor maakte deel uit van Canned Heat, The Blasters en de bands van Kim Wilson en James Harman. Maar meest bekend is hij als lid van The Fabulous Thunderbirds.
NOV NOV 2017

Avanti Avanti! AFGELAST
Theatergroep KUVRI  

Door omstandigheden gaat deze voorstelling helaas niet door. Wel zal deze voorstelling in 2018 als nog in Cultuurhuis Heerlen te bewonderen zijn. Hou ons programma en de website van Theatergroep KUVRI dus in de gaten!

De rustige, romantische vakantiesfeer in een hotel aan de zonovergoten Italiaanse Rivièra wordt verstoord door de komst van Betsy Quadvlieg, een dominante vrouw die al spoedig de touwtjes in handen neemt in het hotel, en haar timide zus Lenie Reulen. Betsy wil met spelletjes en andere gemeenschappelijke activiteiten de gasten gaan bezighouden. Dit wordt echter door niemand op prijs gesteld. Een voormalig legerofficier en zijn vrouw hebben hun terugvlucht gemist; de Italiaanse hotelmanager houdt meer van vrouwen dan van managen; de stagiaire brengt hoofden op hol en de reisleider? De reisleider lijdt. De aaneenrijging van misverstanden zorgt voor veel vermaak. Avanti Avanti!

Auteur: Derek Benfield (oorspronkelijke titel: Fish out of water).
Vertaling: Nicolet Steemers.
Bewerking en regie: Erik Derikx.
NOV NOV 2017
di 7 nov / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Jimmy Duchateau
Muziekcafé op dinsdag  

di 7 nov / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Jimmy Duchateau maakt eerlijke muziek, recht uit het hart. Pop in een swingende mix van pop, soul en folk. Met zijn gitaar en zijn warme stem verovert hij de harten van zijn publiek. Soms in kleine setting, dan weer met een volledige band, maar altijd in optredens waar het plezier van afspat.Hij stond al voor grote zalen en won de Benelux-finale van de grote bandwedstrijd Emergenza (als Jimmy Dee), reisde naar Australië en Azië en lanceerde onlangs de single ‘Give it a go’. Het debuutalbum ‘Two shots of love’ is de volgende halte op zijn muzikale reis. Jimmy was ook, met veel succes, muzikaal te gast in het Cultuurhuis tijdens de 1ste Southern Roots Night.
NOV NOV 2017
do 9 nov / 20.30 uur / €19.-
Serie Vlakke Vloer
Bestel tickets

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal - Hotel Victoria
Serie vlakke vloer i.s.m. Parkstad Limburg Theater  

do 9 nov / 20.30 uur / €19
Serie Vlakke Vloer Bestel tickets
In Hotel Victoria vertellen Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal over hun reizen en tournees over de hele wereld. Met bestaande en nieuwe, gecomponeerde muziekstukken brengen deze twee muzikanten in het Cultuurhuis een programma vol prachtige Argentijnse folkloremuziek.
In het fameuze Gran Hotel Victoria te Buenos Aires zochten musici en artiesten hun fortuin in de metropool die toen nog aan de vooravond stond van de grote tangorage die de wereld zou betoveren. Dit theaterconcert en het gelijknamige album Hotel Victoria hebben hun naam te danken aan de tango Hotel Victoria (1906) van pianist Feliciano Latasa, geïnspireerd op het fameuze Gran Hotel Victoria te Buenos Aires. Dit roemruchte hotel was de ontmoetingsplaats van veel musici en artiesten. Zij zochten hun fortuin in de metropool die aan de vooravond stond van de grote tangorage, die de wereld zou betoveren.

Kaarten uitsluitend via www.parkstadlimburgtheaters.nl of 045-5716607
Foto: Rob Becker
NOV NOV 2017
vr 10 nov / 20.30 uur / €15.-
Serie Vlakke Vloer
Bestel tickets

As the World Tsjechov
Vlakke Vloer Serie i.s.m. Parkstad Limburg Theater  

vr 10 nov / 20.30 uur / €15
Serie Vlakke Vloer Bestel tickets
Een geestige mix tussen Tsjechov en nu. Toneel is absoluut niet saai en stoffig! Dit bewijst Alink&Plukaard maar weer. Het jonge duo laat een breed publiek kennis maken met het werk van bekende schrijvers als Molière, Tsjechov en Edward Albee, en vermengt dat met een gros aan eigentijdse scènes en anekdotes uit hun eigen leven. Zo ook in As the world Tsjechov; een cabareteske, persoonlijke en humoristische voorstelling, die vorig seizoen al hoge ogen gooide bij publiek en pers. Een intiem portret van twee zoekende, jonge mensen die overlopen van ambitie en idealen, maar daarmee het gevaar lopen om de realiteit niet onder ogen te komen.

