DEC DEC 2022

Opening Gilde Plus
Gilde Plus komt naar Heerlen  

GILDE PLUS AANPAK

Samenwerken en leren van elkaars kwaliteiten. Dat is het idee achter Gilde Plus, een moderne variant van de middeleeuwse gilden. Nieuw is dat Gilde Plus zich niet beperkt tot een enkel vak of ambacht maar verschillende disciplines samenbrengt. Het delen van kennis en ervaring geeft kruisbestuiving, waardoor deelnemers op nieuwe ideeën komen en samen projecten anders kunnen uitwerken en leren aanpakken. Zo ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden en netwerken. En andere oplossingen dan gebruikelijk.

Vanuit twee locaties - Cultuurhuis Heerlen en de Butting Inn- gaat Gilde Plus aan de slag in Heerlen. In twee ontmoetingscentra midden in woonwijken dichtbij bewoners. Met alle denkbare voorzieningen: van verse koffie en wifi tot werk en vergaderplekken waar ondernemende leergierige mensen elkaar kunnen ontmoeten. Om samen kennis te maken en aan de slag te gaan met maatschappelijke opgaven of betaalde opdrachten. Gericht op het versterken en aanvullen van elkaar qua werk en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Voor Cultuurhuis Heerlen en Butting Inn is Gilde Plus een waardevolle aanvulling op het aanbod. Of zoals Petra Pijls van Cultuurhuis Heerlen zegt: “Alles is er, de verwarming draait toch en de deur staat open, bij wijze van spreken dan” Giesela Mols vult aan: “We stimuleren ontmoetingen, hoe diverser hoe beter, Gilde Plus past hier prima bij.”

Gilde Plus richt zich op werk in de volle breedte. We beginnen met het in kaart brengen van elkaars kwaliteiten: expertise, kennis, kunde, netwerken, ervaringen en vooral ook passies.

PROGRAMMA:
Welkomswoord Door Jacques Giesbertz (Initiatiefnemer)
Opening door wethouder (wordt nog bekendgemaakt)
Luc Peters Leren en werken tussen de mensen
Stadsregio Parkstad Limburg Hoe werkt het programma Sociaal-economische structuurversterking
Een kennismaking De werkers aan het woord… en ons aanbod


Gilde Plus is een praktisch antwoord op verschillende maatschappelijke vraagstukken. We zorgen samen voor:
• meer betaald werk voor werkzoekenden
• een broedplaats/kraamkamer voor sociale innovatie en nieuwe concepten
• een professionele en betaalbare werkomgeving waar ondernemende mensen elkaar daadwerkelijk ontmoeten

MEER WETEN OVER GILDE PLUS?

Kijk op www.gildeplus.nl, laat je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking: info@gildeplus.nl of 06 48336765.

NB: de werkplekken van Gilde Plus zijn ook bedoeld voor medewerkers van maatschappelijk werk, gemeente of andere (overheids)organisaties. Voor iedereen met behoefte en belangstelling voor ontmoeting en nieuwe vormen van samen werken en leren.

Aanmelden voor de opening kan door te mailen naar: info@cultuurhuisheerlen.nl of te bellen naar 045 561 2121

Zien we je dan?
DEC DEC 2022

Festival d'Accordeon
editie 2  

Festival d’Accordéon, een middag voor iedereen met de meest heerlijke accordeon muziek. Herrineringen ophalen, meezingen, mee genieten, kippenvel!

Na een geslaagde eerste editie in november 2021, doen wij deze middag graag nogmaals over.

Met Jan Zaad en Roger Moreno!

Roger Moreno:
Roger Moreno is een muzikant en componist van internationale allure. Hij is zeer veelzijdig en voelt zich in een verscheidenheid van muziek-stijlen thuis.
Zigeunermuziek, jazz, folk, tangos, valse musette, Weense Wals en operette, etc ....Talloze optredens op TV, radio en festivals in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken en Polen hebben reeds zijn reputatie bevestigd. Getuige zijn verschillende CD's met diverse internationale formaties.

Online via ticketlink: €7,50
via mail of telefoon reserveren €7,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
DEC DEC 2022

Finale Comedy Festival Zuid-Limburg 2022
Cultuurhuis Heerlen  

Na 4 voorrondes wordt bekend wie HET comedy talent is.

Bij deze de finalisten van het comedy festival Zuid Limburg 2022
Arian Compen
Els Degryse
Stamatios Doulis
Bruno Bittoun
Frank Schafer
Dennis den Uijl
Rida Abouhayan
Tim Loobuyck
Berend Koen Brouwer

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
DEC DEC 2022

MK de Manvan - Gek van Paarden (Reprise)
Paardencabaret  

Paardenliefhebbers! Omdat het zo vreselijk leuk was in het Cultuurhuis Heerlen komt MKdeManvan nog één keer terug om de voorstelling Gék van paarden te spelen en wel op 9 december 2022!

MK de Manvan brengt een nieuw genre: paardencabaret. Op het podium vertelt hij droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn hippische vrouw.

Jacques 's Ancona in Dagblad van het Noorden:
MK heeft hetgeen hem overkwam met gepaste afstandelijkheid in taalgebruik geestig benaderd. Bovendien weet hij grappen onderkoeld en met ironie knap te brengen, zonder in voor de hand liggende woordspelingen uit de sector 'paard' te belanden.

Online via ticketlink: €12,50
via mail of telefoon reserveren €12,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
DEC DEC 2022

Dolce Vita
Kerstsfeer  

Na het eerste zeer succesvolle optreden in het Cultuurhuis, zijn we apentrots om Dolce Vita weer te mogen aanbevelen, deze keer in
Kerstsfeer.

