JUL
za 9 jul / 19.00 uur / €7.-

DE “SCHOOL TALENT AWARD”
Studio het Podium  

za 9 jul / 19.00 uur / €7
In het theater strijden de beste scholen om de “School Talent award”. Na een spannende voorronde blijven 3 finalisten over; 1 basisschool, 1 middelbare school en 1 HBO school waarvan de winnaar met de gesponsorde geldprijs iets moois kan doen of kopen voor hun school. De theaterdirectrice Mevr. Schoonderwoerdt die met liefde de boel organiseert heeft haar handen vol aan de show, haar personeel, de stagiaire en de jongeren die een taakstraf uitzitten in het theater. Gelukkig hoeft ze met deze laatste groep niet zo heel veel mee bezig te zijn want die taak is gedelegeerd naar Sjonnie de jeugdbegeleider.

Basisschool de Elite heeft een nieuwe muziekdocent die niet geheel volgens de regels werkt en de kinderen kennis laat maken met nieuwe muziek. Misschien kunnen ze ook wel naar de voorrondes van de talent award? Op de dag van de finale blijkt er een finalist niet te komen. De wc dames willen dit gat graag vullen maar misschien is er een betere oplossing voor het probleem.

Één musical, één verhaal maar met medewerking van verschillende musicalgroepen en zanggroepen (Freya, Sway, Fizz) van Studio het podium.

Entree 7 euro