Kaarten uitsluitend via www.parkstadlimburgtheaters.nl of 045-5716607
NOV NOV 2017

Avanti Avanti! AFGELAST
Theatergroep Kuvri  

Door omstandigheden gaat deze voorstelling helaas niet door. Wel zal deze voorstelling in 2018 als nog in Cultuurhuis Heerlen te bewonderen zijn. Hou ons programma en de website van Theatergroep KUVRI dus in de gaten!

De rustige, romantische vakantiesfeer in een hotel aan de zonovergoten Italiaanse Rivièra wordt verstoord door de komst van Betsy Quadvlieg, een dominante vrouw die al spoedig de touwtjes in handen neemt in het hotel, en haar timide zus Lenie Reulen. Betsy wil met spelletjes en andere gemeenschappelijke activiteiten de gasten gaan bezighouden. Dit wordt echter door niemand op prijs gesteld. Een voormalig legerofficier en zijn vrouw hebben hun terugvlucht gemist; de Italiaanse hotelmanager houdt meer van vrouwen dan van managen; de stagiaire brengt hoofden op hol en de reisleider? De reisleider lijdt. De aaneenrijging van misverstanden zorgt voor veel vermaak. Avanti Avanti!

Auteur: Derek Benfield (oorspronkelijke titel: Fish out of water).
Vertaling: Nicolet Steemers.
Bewerking en regie: Erik Derikx.
NOV NOV 2017

Avanti Avanti! AFGELAST
Theatergroep KUVRI  

Door omstandigheden gaat deze voorstelling helaas niet door. Wel zal deze voorstelling in 2018 als nog in Cultuurhuis Heerlen te bewonderen zijn. Hou ons programma en de website van Theatergroep KUVRI dus in de gaten!

rustige, romantische vakantiesfeer in een hotel aan de zonovergoten Italiaanse Rivièra wordt verstoord door de komst van Betsy Quadvlieg, een dominante vrouw die al spoedig de touwtjes in handen neemt in het hotel, en haar timide zus Lenie Reulen. Betsy wil met spelletjes en andere gemeenschappelijke activiteiten de gasten gaan bezighouden. Dit wordt echter door niemand op prijs gesteld. Een voormalig legerofficier en zijn vrouw hebben hun terugvlucht gemist; de Italiaanse hotelmanager houdt meer van vrouwen dan van managen; de stagiaire brengt hoofden op hol en de reisleider? De reisleider lijdt. De aaneenrijging van misverstanden zorgt voor veel vermaak. Avanti Avanti!

Auteur: Derek Benfield (oorspronkelijke titel: Fish out of water).
Vertaling: Nicolet Steemers.
Bewerking en regie: Erik Derikx.
NOV NOV 2017
di 14 nov / 20.30 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Rick Derman
Muziekcafé op dinsdag  

di 14 nov / 20.30 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Deze week in Muziekcafé op dinsdag de Amerikaanse Singer Songwriter en gitarist Rick Derman. Sinds 1995 werkt Derman als muzikant door heel Europa en gaf inmiddels meer dan 1.200 concerten, in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Zijn programma bestaat uit covers uit de jaren ‘50 t/m ‘90 en eigen materiaal. Het eigen materiaal van Derman wordt beschreven als melodieuze Rocknummers beïnvloed door Indie en Britpop. Rick Derman nam eerder al nummers op in New York met Rick Derringer en bandleden van Joe Cocker, Meatloaf, Johnny Winter en Grave Slick.
NOV NOV 2017

DE AANBOUW (try-out cabaret/muziektheater)
 

Miriam heeft er een. Carla wil er een. Noodzaak, vindt Miriam. Noodzaak, vindt Carla. Vindt Miriam niet. In DE AANBOUW komt alles langs. Vrijwilligers, mantelzorgers, stichtingen, serviceclubs, care- en contactclowns. Koffie en oliebollen, man en kind, liefde en dood. En een fruitige jonge gitarist.
Een programma met grappen, karakters, muziek, toneel en poëzie in overvloed.
Kom erin, want hij staat er nu toch. Aan DE AANBOUW verander je niks meer. Miriam Wijnen won de persoonlijkheidsprijs Groninger studenten cabaretfestival, schrijft, regisseert en zingt. Carla en Miriam wonnen samen de Pythische spelen, het Limburgse cabaretfestival, stonden in de finale van Cameretten en maken theater op maat. Sjors van der Mark studeerde af als Master aan Conservatorium Tilburg en speelt in verschillende formaties.

