SEP
za 28 sep / 19.00 uur / €13,50
Bestel tickets

COLORS!
Zangkoor New Generation  

za 28 sep / 19.00 uur / €13.5
Bestel tickets
Na het succes van afgelopen jaar presenteert het koor New Generation onder leiding van Ilona Schouten, met begeleiding van haar 4 koppig combo aangevoerd door Leon Dijkstra, op veler verzoek nogmaals haar zesde theatershow: COLORS! Deze staat geheel in het teken van kleuren en natuurlijk muziek.

Tijdens een sprankelende show voor jong en oud, waarin zowel swingende muziek, popmuziek, als luisterliedjes de revue passeren, nemen de 28 zangers en zangeressen jullie mee in het verhaal van de boodschap die ze willen meegeven:

''We zijn allemaal een klein onderdeel van het grote geheel. Allemaal een stukje van het al. Allemaal met elkaar verbonden. Ieder is uniek maar ook gelijk. Ieder zijn eigen kleur, samen een mooie regenboog. Zo streven wij er met elkaar naar om de wereld voor iedereen steeds beter en kleurrijker te maken.''

New Generation is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om met andere kunstdisciplines samen te werken en, indien mogelijk, ook jongeren in aanraking te laten komen met cultuur. Wij hebben voor deze show Peggy Alofs van Goud verteltheater bereid gevonden om onze liederen door een mooi verhaal met elkaar te verbinden om zo de boodschap die wij willen uitdragen tot zijn recht te laten komen.

Zien wij jullie in het theater zodat wij jullie kunnen meevoeren op de klanken van de muziek en de sfeer van de kleuren?

Online via ticketlink: €13,50
Dag kassa & via mail of telefoon reserveren: €15,- via info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)