Dolce Vita, Italiaans voor “Het goede leven” en daar hoort mooie muziek bij. Jetty Lambriks (zang) en Jan Ruijters (sax en klarinet) ontmoetten elkaar per toeval en ontdekten dat ze dezelfde passie deelden. Met muziek uit Zuid Europa, Engeland , Duitsland en Nederland willen ze jullie
graag kennis laten maken met hun gezamenlijke liefde voor nostalgische muziek die iedereen laat wegdromen naar vervlogen tijden.

Een heerlijke middag voor iedereen en zeker voor de oudere-jongeren, glaasje wijn met vrienden, misschien wel voetjes van de vloer!

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
DEC DEC 2022
do 15 dec / 20.30 uur / €8,50
Cultuurhuis Heerlen, Heerlen Jazz en SLIM presenteren / Limbo Jazz Express
Bestel tickets

A Jazzy Christmas
Limbo Jazz Express  

do 15 dec / 20.30 uur / €8.5
Cultuurhuis Heerlen, Heerlen Jazz en SLIM presenteren / Limbo Jazz Express Bestel tickets
Op de valreep kon de editie van 2020 en 2021 helaas niet doorgaan. Dit jaar gaan we dat dan ook dubbel en dik inhalen. Met die heerlijke sfeervolle Jazzy kerst Standards komen wij vandaag gelukkig weer echt samen in het vertrouwde kerstgevoel. De bekende melodieën uit oudere tijden laten de mooie kerst herinneringen boven komen en brengen ons in die warme winterse sfeer zo vlak voor de kerst.

Net als vorige jaren, viert de band dit jaar weer graag even de Kerst met jou! Op deze manier hopen wij ons vertrouwde publiek de mogelijkheid te geven de kerstliefde met ons te delen. En uiteraard met Angelique van Schendel (zang), Johan de Haan (piano en zang), Jo Didderen (contrabas), Bart Oostindie (gitaar) en Geert Roelofs (drums)

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door SLIM (Stichting Limburgse Geïmproviseerde Muziek) en Stichting Heerlen Jazz.

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
DEC DEC 2022

'We're Still Here'
Hans Gadiot & friends  

Bij ons vorige kerstconcert hier in het Cultuurhuis in 2019 was het laatste lied: “When will we meet again”. Wie had kunnen bedenken dat het zo lang kon duren voordat we weer een Kerstconcert zouden kunnen geven.

Maar het gaat gebeuren en we hebben er zin in!

Het wordt weer een sfeervolle avond met een gevarieerd programma met medewerking van Fizz ( het koor van Angelique van Schendel ) en de band ( Pieter Vermeulen, Anton Masius, Rudy Masius ). Verder een aantal gastoptredens van Veerle Masius en Jana Willekes.

Alvast een voorproefje voor deze avond: Hans Gadiot met 'Hope, faith and you': https://www.youtube.com/watch?v=9-__4EXoOtg />

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
JAN JAN 2023

Caffeine Mountain
 

Samengekomen door een voorliefde voor de legendes van weleer maakt Caffeine Mountain covers van grootheden zoals Neil Young, J.J. Cale en van Morrison. Ook een jongere generatie artiesten wordt vertegenwoordigd. Zo komen artiesten als en in de stijl van Ben Harper en Glen Hansard zeker in het rijtje favorieten voor. Door de bescheiden bezetting worden de nummers vaak ingetogener dan het origineel gebracht. Vanwege de muzikaal gezien wat getrimde nummers ligt de nadruk op sfeer en feeling. Een soepel en warm geheel, waar de aandacht voor de muziek centraal staat.

Bezetting:
Paul van Laar – Basgitaar; toetsen
Jules van Laar – Drums
Femke Verheijden – Vocals; toetsen
Sjoerd Bijlmakers – Vocals; gitaar

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)


JAN JAN 2023

Yesterday
Nieuwjaarsborrel  

De traditionele ‘Nieuwjaars borrel’ met Yesterday! Yesterday is een enthousiaste band die “back to memory lane” weer helemaal waar maakt. De band heeft net als hun grote schare aan fans hun hart verpand aan de populaire muziek uit de jaren 60 en 70. het repertoire bestaat dan ook grotendeels uit deze periode.

Alle bekende hits uit die tijd, zoals die van de Beatles, de Stones, Creedence Clearwater Revival, Elvis, de Shadows en noem maar op, komen tijdens deze Yesterday fan-dag voorbij. Oldies worden weer tot leven gebracht en Yesterday staat dan ook garant voor een middag met nostalgische en herkenbare muziek.

GRATIS ENTREE!

Wilt u zeker zijn van een plekje, RESERVEER dan door te mailen naar info@cultuurhuisheerlen.nl of bel naar 045 561 2121!

JAN JAN 2023

Humor in Heerlen
Eerste editie van 2023!  

Humor in Heerlen is een comedy evenement dat maandelijks plaats vindt in en samen met Cultuurhuis Heerlen. Op zo'n avond krijgt u 4 tot 5 comedians te zien. Dit is een mix van jong en oud, startende talenten en de ervaren comedian uit heel Nederland en België. Humor in Heerlen is een gezellige avond uit, alleen, met zijn tweeën of met vrienden, om heerlijk te lachen.


Onze headliner is dit queen of comedy Kristel Zweers (oa bekend van de Lama’s), aanstormende talenten Wim Melching, Bram Kelchterman en Florian Conrads.

En er zal nog een ijzersterke comedian, de line up komen aanvullen!

MC van deze avond is mede organisator en comedian Arjan Evertz

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
JAN JAN 2023

Company4U
Gezellig dansen en meezingen in Cultuurhuis Heerlen!  

Geniet van de bekende hits vanaf 1960 tot nu met COMPANY4U!

Een 5-mans band met een grote variatie in sound en repertoire.

Een mix van Rock, Soul, Blues, Country en Oldies.