Kaarten zijn te reserveren via info@cultuurhuisheerlen.nl of 045-5612121
NOV NOV 2017
vr 17 nov / 20.00 uur / €5.-
Heerlen Jazz Presenteert
Bestel tickets

YOUNG JAZZ NIGHT 2017 met presentatie Eujazz Young Talent Award
Heerlen Jazz presenteert  

vr 17 nov / 20.00 uur / €5
Heerlen Jazz Presenteert Bestel tickets
Jonge jazzmuzikanten staan deze avond centraal. Er zijn optredens van The SLIMVitzkids en andere jazzcombo´s. Om deze talentvolle muzikanten nog beter te laten klinken geven gerenommeerde jazzmusici vandaag workshops en kunt u het resultaat vanavond beluisteren. Workshopleiders/gastsolisten zijn bij ter perse gaan van dit overzicht nog niet bekend. Hoogtepunt vormt de de Eujazz Young Talent Award. Afsluiting is een muzikale reunie zijn van De VitzSeniors. Alles onder voorbehoud.

Foto Dave Vreuls, winnaar eujazz Young Talent Award 2016
i.s.m SLIM, Heerlen Jazzt ,Cultuurhuis Heerlen, Pro2, en SCHUNCK* .
NOV NOV 2017

Paranormale Show
met Leroy van Loorbeek  

Leroy van Loorbeek kwam al van kind af aan met het Paranormale in aanraking. Hij is dus ook met “de helm op” geboren. Bepaalde dingen zag en voelde hij meer dan andere mensen. Ook is Leroy in staat om in contact te treden met de Gene Zijde. Al heel wat jaartjes loopt hij mee op paranormale beurzen waar hij mooie consulten en verbluffende lezingen heeft mogen geven. Mis het niet! Het grote spiritueel event op zaterdag 18 november. Een paranormale liveshow door Medium Leroy van Loorbeek, bekend van ‘Het Zesde Zintuig’ van RTL 4! U bent van harte welkom en laat u verbazen!!!
Bestel uw Toegangskaarten op www.debronn.nl of bel naar 06-53756608
NOV NOV 2017
zo 19 nov / 13.00 uur / €5.-
Heerlen Jazz Presenteert
Bestel tickets

SLIM Bigband Dag
 

zo 19 nov / 13.00 uur / €5
Heerlen Jazz Presenteert Bestel tickets
Deze middag kunt u naar swingende bigbandsounds luisteren van Regionale en Euregionale Bigbands. Hoogtepunt van deze bigband dag vormt een concert een jubileum bijdrage, waarover later meer. Tijdens de Big Band Dag vindt een unieke ontmoeting plaats tussen professionals en amateurs, tussen musici en publiek. In de ochtend zijn er workshops. Het concert programma begint om 13.00 uur. De Big Band Dag is een samenwerkingsproject van SLIM, Heerlen Jazzt, Cultuurhuis Heerlen, Pro2 en SCHUNCK* .
NOV NOV 2017

Deel je verhaal
 

Deel Je Verhaal wil laten zien dat zo iets ‘eenvoudigs’ als openheid een wereld kan veranderen. Want juist in tijden van crisis/ uitdagingen blijkt dat de kracht van mensen naar boven komt. Wat helpt jou of wat heeft jou geholpen deze periode? Hoe ga je om met deze situatie? Of welke oplossingen heb jij gevonden voor de grootste uitdagingen in je leven? Welke dromen heb je en wat doe je daarmee? En hoe was of is het om je droom waar te maken? Deel Je Verhaal biedt een platform om jouw verhaal te delen. Want soms is het ‘delen’ al voldoende om nieuwe inzichten te krijgen of te geven.

