APR
vr 14 apr / 20.30 uur / €8,50
Bestel tickets

Baltus & Co
'A Touch of Woodstock'  

vr 14 apr / 20.30 uur / €8.5
Bestel tickets
Baltus & Co neemt je mee naar het jaar 1969.

Baltus & Co is een band uit Nuth en omstreken. De vier bandleden hebben ieder voor zich, en ook samen, al de nodige muzikale kilometers “op de teller”. In de huidige bezetting wordt al meer dan 5 jaar aan de muzikale weg getimmerd.

De grassprieten van het immense grasveld van Max Yasgur in de Amerikaanse stad Woodstock kietelen je blote voeten. Je draagt bloemen in je haar. Een oude, bestickerde gitaar hangt aan een zelfgeknoopt touwtje over je schouder. “Three days of love, peace en music” staan op het punt zich voor jouw ogen te voltrekken……

Stel je eens voor dat je daar écht was geweest……..één van de 500.000 bezoekers van het meest legendarische festival aller tijden: WOODSTOCK 1969……WÓW…..of, zoals toen gebruikelijk:…… GROOVY!!!

In “ A TOUCH OF WOODSTOCK” gaan de boys van Baltus & Co hun stinkende best doen om je de sprietjes van Yasgur’s grasmat écht te laten voelen! Natuurlijk met een aantal songs, die tijdens dit festival der festivals werden gespeeld, maar ook aan de hand van een paar leuke verhalen en anekdotes!!

Kortom: een avondvullend theaterconcert, geïnspireerd door het mooiste muziekevenement aller tijden, met songs van o.a. Hendrix, Cocker, Joplin, C,S,N,Y en Melanie………

Be GROOVY……..BE THERE!!!!!!

Baltus & Co bestaat uit:
• Rob Baltus – zang, gitaar, mandoline, piano
• Ron Strouken – zang, percussie
• Roger Grootjans – zang, basgitaar, piano
• Paul Pinckers – zang, gitaar, percussie

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)