In het repertoire o.a. nummers van: The Eagles, Santana, Guns ‘N Roses, JJ Cale, The Temptations, the Blues Brothers en nog veel meer!

Save the date!

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
JAN JAN 2023

NightOwl
 

We hebben er lang op moeten wachten, maar op Zondag 15 januari 2023 is er eindelijke weer een optreden van NightOwl waar wij jullie graag voor willen uitnodigen.

Sinds 2015 treedt NightOwl jaarlijks op in Cultuurhuis Heerlen. Je bent van harte welkom ! ! !
We brengen covernummers met een eigen sound, uit de jaren ’60, ’70 en ‘80, aangevuld met enkele eigen nummers.

De band bestaat uit:
• Roy de Jong – rhythmgitaar en zang
• Joop Stevens – drums en zang
• Hille Wesseling – sologitaar
• Otto Van de Ruit – bas
• Frans Kleine - keys

Kom en geniet van het brede programma in het gezellige Muziekcafé van Cultuurhuis Heerlen!

Online via ticketlink: €7,50
via mail of telefoon reserveren €7,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
JAN JAN 2023

HINGE GEN HERGOD’S VÓT | 13de editie
UITVERKOCHT!  

Met alle corona-perikelen hopelijk voorgoed achter de rug, opent Heerlens roemruchte kroeg “Hinge gen Hergod’s vót” opnieuw de deuren. Hoe is iedereen de crisis te boven gekomen? Hoe zijn de wittebroodsjaren van Suus (Suzy de Laruelle) en haar voormalige kostganger Nöl (Leo Fiddelaars) verlopen? Is de overheidssteun uiteindelijk toch geregeld, of heeft de Burgemeester (Arno Deckers) de vergunning nog eens onder de loep genomen? Heeft Karlijn (Münstermann) haar organisatietalent verder kunnen inzetten en heeft Pieter (Roberts), alias Miss Patty Pampam haar daarbij kunnen helpen? En hoe zit het met Lewie (Roger Lataster), wiens naam toch steeds weer opduikt bij malafide mondkapjes-deals en overjarige vaccins (“voor een prikkie”)? En zullen stamgasten Paul (Münstermann) en Leo (Keularts) na alle lockdowns de weg naar de kroeg toch weer weten te vinden?

Vele vragen zullen worden beantwoord maar nog meer vragen zullen worden gesteld tijdens de 13e editie van het onvolprezen vasteloaveskabaret “Hinge gen Hergod’s vót”, voor velen inmiddels dé opmaat naar de vasteloavend. Met een kolderieke verhaallijn van de hand van Fer Kousen, met de bekende cast en als gasten dit keer buuttekampioene Sylvia Ramakers en niemand minder dan de Maastrichtse nachtegaal Beppie Kraft, met live muziek van het Toebak Combo in sterbezetting en onder de bezielende leiding van Joep Servais en dat alles onder de strakke regie van Arno Deckers en in de sfeervolle entourage van het Cultuurhuis, is Hinge gen Hergod’s vót de perfecte kleinkunst-tegenhanger van de grootschalige carnavalsevenementen.

UITVERKOCHT!
JAN JAN 2023

HINGE GEN HERGOD’S VÓT | 13de editie
Vasteloaveskabaret met Paul & Leo  

Met alle corona-perikelen hopelijk voorgoed achter de rug, opent Heerlens roemruchte kroeg “Hinge gen Hergod’s vót” opnieuw de deuren. Hoe is iedereen de crisis te boven gekomen? Hoe zijn de wittebroodsjaren van Suus (Suzy de Laruelle) en haar voormalige kostganger Nöl (Leo Fiddelaars) verlopen? Is de overheidssteun uiteindelijk toch geregeld, of heeft de Burgemeester (Arno Deckers) de vergunning nog eens onder de loep genomen? Heeft Karlijn (Münstermann) haar organisatietalent verder kunnen inzetten en heeft Pieter (Roberts), alias Miss Patty Pampam haar daarbij kunnen helpen? En hoe zit het met Lewie (Roger Lataster), wiens naam toch steeds weer opduikt bij malafide mondkapjes-deals en overjarige vaccins (“voor een prikkie”)? En zullen stamgasten Paul (Münstermann) en Leo (Keularts) na alle lockdowns de weg naar de kroeg toch weer weten te vinden?

Vele vragen zullen worden beantwoord maar nog meer vragen zullen worden gesteld tijdens de 13e editie van het onvolprezen vasteloaveskabaret “Hinge gen Hergod’s vót”, voor velen inmiddels dé opmaat naar de vasteloavend. Met een kolderieke verhaallijn van de hand van Fer Kousen, met de bekende cast en als gasten dit keer buuttekampioene Sylvia Ramakers en niemand minder dan de Maastrichtse nachtegaal Beppie Kraft, met live muziek van het Toebak Combo in sterbezetting en onder de bezielende leiding van Joep Servais en dat alles onder de strakke regie van Arno Deckers en in de sfeervolle entourage van het Cultuurhuis, is Hinge gen Hergod’s vót de perfecte kleinkunst-tegenhanger van de grootschalige carnavalsevenementen.

Voorstellingen op 16, 17, 18 en 19 januari 2023.; entree € 19,50. Kaarten zijn te bestellen bij Cultuurhuis Heerlen of via paulenleo@gmail.com.