Entree naar draagkracht
NOV NOV 2017
di 21 nov / 20.30 uur / €7,50
Heerlen Jazz Presenteert
Bestel tickets

Amina Figarova New York Sextet in Europa
Heerlen Jazz presenteert  

di 21 nov / 20.30 uur / €7.5
Heerlen Jazz Presenteert Bestel tickets
Amina Figarova is een Azerbeidzjaans pianiste en componiste. Zij heeft zowel een klassieke als een jazz opleiding genoten aan de conservatoria van Bakoe, Rotterdam en Boston. Samen met haar echtgenoot en multifluitist Bart Platteau arrangeert ze haar composities voor het sextet waarmee ze over de hele wereld optreden. Haar composities ontvouwen zich als een sterk persoonlijke, intens gekleurde en vol zelfvertrouwen voortgestuwde soundtrack. Als jazzpianiste ontwikkelde ze een smaakvolle, verfijnde en lyrische stijl. Haar werk is aangrijpend en kunstzinnig maar mist evenmin de soms indringende bigcityblues.

Amina Figarova (piano), Wayne Escoffery (tenorsax), Alex Pope Norris (trumpet), Bart Platteau (flutes), Luques Curtis (bass) en Darrell Green (drums).
Photo credits: Emmanual Mohlamme
NOV NOV 2017

THE DINNER danstheater in het theatercafé
 

Vier vrouwen ontmoeten elkaar na een lange tijd weer tijdens een diner. Ze hebben elkaar veel te vertellen, dit doen ze doormiddel van dans. De choreografie is ontwikkeld door choreograaf Annalisa Derossi. Vier dansers vertellen kleine en grote persoonlijke verhalen, dromen en verlangens van vroeger en nu, gebracht met individuele bewegingen die samenkomen. Door te bewegen met elkaar worden overeenkomsten en verschillen uit het dagelijkse leven zichtbaar: zo ontwikkelen er zich momenten die onder je huid kruipen, omdat ze ons allemaal raken. Na het stuk is er voor het publiek de gelegenheid om samen te eten met de danser in gesprek te gaan.

Entree: vvk €12,50 / avondkassa €14,00 inclusief hapjes en 1 consumptie.
NOV NOV 2017

C-Blues
Aanrader  

Schrijf 25 november maar alvast in je agenda, want ook dit jaar organiseren wij weer C-Blues! Op het moment wordt er hard gewerkt aan de programmering voor deze 7de editie. Uiteraard is John Hendrix (L1) ook weer van de partij. Het wordt weer een avond vol Bluesmuziek van lokale, nationale en internationale bands. Genieten dus! Hou onze website, facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten voor het volledige programma.

Entree: vvk €15 / avondkassa €17,50
NOV NOV 2017
di 28 nov / 20.00 uur / €9.-
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Wild Honey
Muziekcafé op dinsdag  

di 28 nov / 20.00 uur / €9
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Het nieuwe roots-project uit Zuid-Limburg samengesteld door René Bijlmakers met 7 bandleden van o.a. Holy Cheese en Danville Train. Ga er maar 's lekker voor zitten vanavond. Fijn geselecteerde songs met eigenzinnige uitvoeringen op veel verschillende instrumenten en met aandacht voor de zang. Billie Holiday en Levon Helm bijvoorbeeld, maar ook Portishead, Ryan Adams en Trixie Whitley worden geëerd vanavond.
DEC DEC 2017

Wordt verwacht in Cultuurhuis Heerlen voor december 2017 & januari 2018:
 

Vr 1 dec Rockabilly Night
Rock ‘n Roll, Rockabilly en Surf met The Rumble Rousers & Hot Rod Riot. Pile your hair up high, put on your petticoat and dancin shoes to Rock this Town!

Za 2 dec Supernatural plays Santana
De Duitse band “Supernatural” zal de Santana liefhebber vanavond trakteren op een puik concert tijdens welke alle Santana klassiekers de revue gaan passeren.

Vr 8 dec Tribute Everly-brothers tribute
The Wieners is Nederlands meest spelende rock'n'roll-trio. Met deze Everly Tribute-show: All I Have To Is Dream, Cathy's Clown, Bye Bye Love, Bird Dog... Het klinkt allemaal alsof Don en Phil vlak voor je neus optreden.

Di 12 dec Muziekcafé met Bolton & Jenninga
Bolton & Jeninga zorgen voor een avond vol sfeervolle muziek: Ballads and Blues, luisteren, genieten en swingen.

Za 15 dec Sjonnie & Anita presenteren!
Sjonnie & Anita zijn altijd op zoek naar net dat bandje of die artiest die het naar hun mening wel eens kan gaan maken in de harde (pop)muziekwereld, wie zullen ze vanavond aan Heerlen presenteren?

Do 21 dec Jazz special ‘Christmas’
Stichting Heerlen Jazz presenteert een sweervolle muzikale avond met een feestelijk tintje!

Za 13 jan Snowpop!
Terug van weggeweest ons eigen winterfestival: Snowpop!

