NOV
zo 10 nov / 14.30 uur / €12,50
Bestel tickets

BLIND GETROUWD!
Theatergroep KUVRI speelt de kluchtige komedie  

zo 10 nov / 14.30 uur / €12.5
Bestel tickets

Deze komedie van de bekende Vlaamse auteur en acteur Jeroen Maes wordt door Theatergroep KUVRI voor het eerst in Nederland op de planken gebracht. De afgelopen jaren was deze komedie in België erg succesvol en zorgde in vele theaters voor uitverkochte zalen.

Het verhaal in het kort:
Martin en Francine maken zich zorgen over het liefdesleven van hun dochter Margriet. Steeds kwam zij thuis met vriendjes die niet echt naar hun zin waren. Maar deze keer schijnt ze volgens haar toch een lot uit de loterij getrokken te hebben. Haar nieuwe grote liefde Brent lijkt de perfecte schoonzoon. Hij is een degelijke jongeman en aankomende advocaat, dus wat kan er eigenlijk nog fout gaan! Er zijn zelfs al trouwplannen. Tot Margriet een niet onbelangrijk detail onthult: Brent is blind!

Enkele dagen later volgt de eerste kennismaking met hun aankomende schoonzoon. Die ontmoeting verloopt nogal stroef, nerveus en vooral erg onhandig. Martin en Francine willen weliswaar hun goede wil tonen maar met name Martin begaat de ene na de andere flater. Dit tot grote ergernis van dochterlief.

Martin en Francine hebben maar één missie, ze willen het aanstaande huwelijk van hun dochter met Brent kost wat kost voorkomen. Buurman, klusjesman, hobbyvisser en huisvriend Roger moet hierbij helpen. Ook Francine’s vriendin Mireille en Brents secretaresse Suzy spelen hierbij een rol. Of ze slagen in hun plannen zien we pas op het einde van deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt.

Online via ticketlink: €12,50
Dag kassa & via mail of telefoon reserveren: €14,- via info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)