Fysieke en online kaarten Cultuurhuis zijn UITVERKOCHT!
JAN JAN 2023

HINGE GEN HERGOD’S VÓT | 13de editie
Vasteloaveskabaret met Paul & Leo  

Met alle corona-perikelen hopelijk voorgoed achter de rug, opent Heerlens roemruchte kroeg “Hinge gen Hergod’s vót” opnieuw de deuren. Hoe is iedereen de crisis te boven gekomen? Hoe zijn de wittebroodsjaren van Suus (Suzy de Laruelle) en haar voormalige kostganger Nöl (Leo Fiddelaars) verlopen? Is de overheidssteun uiteindelijk toch geregeld, of heeft de Burgemeester (Arno Deckers) de vergunning nog eens onder de loep genomen? Heeft Karlijn (Münstermann) haar organisatietalent verder kunnen inzetten en heeft Pieter (Roberts), alias Miss Patty Pampam haar daarbij kunnen helpen? En hoe zit het met Lewie (Roger Lataster), wiens naam toch steeds weer opduikt bij malafide mondkapjes-deals en overjarige vaccins (“voor een prikkie”)? En zullen stamgasten Paul (Münstermann) en Leo (Keularts) na alle lockdowns de weg naar de kroeg toch weer weten te vinden?

Vele vragen zullen worden beantwoord maar nog meer vragen zullen worden gesteld tijdens de 13e editie van het onvolprezen vasteloaveskabaret “Hinge gen Hergod’s vót”, voor velen inmiddels dé opmaat naar de vasteloavend. Met een kolderieke verhaallijn van de hand van Fer Kousen, met de bekende cast en als gasten dit keer buuttekampioene Sylvia Ramakers en niemand minder dan de Maastrichtse nachtegaal Beppie Kraft, met live muziek van het Toebak Combo in sterbezetting en onder de bezielende leiding van Joep Servais en dat alles onder de strakke regie van Arno Deckers en in de sfeervolle entourage van het Cultuurhuis, is Hinge gen Hergod’s vót de perfecte kleinkunst-tegenhanger van de grootschalige carnavalsevenementen.

Voorstellingen op 16, 17, 18 en 19 januari 2023.; entree € 19,50. Kaarten zijn ALLEEN NOG te bestellen via paulenleo@gmail.com.

Fysieke en online kaarten Cultuurhuis zijn UITVERKOCHT!
JAN JAN 2023

HINGE GEN HERGOD’S VÓT | 13de editie
UITVERKOCHT!  

Met alle corona-perikelen hopelijk voorgoed achter de rug, opent Heerlens roemruchte kroeg “Hinge gen Hergod’s vót” opnieuw de deuren. Hoe is iedereen de crisis te boven gekomen? Hoe zijn de wittebroodsjaren van Suus (Suzy de Laruelle) en haar voormalige kostganger Nöl (Leo Fiddelaars) verlopen? Is de overheidssteun uiteindelijk toch geregeld, of heeft de Burgemeester (Arno Deckers) de vergunning nog eens onder de loep genomen? Heeft Karlijn (Münstermann) haar organisatietalent verder kunnen inzetten en heeft Pieter (Roberts), alias Miss Patty Pampam haar daarbij kunnen helpen? En hoe zit het met Lewie (Roger Lataster), wiens naam toch steeds weer opduikt bij malafide mondkapjes-deals en overjarige vaccins (“voor een prikkie”)? En zullen stamgasten Paul (Münstermann) en Leo (Keularts) na alle lockdowns de weg naar de kroeg toch weer weten te vinden?

Vele vragen zullen worden beantwoord maar nog meer vragen zullen worden gesteld tijdens de 13e editie van het onvolprezen vasteloaveskabaret “Hinge gen Hergod’s vót”, voor velen inmiddels dé opmaat naar de vasteloavend. Met een kolderieke verhaallijn van de hand van Fer Kousen, met de bekende cast en als gasten dit keer buuttekampioene Sylvia Ramakers en niemand minder dan de Maastrichtse nachtegaal Beppie Kraft, met live muziek van het Toebak Combo in sterbezetting en onder de bezielende leiding van Joep Servais en dat alles onder de strakke regie van Arno Deckers en in de sfeervolle entourage van het Cultuurhuis, is Hinge gen Hergod’s vót de perfecte kleinkunst-tegenhanger van de grootschalige carnavalsevenementen.

Voorstellingen op 16, 17, 18 en 19 januari 2023.;JAN JAN 2023

VAMPCAT
Theaterwerkplaats ZIE  

Theaterwerkplaats ZIE presenteert met trots VAMPCAT. Een komisch verhaal rondom een disfunctionele vampierfamilie, vol humor en vooral DRAMA.

Een mens klopt aan bij een dysfunctionele vampierenfamilie. De zeemeermin maakt open met een sarcastische glimlach. De weerwolf gromt verbaasd vanuit zijn mand. Terwijl de familie elkaar het leven zuur maakt, moet de bloedworsten-business worden gered. En oma beraamt intussen geïrriteerd een plan. Gaat dat allemaal goed komen? Nee, natuurlijk niet. Kom zelf kijken waarom.

Voorstelling 16+

Kaarten zijn te reserveren door een mail te sturen naar: ziereserveringen@gmail.com

Voorstelling op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023.
JAN JAN 2023

VAMPCAT
Theaterwerkplaats ZIE  

Theaterwerkplaats ZIE presenteert met trots VAMPCAT. Een komisch verhaal rondom een disfunctionele vampierfamilie, vol humor en vooral DRAMA.

Een mens klopt aan bij een dysfunctionele vampierenfamilie. De zeemeermin maakt open met een sarcastische glimlach. De weerwolf gromt verbaasd vanuit zijn mand. Terwijl de familie elkaar het leven zuur maakt, moet de bloedworsten-business worden gered. En oma beraamt intussen geïrriteerd een plan. Gaat dat allemaal goed komen? Nee, natuurlijk niet. Kom zelf kijken waarom.

Voorstelling 16+

Kaarten zijn te reserveren door een mail te sturen naar: ziereserveringen@gmail.com

Voorstelling op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023.
JAN JAN 2023

Heëlesje Middig 2023
2e editie  

Leef luij, na de zeer succesvolle 1ste editie van de Heëlesje Middig in 2021, nodigen we u uit voor de 2e editie.

