MRT
di 14 mrt / 20.30 uur / €8,50
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag
Bestel tickets

Bolton en Jeninga
Muziekcafé op Dinsdag  

di 14 mrt / 20.30 uur / €8.5
Knipkaartvoorstelling / Muziekcafé op dinsdag Bestel tickets
Bolton en Jeninga bestaat uit Nicole Bolton, John Jeninga en Bas Jeninga. Zij maken sfeervolle luister-, maar ook swingende-, bluesy- en jazzy muziek. De instrumenten die zij hierbij gebruiken zijn akoestische gitaren, cagon, keyboard, akoestische bas, bluesharp, banjo, melodica en een Weissenborn lap-steel gitaar.

Hun repertoire bestaat uit een reeks eigen nummers en gearrangeerde covers van o.a. Crosby, Stills and Nash, JJ Cale, Bonnie Raitt, Frans Bronzwaer en Eric Clapton.

De laatste jaren is er een vruchtbare samenwerking ontstaan met tekstschrijver Dé Daniels. Deze heeft geleid tot een aantal boeiende nummers die een belangrijk onderdeel vormen van hun repertoire.

Zij hebben in de loop der tijd een tweetal albums opgenomen die uitgegeven zijn bij LN-records. Het gaat om How are you today? (opgenomen en geproduceerd door Wiel Hamers, Kerkrade) en Until the end (opgenomen in de Twin Studio te Brunssum. Producer: Frans Bronzwaer). Hun muziek is ook te vinden op o.a. spotify en YouTube.

Wil je meer weten over deze band kijk dan op de website: www.boltonenjeninga.nl

Online via ticketlink: €8,50
Via mail of telefoon reserveren €9,75
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

*Knipkaartvoorstelling