Zo 28 januari Frans Pollux - DIEK 20 JAOR LEEDJES
Van Hald mich ens vas tot Goojemorge maedje, van Neet oét Lottum tot Springsteen: twintig jaar Pollux in één avond.

Reserveren voor deze voorstellingen is mogelijk vanaf 1 november per e-mail, telefonisch. Ook de online ticketsale zal in die periode voor deze voorstellingen van start gaan.
DEC DEC 2017

Rockabilly Riot Night
Rock ‘n Roll, Rockabilly en Surf met The Rumble Rousers & Hot Rod Riot  

2 Live bands op het podium en lekkere plaatjes tussendoor dat is de Rocakbilly Riot Night in het Cultuurhuis! Op 1 december spelen The Rumble Rousers en Hot Rod Riot. Beide bands zijn bewapend met Double Bass (contrabas), drumkit, gitaar en 3 stemmen. Let’s have a riot!

The Rumble Rousers
Rock ’n Roll met een repertoire dat bol staat van de geweldige hits van weleer. Een feest van herkenning voor iedere liefhebber! The Rumble Rousers zijn; Arjan – Gitaar en zang, John – Contrabas en achtergrondzang en Wilfred op drums. Met de beste Rock ’n Roll, Rockabilly en Surf hits brengen zij twee verassend veelzijdige sets.

Hot Rod Riot
Rockabilly, rock ’n roll trio dat vol vuur in een Stray Cat achtige setting op het podium staat. Hot Rod Riot bestaat uit Daan Breikers op double bass, Mat Meijers achter zijn staande drumkit en Mark Tielemans op gitaar. Samen brengen zij deze avond een set met zeer herkenbare songs die op hoog tempo, rauw en intens de revue passeren. Pile your hair up high, put on your petticoat and dancin shoes to Rock this Town!
DEC DEC 2017
vr 8 dec / 20.15 uur / €12,50
WONNA presenteert
Bestel tickets

The Wieners & Friends play The Everly Brothers
WONNA presenteert  

vr 8 dec / 20.15 uur / €12.5
WONNA presenteert Bestel tickets
Dé Nederlandse rock’n’roll tributeband brengt een eerbetoon aan The Everly Brothers!
Wake Up Little Susie, Bye Bye Love, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar ook minder voor de hand liggende juweeltjes worden gespeeld met hoorbaar veel liefde voor het origineel.

Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen, over de carrière van de Everly’s, het ontstaan van de nummers en de gebruikte opnametechnieken. Speciaal voor deze show worden als 'Friends' The Reno Brothers uitgenodigd om een muzikale bijdrage leveren. The Wieners waren met hun show ook in Engeland, België, Duitsland en Denemarken te zien. Ze traden op bij De Wereld Draait Door en brachten een Everly Brothers tribute-album uit, genaamd Bird Dogs.

Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… Een ode aan de Koningen Van De Samenzang in een twee uur durende theatervoorstelling!

Avondkassa: €12,50 | voorverkoop: €10
Voorstelling in de theaterzaal + pauze en afterparty in het Theatercafé!
JAN JAN 2018

Frans Pollux - Diek 20 Jaor Leedjes
Van ‘Hald mich ens vas’ tot Springsteen in het Limburgs  

Dik twintig jaar staat Venlonaar Frans Pollux (1977) met een gitaar op de bühne. In die tijd schreef hij zo’n 250 liedjes en werkte mee aan meer dan 25 albums. Zijn speciale jubileumvoorstelling zorgde eerder voor meerdere uitverkochte zalen in de schouwburg in zijn thuisstad. Nu trekt hij met zijn rijk gevulde muzikale rugzak langs theaters en grijpt er elke avond lukraak liedjes uit. Sommige klinken vertrouwd, andere krijgen een nieuwe vorm, mede dankzij de magie van twee topmuzikanten: snarenvirtuoos BJ Baartmans en toetsenfreak Rob Geboers. Pollux zelf verbindt zijn liedjes met kleine verhalen over grote zaken. Van Hald mich ens vas tot Goojemorge maedje, van Neet oét Lottum tot Springsteen: twintig jaar Pollux in één avond.

Triobezetting:
Frans Pollux: zang, gitaar
BJ Baartmans: gitaar
Rob Geboers: toetsen

Kaarten voor deze voorstelling kosten in de voorverkoop €12,50, €14,50 aan de avondkassa.

Deze voorstelling wordt u mede aangeboden door Ap-Art Events.