Een heerlijke Heëlesje - Limburgse middag , met een rood geel groene knipoog naar de Vastelaovend, voor
90% Heëlesje artiesten, uniek ?

Jazeker ! Voor U op onze theaterbühne : Zang duo Vee & Dee , Peter Vincent en Rob Dijcks Waltina Kapel uit Welten Paul en Leo. Huub Eussen Teerling Duo. Frits Pelt. Raymond Clement. DonKiesjot uit Guttecoven, Limburgse Top formatie met oa. tekstschrijver Guus Steinen.

Presentatie : Hub Stassen [niet uit
Heerlen] VOL = VOL

Online via ticketlink: €12,50
via mail of telefoon reserveren €15,-
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
JAN JAN 2023

Grand Gala Du Buut 2023
11e editie  

Buuttemarsj.. opmarsj,,,voor de 11e editie van het Grand Gala du Buut. U zeit welle kome !!

Vanuit de rode pluche in onze sfeervolle theaterzaal kunt u genieten van de crème de la crème van de Limburgse Buuttewereld en de aller-aller beste Brabantse tonprater. Geen woord willen missen, een speld horen vallen..schaterlachen…laat u mee nemen in de wereld van de absolute pure humor.
Hoog geeerd publiek voor u treden op , Fer Naus , Roermond Meervoudig Limburgs Buuttekampioen Conny Bruynaers Horn , 2e Limburgs Buuttekampioenschappen 2022 Harold Schroyen Neeritter Meervoudig Limburgs Buuttekampioen ?? De kersverse Limburgs Buuttekampioen 2023 Berry Knapen Heeze Noord Brabant , treed zelfs 2 x op !!

Ook dit jaar zal Rinus Hermsen uit Sibbe zorgen voor de passende muzikale ondersteuning .

Hub Stassen zal de presentatie verzorgen

Online via ticketlink: €17,50
via mail of telefoon reserveren €19,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
FEB FEB 2023

Grand Gala Du Buut 2023
11e editie  

Buuttemarsj.. opmarsj,,,voor de 11e editie van het Grand Gala du Buut. U zeit welle kome !!

Vanuit de rode pluche in onze sfeervolle theaterzaal kunt u genieten van de crème de la crème van de Limburgse Buuttewereld en de aller-aller beste Brabantse tonprater. Geen woord willen missen, een speld horen vallen..schaterlachen…laat u mee nemen in de wereld van de absolute pure humor.
Hoog geeerd publiek voor u treden op , Fer Naus , Roermond Meervoudig Limburgs Buuttekampioen Conny Bruynaers Horn , 2e Limburgs Buuttekampioenschappen 2022 Harold Schroyen Neeritter Meervoudig Limburgs Buuttekampioen ?? De kersverse Limburgs Buuttekampioen 2023 Berry Knapen Heeze Noord Brabant , treed zelfs 2 x op !!

Ook dit jaar zal Rinus Hermsen uit Sibbe zorgen voor de passende muzikale ondersteuning .

Hub Stassen zal de presentatie verzorgen

Online via ticketlink: €17,50
via mail of telefoon reserveren €19,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
FEB FEB 2023

Grand Gala Du Buut 2023
11e editie  

Buuttemarsj.. opmarsj,,,voor de 11e editie van het Grand Gala du Buut. U zeit welle kome !!

Vanuit de rode pluche in onze sfeervolle theaterzaal kunt u genieten van de crème de la crème van de Limburgse Buuttewereld en de aller-aller beste Brabantse tonprater. Geen woord willen missen, een speld horen vallen..schaterlachen…laat u mee nemen in de wereld van de absolute pure humor.
Hoog geeerd publiek voor u treden op , Fer Naus , Roermond Meervoudig Limburgs Buuttekampioen Conny Bruynaers Horn , 2e Limburgs Buuttekampioenschappen 2022 Harold Schroyen Neeritter Meervoudig Limburgs Buuttekampioen ?? De kersverse Limburgs Buuttekampioen 2023 Berry Knapen Heeze Noord Brabant , treed zelfs 2 x op !!

Ook dit jaar zal Rinus Hermsen uit Sibbe zorgen voor de passende muzikale ondersteuning .

Hub Stassen zal de presentatie verzorgen

Online via ticketlink: €17,50
via mail of telefoon reserveren €19,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
FEB FEB 2023

Humor in Heerlen
 

Humor in Heerlen is een comedy evenement dat maandelijks plaats vindt in en samen met Cultuurhuis Heerlen. Op zo'n avond krijgt u 4 tot 5 comedians te zien. Dit is een mix van jong en oud, startende talenten en de ervaren comedian uit heel Nederland en België. Humor in Heerlen is een gezellige avond uit, alleen, met zijn tweeën of met vrienden, om heerlijk te lachen.

Programma volgt snel!

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

Foto: Mike Neij
MRT MRT 2023

Humor in Heerlen
 


Humor in Heerlen is een comedy evenement dat maandelijks plaats vindt in en samen met Cultuurhuis Heerlen. Op zo'n avond krijgt u 4 tot 5 comedians te zien. Dit is een mix van jong en oud, startende talenten en de ervaren comedian uit heel Nederland en België. Humor in Heerlen is een gezellige avond uit, alleen, met zijn tweeën of met vrienden, om heerlijk te lachen.

Programma volgt snel!

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

Foto: Mike Neij
MRT MRT 2023

Op de koffie biej Paul van Loo
Middagconcert met wat lekkers!  

Verhalen vertellen en liedjes erbij zingen doet Paul van Loo al flink wat jaartjes. Of het nu rock & roll is (zoals met de vermaarde Black Stars, waar Paul al 40 jaar zanger van is) of singer-songwriter of blues of chansons of Lieder of Nederlands of (eigen) liedjes in het Limburgs, dat maakt hem niet uit.

