NOV
di 15 nov / 20.30 uur / €8,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Bandeville met Yadonna West
Muziekcafé op Dinsdag  

di 15 nov / 20.30 uur / €8.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
In november 2021 stond Bandeville op ons podium. Deze keer speelt Bandeville met een special guest.

In november 2022 is namelijk Yadonna West uit New Orleans op tour in Europa en ze wil weer graag met Bandeville optreden.

Yadonna was de vaste backing zangeres van Willy Deville en daarna van Neil Young.

Na het overlijden van Willy Deville zingt ze vooral solo maar nu ze weer in Nederland is wil ze graag het repertoire van Willy Mink Deville samen met Bandeville.

Een unieke kans dus.

Met "Bandeville" maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika's meest populaire muziek. Songs voor een breed publiek van jong tot oud. Voor mensen die nog nooit van Deville hebben gehoord meestal een aangename verrassing.

Americana muziek (bijv. Demassiado Corazon, Spanish stroll) uit de schatkamer van Willy Deville waarin blues, latin, country en een vleug rock melodieus bij elkaar komen. Muziek van onder andere Deville zelf en ook van muzikanten die hij bewonderde zoals: John Hiat, Ry Cooder en oude bluesgiganten.

Bandeville bouwt verder op de songs van Willy Deville, interpreteert en arrangeert, en maakt daarmee een “her-creatie” van deze prachtige songs, maar maakt ook eigen songs in Deville-stijl. Songs vol hunkering of romantische overtuiging, overspel of trouw, ruzie of liefde. Nummers die iédereen, jong en oud, wel aanspreken.

Van romantisch melodisch met mooie samenzang tot swingend zuid-Amerikaans.


Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

*Knipkaartvoorstelling