APR
do 11 apr / 19.30 uur / €5.-
Bestel tickets

Hamlet
Eijkhagen College | Do 11 apr  

do 11 apr / 19.30 uur / €5
Bestel tickets
English:
Denmark Enterprises, a succesful company is struck by the sudden death of their CEO. The company is still mourning their leader when her sister Claudia takes over. Claudia is the polar opposite of her sister Hamlet; egoistic, bossy, and arrogant. The ghost of his mother haunts her son Hamlet, who is not convinced that her death was an accident and is seeking revenge. Hamlet is torn between his desire to find her killer and his love for his adulterous mother Gertrude, who marries Claudia shortly after her first wife's death. Will Hamlet live up to the expectations of his death mother's ghost without losing himself in the progress?

Nederlands:
Denmark Enterprises, een succesvol bedrijf, wordt opgeschrikt door een auto-ongeluk waarbij hun CEO overlijdt. Het bedrijf rouwt nog om de dood van hun baas als plotseling haar zus Claudia de leiding overneemt. Claudia is het tegenovergestelde van Hamlet Sr.: egoïstisch, bazig en arrogant. De geest van zijn moeder roept haar zoon, Hamlet, op tot wraak, want was het wel echt een ongeluk? Hamlet wordt verscheurd tussen zijn verlangen om de moordenaar te straffen en zijn liefde voor zijn overspelige moeder, die kort na de moord met Claudia hertrouwde. Lukt het Hamlet om te voldoen aan de wensen van de geest van zijn dode moeder zonder zichzelf te verliezen?

Let op! Deze voorstelling is Engelstalig!

Ieder jaar brengt een groep leerlingen van het Eijkhagen College uit Landgraaf een Engelstalige productie op de planken. Dit jaar een ware klassieker, namelijk Hamlet van Shakespeare, maar dan in een modern jasje gegoten.

Online via ticketlink: €5,-
via mail of telefoon reserveren €5,-
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)