Het songbook van Paul zit boordevol en wat er dit keer uitkomt, dat weet Paul nog niet. Als jij als bezoeker een speciaal liedje wil horen, kun je Paul een mail sturen (paulzingt@gmail.com) en als het kan staat dit op het repertoire.

Dit optreden bevat een kopje koffie of thee + wat lekkers!

Online via ticketlink: €7,50
via mail of telefoon reserveren €7,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
MRT MRT 2023

Dolce Vita
 

Na het eerste zeer succesvolle optreden in het Cultuurhuis, zijn we apentrots om Dolce Vita weer te mogen aanbevelen.

Dolce Vita, Italiaans voor “Het goede leven” en daar hoort mooie muziek bij. Jetty Lambriks (zang) en Jan Ruijters (sax en klarinet) ontmoetten elkaar per toeval en ontdekten dat ze dezelfde passie deelden. Met muziek uit Zuid Europa, Engeland , Duitsland en Nederland willen ze jullie
graag kennis laten maken met hun gezamenlijke liefde voor nostalgische muziek die iedereen laat wegdromen naar vervlogen tijden.

Een heerlijke middag voor iedereen en zeker voor de oudere-jongeren, glaasje wijn met vrienden, misschien wel voetjes van de vloer!

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
MRT MRT 2023
di 14 mrt / 20.30 uur / €8,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Bolton en Jeninga
Muziekcafé op Dinsdag  

di 14 mrt / 20.30 uur / €8.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Bolton en Jeninga bestaat uit Nicole Bolton, John Jeninga en Bas Jeninga. Zij maken sfeervolle luister-, maar ook swingende-, bluesy- en jazzy muziek. De instrumenten die zij hierbij gebruiken zijn akoestische gitaren, cagon, keyboard, akoestische bas, bluesharp, banjo, melodica en een Weissenborn lap-steel gitaar.

Hun repertoire bestaat uit een reeks eigen nummers en gearrangeerde covers van o.a. Crosby, Stills and Nash, JJ Cale, Bonnie Raitt, Frans Bronzwaer en Eric Clapton.

De laatste jaren is er een vruchtbare samenwerking ontstaan met tekstschrijver Dé Daniels. Deze heeft geleid tot een aantal boeiende nummers die een belangrijk onderdeel vormen van hun repertoire.

Zij hebben in de loop der tijd een tweetal albums opgenomen die uitgegeven zijn bij LN-records. Het gaat om How are you today? (opgenomen en geproduceerd door Wiel Hamers, Kerkrade) en Until the end (opgenomen in de Twin Studio te Brunssum. Producer: Frans Bronzwaer). Hun muziek is ook te vinden op o.a. spotify en YouTube.

Wil je meer weten over deze band kijk dan op de website: www.boltonenjeninga.nl

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

*Knipkaartvoorstelling

MRT MRT 2023

Nighthawker
 


Nighthawker is een Limburgse band die sterk doet herinneren aan de jaren '70, terwijl de bandleden gemiddeld een decennium later ter wereld kwamen. De band brengt avontuurlijke retro-rock met een eigentijds randje. Gedreven door de passie muziek nog op de ouderwetse manier te benaderen, staat een louter commerciële popinslag niet op de agenda. Zaken als karakter en ziel, improvisatie en vinyl des te meer. De band laat zich dan ook niet voor één gat vangen. Van kleine liedjes tot stevigere rocksongs, doordrenkt met smaken uit verschillende genres.

Nighthwaker is vooral Nighthwaker, een eigenzinnige band met de passie en ambitie haar muziek zoveel mogelijk aan de man te brengen. Ze weten wel waar ze de mosterd vandaan moeten halen. Denk aan artiesten als Led Zeppelin, Fleetwood Mac, Pink Floyd, The Allman Brothers Band, The Band, The Beatles, The Black Crowes en Crosby, Stills & Nash.

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
MRT MRT 2023

Les Enfants du Paradis
Les vieux amants - Chansons Melancholiques  

Rokerige chansons die ooit klonken in de donkerbruine Parijse cabarets; de clubs waar men met rode wijn en sigaret mijmerde over de condition humaine. Liederen die doen voelen hoe het menselijk tekort het hart doet lijden en de ziel pijnigt: Franse chansons op zijn best. Hier worden ze vertolkt door Les Enfants du Paradis: Lizet van Beek, zang en verhalen, Doré van Deijck, piano. In dit programma nemen zij u mee naar de wereld van grote chansonniers als Barbara, Brel, Piaf en meer, waarin stad, nacht, liefde, passie en verlangen op melancholische wijze wordt bezongen.

Zij verhalen ook van oude liefdes die altijd mochten duren zoals het verhaal van Marie Anna Wolvers die tijdens de Belle Epoque woonachtig was in Brussel maar tijdens een bezoek aan Hilvarenbeek haar grote liefde vond.......”C’etait au temps ou Bruxelles dansait” Grote impact hebben ook de eigen, Nederlandstalige, bewerkingen van chansons van Barbara. Les vieux Amants; een feest voor het hart, een balsem voor de ziel!

Lizet van Beek: zang en verhalen
Doré van Deijck: piano

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

MRT MRT 2023
di 21 mrt / 20.30 uur / €8,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Cataplana
Muziekcafé op Dinsdag  

di 21 mrt / 20.30 uur / €8.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Zoals het Portugese gerecht Cataplana minstens 48 verschillende recepten kent, zo speelt de band CATAPLANA!! de meest uiteenlopende stijlen en covers in een uniek eigen muzikaal jasje, steeds verrassend anders.

Actuele hits tot klassiekers uit de jaren 70. Soul, blues, ballads , folk ,pop, rock , latin , chanson etc.
Op een eigenwijze manier nummers van Los Lobos tot led Zeppelin, van Nina Simone tot Queen, van Santana totBruce Springsteen etc etc. Steeds,sprankelend en verrassend.


