SEP
za 17 sep / 20.00 uur / €10.-
Bestel tickets

Come Out Of The Closet
Speelgroep Reprise  

za 17 sep / 20.00 uur / €10
Bestel tickets
In dit toneelstuk geschreven door Rollin W. Coyle komen drie dames uit Ohio, vol enthousiasme en goeie moed, aan in New York in de hoop hier carrière te maken. Ze hebben snel een appartement nodig en besluiten daarom in zee te gaan met de gierige Mrs. Malone. Al snel blijkt dat de huur betaald moet worden per inwonende persoon. Het budget van de dames is echter kleiner is dan de huur voor drie personen. Ze besluiten om te doen alsof er slechts twee van hen zijn en de derde wordt als verhuishulp afgeschreven. De list wordt bemoeilijkt door een parade aan vreemde snuiters als buren. Ook is er nog die vreemde kast in het appartement die het ene moment wel en het andere moment niet op slot zit. Zullen de dames hun geheim kunnen bewaren?

Speelgroep Reprise is een jong theatergezelschap bestaande uit studenten met als doel om Engelstalige theaterwerken op een frisse manier naar de regio te brengen. Na het succes van The Glitter Girls staat deze gezellige groep te popelen om hun tweede stuk voor u op te voeren.

!!!Deze voorstelling wordt geheel in het Engels opgevoerd!!!

“Come Out of the Closet” is presented by arrangement with Concord Theatricals on behalf of Samuel French, Inc. www.concordtheatricals.com />

Online via ticketlink: €10,00
via mail of telefoon reserveren €10,00
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 - 17.00 uur)

Voorstelling 1: Zaterdag 17 september om 20.00 u.
Voorstelling 2: Zondag 18 september om 14.30 u.