MRT MRT 2018

International Bellydance Festival 2018
i.s.m. Theaterwerkplaats ZIE  

Stichting Dans van de Morgenstond probeert ieder jaar weer met een verrassende presentatie voor de dag te komen. Dit jaar wordt het een ontmoeting tussen bewegingstheater, acrobatiek, live muziek en buikdans. En natuurlijk is er ook weer een oriëntaalse markt, waar je naar hartenlust kunt snuffelen tussen leuke oosterse hebbedingetjes. Buikdansen is niet alleen leuk, maar ook supergezond. Je kunt dit zelf gaan ervaren tijdens gratis miniworkshops. Waar buikdans niet allemaal goed voor is, om een paar te noemen: oefeningen voor moeilijke voeten, versterking van bekkenbodem ter voorkoming van incontinentie voor senioren, verlichten van rug-, nek- en schouderklachten. Heel speciaal voor dit jaar is de voorstelling van theaterwerkplaats Zie. Kortom, het wordt een dag waar veel te beleven valt.

Entree normaal: €24,50
Entree kinderen 7-12 jaar: €15
Entree kinderen t/m 6 jaar: gratis
APR APR 2018

Spring in 2 Spring Festival
 

Zaterdag 7 april presenteert Ap Art Events het lente-popfestival "Spring in 2 Spring". De roots van dit festival liggen in de hedendaagse Nieuwe NOR waar Appie Weijers in de jaren 2003-2004 programmeur was en de eerste editie van Spring in 2 Spring organiseerde. Na jaren het festival met succes én subsidie te hebben georganiseerd, stopte vrij onverwacht de subsidie waarna het festival helaas geen bestaansrecht meer had. Nu, jaren later, een nieuwe editie in het Cultuurhuis Heerlen.

Spring in 2 Spring presenteert deze editie een brede doorsnee aan jong talent uit de euregio. In volgorde van spelen, ziet de line up er als volgt uit: Gino Bombrini (singer-songwriter), The Sister who killed The Sister (alt. pop/rock), Velosso (rock) en The Community (evil-disco-space-funk).

Voor meer info en geluidsfragmenten over deze toppers uit de euregio verwijzen we naar onze websites www.ap-artevents.nl en www.cultuurhuisheerlen.nl . De kassa/zaal opent al om 18.30 u dus wees er op tijd bij. De entree bedraagt € 10. Reserveren kan via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal tickets).