Het repertoire is zeer afwisselend en geschikt voor een publiek van 20 tot 70 jaar. Door het grote repertoire kan de nadruk liggen op feest , dans of iets meer luistermuziek. Ze stonden o.a. op het Preuvenemint in Maastricht en de Zwolse straatfeesten en in het voorprogramma van Ilse de Lange en Rowen Hèze.

Overal waar ze spelen gaat het muzikale dak eraf !!

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

*Knipkaartvoorstelling

MRT MRT 2023

Roots Coverband
 

Met swingende, dansbare nummers wisselt "Roots" originele, nieuwe muziek af met nog niet grijs gecoverde pop, soul, dance en rock uit de 80’s, 90’s en 00’s. De ervaren muzikanten staan er om bekend dat ze een feestje kunnen bouwen. Uniek is ook dat alle 5 de bandleden zingen. Met hun energie en passie voor muziek zal het publiek gegarandeerd aangestoken worden en niet stil kunnen blijven staan!

Online via ticketlink: €10,-
Via mail of telefoon reserveren €12,50
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
MRT MRT 2023

Time Passenger
met filmische live piano, zang, dans en projecties  

De tijd is ingezet. De klokt tikt. We bevinden ons bij de oude Grieken waar we de maangodin Selene ontmoeten. Aurora neemt het over van Selene en dan lijkt het alsof we teruggaan in de tijd.

Realiteit en dromen lopen door elkaar. Mooie, rustige beelden worden afgewisseld met epische filmmuziek en klassieke en hedendaagse dans.
Wees welkom, Tijdpassagier.

Deze interdisciplinaire voorstelling neemt je mee doorheen de tijd met filmische live piano, zang, dans en projecties.

Componist: Johan Famaey
Tekeningen en concept: Bruno de Canne
Cast: Johan Famaey (piano), Eline Verstraeten en Sandrine Wouters (dans), Ellen Vanherck (zang)

Online via ticketlink: €13,50
via mail of telefoon reserveren €15,00
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
MRT MRT 2023
di 28 mrt / 20.30 uur / €8,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Verbraak | van Bijnen en Nienke Dingemans
Muziekcafé op Dinsdag  

di 28 mrt / 20.30 uur / €8.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Na hun succesvolle theatertournee Endless Road en het door Corona verdreven Down By The Riverside komt Verbraak | van Bijnen komend seizoen naar de theaters met Nienke Dingemans.

De twee singer/songwritende multi-instrumentalisten Joost Verbraak (bekend van o.m. Ralph de Jongh en Swamp Dogg) en Jan van Bijnen (bekend van o.m. Freek de Jonge, Rob de Nijs en Jim Keller) produceerden Nienke’s door critici jubelend ontvangen debuut-EP Devil On My Shoulder.

Nienke Dingemans heeft ondanks haar jonge leeftijd een krachtige en doorleefde zangstem met karakter. Met haar eigen liedjes gaat het ineens snel: bluesfestivals, Radio Veronica, een column van Mart Smeets in BNN/VARA-gids volledig gewijd aan haar EP...

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

*Knipkaartvoorstelling
APR APR 2023

Humor in Heerlen
April 2023  

Humor in Heerlen is een comedy evenement dat maandelijks plaats vindt in en samen met Cultuurhuis Heerlen. Op zo'n avond krijgt u 4 tot 5 comedians te zien. Dit is een mix van jong en oud, startende talenten en de ervaren comedian uit heel Nederland en België. Humor in Heerlen is een gezellige avond uit, alleen, met zijn tweeën of met vrienden, om heerlijk te lachen.

Programma volgt snel!

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
APR APR 2023

Baltus & Co
 

Baltus & Co is een band uit Nuth en omstreken. De vier bandleden hebben ieder voor zich, en ook samen, al de nodige muzikale kilometers “op de teller”. In de huidige bezetting wordt al meer dan 5 jaar aan de muzikale weg getimmerd.

Naast zelfgeschreven, limburgstalige liedjes bestaat het repertoire uit “all-time-favorite acoustic covers”. Hierbij ligt de nadruk op akoestische instrumenten, meerstemmige zang, interactie met het publiek en een flinke scheut humor.

Op de playlist staan nummers van o.a. Eagles, CSN&Y, Fleetwood Mac, Musical Hair, Beatles, Johnny Cash, Venice, Leonard Cohen. De limburgstalige eigen composities vinden hun oorsprong vaak in de “gewone” dingen en gebeurtenissen in ons leven. Een liedje over oma, een zebrapad in Engeland of gewoon het feit dat iedereen wel eens “effe d’r oet” wil zijn enkele voorbeelden hiervan….

Kortom, of het nou gaat om seventies, hippie, rock, limbopop of country, het komt allemaal voorbij tijdens een concert van Baltus & Co!

Baltus & Co bestaat uit:
• Rob Baltus – zang, gitaar, mandoline, piano
• Ron Strouken – zang, percussie
• Roger Grootjans – zang, basgitaar, piano
• Paul Pinckers – zang, gitaar, percussie

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
APR APR 2023

DoeMeDieMaar
Nederpop  

DoeMeDieMaar is een nederpopband uit de omgeving van Sittard- Geleen. Opgericht begin 2016 met als doel gewoon lekker met leeftijdsgenoten heerlijke jaren 80 Nederpop te spelen en daarmee podia onveilig maken.

Gewoon lekker samen muziek maken. Heerlijk uit je dak gaan met nummers van Doe Maar, Toontje Lager, Hazes maar ook meezingers van Het Goede Doel worden op het podium ten gehore gebracht.

Niet alleen Nederlandstalige nummers passeren de revue maar ook Engelstalige Nederlandse bands zoals The Golden Earring en rocklegende Herman Brood behoren tot het repertoire van DoeMeDieMaar.

DoeMeDieMaar is:

Zang: Han van der Leeuw
Drums: Jan Janssens
Bas en zang: Danny Aipassa
Gitaar: Rob Kersemakers
Keyboard en zang: Rob Helwig

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

APR APR 2023
vr 21 apr / 20.30 uur / €8,50
Knipkaartvoorstelling
Bestel tickets

Dixie Rose
 

vr 21 apr / 20.30 uur / €8.5
Knipkaartvoorstelling Bestel tickets
Verhalende nummers over gebroken harten, inspirerende ontmoetingen, vreugde en tegenslagen, … Songs geschoeid op een americana-leest, dan eens country, dan eens bluesy, maar steeds persoonlijk. Dit is – kort samengevat - Dixie Rose, een project van het Belgische songwriters koppel Dag Luyten en Anniek Raedschelders.

Dixie Rose stelt trots de nummers voor uit hun nieuwe EP die einde 2022 uitgebracht zal worden. Hierin zal je een frisse wind uit onverwachte hoek horen, er doorheen geblazen door producer Mario Goossens (Sloper, Triggerfinger). Daarnaast serveren ze nummers uit hun debuut EP ‘Life in a small town’ (2019) en nieuw, nog onuitgebracht werk.

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

*Knipkaartvoorstelling
APR APR 2023

Violet’s Tale
 

Violet’s Tale ontstond eind 2014 als een samenwerking tussen Edith Spies- Wawrowska en Jeroen Rabeling, maar groeide gedurende een periode van twee jaar uit tot een volledige band, met als huidige bezetting Stef Eggen op drums, Stephanie Habets-Heuperman op bas en sessie gitarist Steven van der Vegt op lead gitaar.

Alhoewel het hart van de band bij Country en Americana ligt, gaan ze geregeld aan de grenzen van dit genre voorbij door invloeden van verschillende andere stijlen in hun songwriting-proces mee te nemen. Deze benadering zorgt voor een gevarieerd repertoire, dat zowel meeslepende ballads als opzwepende, galopperende nummers bevat.

Op het podium is de band energiek, en komen hun songs met enthousiasme over in de zaal; de passie voor de muziek is duidelijk zichtbaar. Door een aantal jaar lang in en rondom de Benelux te hebben gespeeld heeft hen tot een respectabele naam in de regio gemaakt, en er wordt onvermoeid
gewerkt om hun muziek te brengen tot ver daar voorbij.

De band heeft gedurende haar bestaan een Ep uitgebracht genaamd Down The Road. Ook kwam de single October Blues uit in 2017 met daar op volgend de sigle Bluebird in 2019 en Chain Gang in 2020. In 2022 bracht de band de single Driving to Texas uit met daarop volgend de EP genaamd A Thousand Miles from Nowhere.

Ze touren nu met hun nieuwe plaat A Thousand Miles from Nowhere, waaronder ook de show bij het Cultuurhuis Heerlen.

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)
MEI MEI 2023

The Rikky Rokker Exprerience
 

TRRE is een 8 koppige rockband die eigen nummers speelt. Het genre is rock in de breedste zin van het woord. Van pop-rock tot country-rock en van 80’er jaren hardrock tot rock ballads. Alle nummers hebben één ding gemeen; ze vertellen een verhaal uit het leven van de grootste, fictieve, rockster die ooit geleefd heeft: Rikky Rokker.

Aangezien de muziek van TRRE vaak vergeleken wordt met de muziek van Meat Loaf hebben ze besloten een set Meat Loaf nummers samen te stellen. Live worden de eigen nummers afgewisseld met bekende hits van Meat Loaf zoals: Paradise by the dashboard light, All revved up, You took the words, Anything for love en Bat out of Hell.

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

MEI MEI 2023
vr 12 mei / 20.30 uur / €8,50
Knipkaartvoorstelling
Bestel tickets

Soulradio
It's soultime. En hoe!  

vr 12 mei / 20.30 uur / €8.5
Knipkaartvoorstelling Bestel tickets
Soulradio luisterde naar de oude soul en jazz. Ray Charles, Sly & Family, dat soort werk. De band steekt die inspirerende muziek in een hip jasje. Toegankelijk en dansbaar. Zoals bv Michael Franti en Jamiroquai.

Ze zijn al jaren bezig, maar dit jaar zal dan eindelijk hun debuutalbum verschijnen. De ervaren concertganger weet dat opgenomen muziek nog veel meer gaat leven als je de muzikanten live aan het werk hebt gezien.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door: Pop in Limburg en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Online via ticketlink: €8,50
via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

*Knipkaartvoorstelling
MEI MEI 2023

Mambísimo Big Band
 

Met Mambísimo Big Band herleef je de gouden tijden van de grote Latin Big Bands. Deze 16-koppige band neemt je mee terug naar de legendarische concerten in het New Yorkse Palladium en het Tropicana in Havana.

Mambísimo Big Band is een uniek project die de beste latin muzikanten van Cuba, Venezuela, New York, Duitsland, Colombia, Nederland & België samenbrengt. Het repertoire van de band bestaat uit een perfecte mix van mambo, salsa en cha cha cha. Bekende en minder bekende nummers als Ran Kan Kan, Yo Soy La Rumba, Aja Bibi van artiesten als Tito Puente, Machito, Mario Bauzá en Beny Moré passeren achtereenvolgens de revue.

Een concert van Mambísimo Big Band staat garant voor opzwepende ritme’s, veel solistisch vuurwerk en muzikale klasse. U zult gegarandeerd niet in uw zetel kunnen blijven zitten tijdens een concert van deze band! A bailar!

Online via ticketlink: €20,00
via mail of telefoon reserveren €25,00
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)